Και τι κανετε γι αυτο???? Απλα, κανετε μια προσπαθεια να γινετε γαυρος στη θεση του γαυρου,εεεε????? Και αυτα περι προστασιας πειτε τα αλλου.... ολοι ΑΓΑΠΑΜΕ τη ΝΙΚΗ της ομαδας μας, με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ κι αν ερθει...... ΑΛΛΑ..... (αν τελικα ερθει ο Γκαγκατσης) ...... τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ θα συνεχισουν να μας τρωνε ολους...... ειναι πολλα τα λεφτα και τα συμφεροντα, να δεις τα υποτιθεμενα φιλαρακια του Γκαγκατση για ποτε θα τον ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ... για χαρη των "μεγαλων" καρχαριων...... εσεις συνεχιζεται να πιστευετε οτι ο παοκ θα φερει το μεγαλο λαμογιο του ελληνικου ποδοσφαιρου τα τελευταια 10+ χρονια και οι "κατω" θα μεινουν με σταυρωμενα χερια......??????? ΑΠΑΤΑΣΘΕ.......
Να με συγχωρησεις, αλλα ΕΓΩ αυτα τα μεσα ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.... μη σωσω να παρω τιτλο ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 39 ΧΡΟΝΙΑ..... παρα να τον παρω οπως π.χ. βγηκε η αελ φετος στα πλει οφ 'η οπως σωθηκε ο πανθραξ φετος..... να παει να γαμηθει.... ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΤΣΙ..... να κανει μπαμ το σπρωξιμο και εγω... α) να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας και β) να περιμενω ποτε θα μου ζητησουν να ανταποδωσω την χαρη που μου εκαναν καποτε....... ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ...... δεν τη γουσταρω ετσι τη φαση ρε μαγκες εγω προσωπικα...... ελπιζω να σκεφτονται ετσι και αυτοι που θα ψηφισω να με διοικησουν απο Δευτερα και μετα...... και οπου βγει.......
Δε νομίζω να έλεγες τα ίδια επί αγγελάκη.
Τέσπα εγώ προσωπικά είμαι υπέρ γκαγκάτση γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει καλύτερη διαιτητική αντιμετώπιση. Επίσης πιστεύω ότι όποιος έχει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ θα ευνοηθεί είναι το λιγότερο βλάκας και αφελής. Δλδ με γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ αποκτά μεγαλύτερο δόντι από βάζελο;;;; Για να σοβαρευτούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε προστασία. Ήδη φέτος σε μια χρονιά που σε γενικές γραμμές δε χάσαμε πολλούς πόντους από τα κοράκια (φυσικα σε αυτό ευθύνεται εν μέρει και η πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε ο Σάντος και κερδίζαμε με κόντρα διαιτησίες) ένα λάθος με δόλο ή μη μας έκοψε τη συμμετοχή στα προκριματικά του τσου λου. Για Γκαρσία πείτε ότι θέλετε στα ριπαπά μου., πάντως κόκκινη δεν έπρεπε να φάει. Αντίθετα με τον σιμάο. Με γκαγκάτση δε θα την έτρωγε φαντάζομαι. Άρα γιατί να μην θέλω γκαγκάτση;;; Επίσης γιατί ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται για τα του ΠΑΟΚ;;; Αυτοί που μας έπρηζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεφουσκώσει (μάξιμε για ποιον μιλάω άραγε) κτλ κτλ τώρα ασχολούνται με γενικότερα θέματα του ΠΑΟΚ. Εκλογές δεν έχετε να ασχοληθείτε;;
Το χειρότερο φυσικά των οπαδών κάποιων ομάδων είναι αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ μου. Από τη μία μας λένε γραφικούς όταν μιλάμε για διαιτησίες. Επίσης μας συμβουλεύουν να φτιάξουμε πρώτα ομάδα και μετά να αρχίσουμε να μιλάμε. Από την άλλη όμως πιστεύουν ότι ο γαύρος τα πρωταθλήματα τα πήρε με διαιτησία. Γιατί ο γαύρος δεν ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες;; Άρα καλά έκανε και τα πήρε όπως και αν τα πήρε. Ας φτιάχνατε και εσείς καλύτερη ομάδα από τον γαύρο. Δικές σας λογικές. Αλλά ξέχασα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γραφικοι και αμόρφωτοι και κλαψιάρηδες. Όχι σαν εσάς.
Επιπρόσθετα σας ενοχλεί που ο ΠΑΟΚ παίρνει γκαγκάτση. Όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά σας εμείς ομάδα δεν έχουμε. Άρα πάλι θα μας κερδίζετε αφού η διαιτησία δεν παίζει για εσάς (όποτε σας συμφέρει) κανένα ρόλο. Στην Ελλάδα κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Αλλά το να βλέπω να γκρινιάζετε στην πιθανότητα η διαιτησία να ευνοεί ΠΑΟΚ είναι κάτι το σουρεαλιστικό. Γενικότερα τα έχετε μπερδέψει πολύ μέσα σας.