Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τι κανετε γι αυτο???? Απλα, κανετε μια προσπαθεια να γινετε γαυρος στη θεση του γαυρου,εεεε????? Και αυτα περι προστασιας πειτε τα αλλου.... ολοι ΑΓΑΠΑΜΕ τη ΝΙΚΗ της ομαδας μας, με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ κι αν ερθει...... ΑΛΛΑ..... (αν τελικα ερθει ο Γκαγκατσης) ...... τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ θα συνεχισουν να μας τρωνε ολους...... ειναι πολλα τα λεφτα και τα συμφεροντα, να δεις τα υποτιθεμενα φιλαρακια του Γκαγκατση για ποτε θα τον ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ... για χαρη των "μεγαλων" καρχαριων...... εσεις συνεχιζεται να πιστευετε οτι ο παοκ θα φερει το μεγαλο λαμογιο του ελληνικου ποδοσφαιρου τα τελευταια 10+ χρονια και οι "κατω" θα μεινουν με σταυρωμενα χερια......??????? ΑΠΑΤΑΣΘΕ.......

Να με συγχωρησεις, αλλα ΕΓΩ αυτα τα μεσα ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.... μη σωσω να παρω τιτλο ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 39 ΧΡΟΝΙΑ..... παρα να τον παρω οπως π.χ. βγηκε η αελ φετος στα πλει οφ 'η οπως σωθηκε ο πανθραξ φετος..... να παει να γαμηθει.... ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΤΣΙ..... να κανει μπαμ το σπρωξιμο και εγω... α) να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας και β) να περιμενω ποτε θα μου ζητησουν να ανταποδωσω την χαρη που μου εκαναν καποτε....... ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ...... δεν τη γουσταρω ετσι τη φαση ρε μαγκες εγω προσωπικα...... ελπιζω να σκεφτονται ετσι και αυτοι που θα ψηφισω να με διοικησουν απο Δευτερα και μετα...... και οπου βγει.......

Δε νομίζω να έλεγες τα ίδια επί αγγελάκη.

Τέσπα εγώ προσωπικά είμαι υπέρ γκαγκάτση γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει καλύτερη διαιτητική αντιμετώπιση. Επίσης πιστεύω ότι όποιος έχει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ θα ευνοηθεί είναι το λιγότερο βλάκας και αφελής. Δλδ με γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ αποκτά μεγαλύτερο δόντι από βάζελο;;;; Για να σοβαρευτούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε προστασία. Ήδη φέτος σε μια χρονιά που σε γενικές γραμμές δε χάσαμε πολλούς πόντους από τα κοράκια (φυσικα σε αυτό ευθύνεται εν μέρει και η πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε ο Σάντος και κερδίζαμε με κόντρα διαιτησίες) ένα λάθος με δόλο ή μη μας έκοψε τη συμμετοχή στα προκριματικά του τσου λου. Για Γκαρσία πείτε ότι θέλετε στα ριπαπά μου., πάντως κόκκινη δεν έπρεπε να φάει. Αντίθετα με τον σιμάο. Με γκαγκάτση δε θα την έτρωγε φαντάζομαι. Άρα γιατί να μην θέλω γκαγκάτση;;; Επίσης γιατί ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται για τα του ΠΑΟΚ;;; Αυτοί που μας έπρηζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεφουσκώσει (μάξιμε για ποιον μιλάω άραγε) κτλ κτλ τώρα ασχολούνται με γενικότερα θέματα του ΠΑΟΚ. Εκλογές δεν έχετε να ασχοληθείτε;;
Το χειρότερο φυσικά των οπαδών κάποιων ομάδων είναι αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ μου. Από τη μία μας λένε γραφικούς όταν μιλάμε για διαιτησίες. Επίσης μας συμβουλεύουν να φτιάξουμε πρώτα ομάδα και μετά να αρχίσουμε να μιλάμε. Από την άλλη όμως πιστεύουν ότι ο γαύρος τα πρωταθλήματα τα πήρε με διαιτησία. Γιατί ο γαύρος δεν ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες;; Άρα καλά έκανε και τα πήρε όπως και αν τα πήρε. Ας φτιάχνατε και εσείς καλύτερη ομάδα από τον γαύρο. Δικές σας λογικές. Αλλά ξέχασα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γραφικοι και αμόρφωτοι και κλαψιάρηδες. Όχι σαν εσάς.

Επιπρόσθετα σας ενοχλεί που ο ΠΑΟΚ παίρνει γκαγκάτση. Όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά σας εμείς ομάδα δεν έχουμε. Άρα πάλι θα μας κερδίζετε αφού η διαιτησία δεν παίζει για εσάς (όποτε σας συμφέρει) κανένα ρόλο. Στην Ελλάδα κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Αλλά το να βλέπω να γκρινιάζετε στην πιθανότητα η διαιτησία να ευνοεί ΠΑΟΚ είναι κάτι το σουρεαλιστικό. Γενικότερα τα έχετε μπερδέψει πολύ μέσα σας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο Αρης οπως και ο ΠΑΟΚ βρισκονται σε κομβικο σημειο κατι που ελαχιστοι εχουν συνειδητοποιησει.
Το ποσο μεγαλος ή μικρος ειναι ενας συλλογος εξαρταται  απο τον αριθμο τον "πελατων" που εχουν
Οσο περισσοτεροι "πελατες" τοσο μεγαλυτερο το μπατζετ αρα και οι διακρισεις, που οι διακρισεις αυτες φερνουν με την σειρα τους νεους "πελατες".
Μεχρι τωρα ο Αρης και ο ΠΑΟΚ εχουν πολυ κοσμο και λιγες διακρισεις που οφειλεται σε λογους που σιγα σιγα παυουν να υφιστανται
Εαν δεν αξιοποιησουν ολες τις δυνατοτητες τους στο επακρο θα εχει αυτο σαν αποτελεσμα σε λιγο χρονικο διαστημα να μικρυνουν επικινδυνα
Το ιδιο ισχυει σε μικροτερο βαθμο για την ΑΕΚ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
1.Με το να βάζεις πολά εεεε και ???? στο post  δεν ενισχύεις τις θέσεις σου.
2.Για το αν θέλω να γίνω γάβρος στη θέση του γάβρου , ή δεν διάβασες τί γράφω ή μου κάνεις πλάκα.
3.Αν εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι φάρος τιμιότητας και ηθικής μέσα στο βούρκο με τους κακούς και ανήθικους συνέχισε να το πιστεύεις. Εχω πολλά επιχειρήματα για το αντίθετο (δηλώσεις Χατζάρα για την άνοδο από Β, Αρης-Ολυμπιακός 0-5 την τελευταία αγωνιστική του 2001 νομίζω με την οποία ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα κ.α) αλλά ειλικρινά ρε φίλε μου, δεν θέλω να ασχοληθώ με την ομάδα σου .

1. Απλα δινω εμφαση σε κατι, δεν ειναι επιχειρημα το οτι βαζω το "εεε".....
2. Καταλαβα τι εννοεις, αλλα ειναι ξερεις λιγο λεπτη η ισορροπια αναμεσα στο "δε θα με αδικουν" και το "θα με ευνοουν", στα ματια των οπαδων και των δικων σου και των αντιπαλων... ;)
3. Δε σου λεω οτι η ομαδα μου ειναι οαση ελπιδας σε αυτο το βρωμικο κοσμο του ελληνικου ποδοσφαιρου, αλλα οτι ΘΑ ΗΘΕΛΑ να ειναι και ας μην επερνα τιποτα, οπως και δεν παιρνω και οτι εστω αυτο το προφιλ περνανε οι τελευταιες διοικησεις μου..... Θα ηταν π.χ. απλο φανταζομαι, ο Σκορδας να τα τακιμιασει με τον κοκκαλη στον περσινο τελικο και να παρω επιτελους και γω ενα κυπελλακι, που τοσο αναγκη το ειχα οπαδικα και για την ιστορια μου, με ανταλλαγμα τον αβρααμ, αλλα οπως ειδες, εχασα την κουπα, προσπαθησε να κρατησει τον παικτη, αλλα παει κι αυτος..... για τον χατζαρα τι να σου πω, μπορει να ειναι κι ετσι, αν και στην ελλαδα οτι θελει λεει ο καθενας, χωρις αποδειξεις, μπορει να κερδισα το αιγαλεω με στησιμο, αλλα δε σημαινει οτι αυτο θελω να διαιωνιζεται.... για το παιχνιδι με τον γαυρο 0-5, αστο, τετοια ομαδα ειχα τοτε και λιγα ηταν τα 5 που εφαγα.... εκτος αν ημουν τσιρακι του και σε 3 χρονια καταφερα και φουνταρα παλι.......

Αν παλι δε θελεις να ασχοληθεις με την ομαδα μου, το ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, απλα κουβεντα κανουμε, τιποτα παραπανω..... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δε νομίζω να έλεγες τα ίδια επί αγγελάκη.

Τέσπα εγώ προσωπικά είμαι υπέρ γκαγκάτση γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει καλύτερη διαιτητική αντιμετώπιση. Επίσης πιστεύω ότι όποιος έχει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ θα ευνοηθεί είναι το λιγότερο βλάκας και αφελής. Δλδ με γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ αποκτά μεγαλύτερο δόντι από βάζελο;;;; Για να σοβαρευτούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε προστασία. Ήδη φέτος σε μια χρονιά που σε γενικές γραμμές δε χάσαμε πολλούς πόντους από τα κοράκια (φυσικα σε αυτό ευθύνεται εν μέρει και η πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε ο Σάντος και κερδίζαμε με κόντρα διαιτησίες) ένα λάθος με δόλο ή μη μας έκοψε τη συμμετοχή στα προκριματικά του τσου λου. Για Γκαρσία πείτε ότι θέλετε στα ριπαπά μου., πάντως κόκκινη δεν έπρεπε να φάει. Αντίθετα με τον σιμάο. Με γκαγκάτση δε θα την έτρωγε φαντάζομαι. Άρα γιατί να μην θέλω γκαγκάτση;;; Επίσης γιατί ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται για τα του ΠΑΟΚ;;; Αυτοί που μας έπρηζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεφουσκώσει (μάξιμε για ποιον μιλάω άραγε) κτλ κτλ τώρα ασχολούνται με γενικότερα θέματα του ΠΑΟΚ. Εκλογές δεν έχετε να ασχοληθείτε;;
Το χειρότερο φυσικά των οπαδών κάποιων ομάδων είναι αυτό που είπα σε προηγούμενο ποστ μου. Από τη μία μας λένε γραφικούς όταν μιλάμε για διαιτησίες. Επίσης μας συμβουλεύουν να φτιάξουμε πρώτα ομάδα και μετά να αρχίσουμε να μιλάμε. Από την άλλη όμως πιστεύουν ότι ο γαύρος τα πρωταθλήματα τα πήρε με διαιτησία. Γιατί ο γαύρος δεν ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες;; Άρα καλά έκανε και τα πήρε όπως και αν τα πήρε. Ας φτιάχνατε και εσείς καλύτερη ομάδα από τον γαύρο. Δικές σας λογικές. Αλλά ξέχασα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γραφικοι και αμόρφωτοι και κλαψιάρηδες. Όχι σαν εσάς.

Επιπρόσθετα σας ενοχλεί που ο ΠΑΟΚ παίρνει γκαγκάτση. Όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά σας εμείς ομάδα δεν έχουμε. Άρα πάλι θα μας κερδίζετε αφού η διαιτησία δεν παίζει για εσάς (όποτε σας συμφέρει) κανένα ρόλο. Στην Ελλάδα κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Αλλά το να βλέπω να γκρινιάζετε στην πιθανότητα η διαιτησία να ευνοεί ΠΑΟΚ είναι κάτι το σουρεαλιστικό. Γενικότερα τα έχετε μπερδέψει πολύ μέσα σας.

Ξαναλεω οτι δε με νοιαζει τι κανει ο καθενας, δικαιωμα του, κανει τις επιλογες του και δεχεται τις επιπτωσεις, ειτε θετικες ειτε αρνητικες.

Αυτο με τον Αγγελακη, δεν το πολυκαταλαβαινω, ποιος σας το ταισε οτι ο Αγγελακης εφερε διαιτητικη ευνοια στον Αρη και το γραφετε? Ο Αγγελακης ειναι Αρειανος, ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ που δηλωνε ΚΩΛΥΜΑ για να ΜΗ σφυριζει την ομαδα που συμπαθει (ακους βασσαρα??) και ηρθε στον Αρη σαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ του μπαγεβιτς και βοηθος του..... δεν ξερω τι ρολο βαρεσε, αλλα αν η ομαδα που κατα ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μαζι με τον γαυρο βγηκε 4η, τι να πω, μαλλον δεν καταφερε και πολλα πραγματα...... ασε που, αν εκανε καλα αυτη τη δουλεια, δε νομιζω να εφευγε με τη φυγη μπαγεβιτς, θα συνεχιζε στην ομαδα το "εργο" του......

Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις για γκαγκατση και σια, ο χρονος θα δειξει και τι ρολο θα παιξει και τι αποτελεσμα θα εχει, παντως οπως και να το κανουμε, ξερεις και συ οτι ο ρολος του θα ειναι σιγουρα υποπτος, οπως ειναι και ολο το ποδοσφαιρο......

Ναι εγω ελεγα οτι ο παοκ θα ξεφουσκωσει, αλλα τι να κανουμε, γινονται και θαυματα...... :2funny: :2funny: :2funny: Εσυ πες οτι οταν επαιρνες αυτους τους παικτες που πηρες και ξεκινουσε το πρωταθλημα, ΠΙΣΤΕΥΕΣ, περα απο την κλασσικη αισιοδοξια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, οτι θα εχεις μια ΤΟΣΟ μαγικη χρονια!!!!!! ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο Αρης οπως και ο ΠΑΟΚ βρισκονται σε κομβικο σημειο κατι που ελαχιστοι εχουν συνειδητοποιησει.
Το ποσο μεγαλος ή μικρος ειναι ενας συλλογος εξαρταται  απο τον αριθμο τον "πελατων" που εχουν
Οσο περισσοτεροι "πελατες" τοσο μεγαλυτερο το μπατζετ αρα και οι διακρισεις, που οι διακρισεις αυτες φερνουν με την σειρα τους νεους "πελατες".
Μεχρι τωρα ο Αρης και ο ΠΑΟΚ εχουν πολυ κοσμο και λιγες διακρισεις που οφειλεται σε λογους που σιγα σιγα παυουν να υφιστανται
Εαν δεν αξιοποιησουν ολες τις δυνατοτητες τους στο επακρο θα εχει αυτο σαν αποτελεσμα σε λιγο χρονικο διαστημα να μικρυνουν επικινδυνα
Το ιδιο ισχυει σε μικροτερο βαθμο για την ΑΕΚ

Συμφωνω 100% με ολο το νοημα του post σου, ετσι ειναι τα πραγματα, απλα το κανω και αναστροφα..... 'η μικραινουν αυτοι 'η γιγαντωνονται οι αλλοι δυο με τις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, θεμιτε'η αθεμιτες και με τα τεραστια εσοδα που εχουν να διαχειριζονται και κανουν κινησεις ωστε να ελκουν περισσοτερο κοσμο.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξαναλεω οτι δε με νοιαζει τι κανει ο καθενας, δικαιωμα του, κανει τις επιλογες του και δεχεται τις επιπτωσεις, ειτε θετικες ειτε αρνητικες.

Αυτο με τον Αγγελακη, δεν το πολυκαταλαβαινω, ποιος σας το ταισε οτι ο Αγγελακης εφερε διαιτητικη ευνοια στον Αρη και το γραφετε? Ο Αγγελακης ειναι Αρειανος, ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ που δηλωνε ΚΩΛΥΜΑ για να ΜΗ σφυριζει την ομαδα που συμπαθει (ακους βασσαρα??) και ηρθε στον Αρη σαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ του μπαγεβιτς και βοηθος του..... δεν ξερω τι ρολο βαρεσε, αλλα αν η ομαδα που κατα ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μαζι με τον γαυρο βγηκε 4η, τι να πω, μαλλον δεν καταφερε και πολλα πραγματα...... ασε που, αν εκανε καλα αυτη τη δουλεια, δε νομιζω να εφευγε με τη φυγη μπαγεβιτς, θα συνεχιζε στην ομαδα το "εργο" του......

Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις για γκαγκατση και σια, ο χρονος θα δειξει και τι ρολο θα παιξει και τι αποτελεσμα θα εχει, παντως οπως και να το κανουμε, ξερεις και συ οτι ο ρολος του θα ειναι σιγουρα υποπτος, οπως ειναι και ολο το ποδοσφαιρο......

Ναι εγω ελεγα οτι ο παοκ θα ξεφουσκωσει, αλλα τι να κανουμε, γινονται και θαυματα...... :2funny: :2funny: :2funny: Εσυ πες οτι οταν επαιρνες αυτους τους παικτες που πηρες και ξεκινουσε το πρωταθλημα, ΠΙΣΤΕΥΕΣ, περα απο την κλασσικη αισιοδοξια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, οτι θα εχεις μια ΤΟΣΟ μαγικη χρονια!!!!!! ;)

Ο κος αγγελάκης υπήρξε από τους μεγαλύτερους σφαγείς όλων των εποχών. Τον πήρατε για τα κοζια με τους διαιτητές. Πάντως και ο γκαγκάτσης και ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι και κουμπάρος του Ζαγοράκη. Άρα δε καταλαβαίνω γιατί τέτοια υστερία.

Τι μπαλα παίξατε πέρσι;;; Μια απλή μπαλίτσα. Δλδ η αεκ που κανονικά ήταν η πρωταθλήτρια δεν έπαιξε μπάλα:;; Πέρσι μπορώ να σου πω πολλά ματς που πήρες με διαιτητικά λαθάκια (οφη, νιονιος, ατρόμητος, γριά, ακόμα και πέναλντι στον κοβασεβιτς δεν έδωσε χαριλάου κτλ κτλ) αλλά πάλι κλαιγόσασταν για το ματς της Τούμπας (σημειωτέον πέρσι η διαιτησία σε γενικές γραμμές μας έφαγε βαθμούς).

Εγώ πάντως από το καλοκαίρι ήμουν σίγουρος ότι αντίπαλος του ΠΑΟΚ δε θα ήταν η ομάδα σου. Αν και τότε μας είχατε πρήξει για τις μεγάλες μεταγραφες του καλου σκορδα και μας κοροϊδεύατε για Χαλκιά και Ίβιτς. Και φέτος μεγάλε υπάρχουν μεγάλες υποψίες για Καράμπελα, Βιτόλο και Παπάζογλου (ο τελευταίος σίγουρος). Άντε να δούμε τι θα μας πείτε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσύ ρε cockpit...αν ο Γκαγκάτσης πήγαινε στον Ολυμπιακό ή στον Άρη δεν θα το σχολίαζες?  :think:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ ρε cockpit...αν ο Γκαγκάτσης πήγαινε στον Ολυμπιακό ή στον Άρη δεν θα το σχολίαζες?  :think:

Εγώ σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ είπαμε είμαι γραφικός και κλαψιάρης...

Εσείς όμως που δεν είστε δε καταλαβαίνω γιατί το σχολιάζετε....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ είπαμε είμαι γραφικός και κλαψιάρης...

Εσείς όμως που δεν είστε δε καταλαβαίνω γιατί το σχολιάζετε....
Δεν είναι γραφικότητα και κλάψα όταν κάνεις τουμπέκα στις βρωμιές της ομάδας σου!
Εγώ το σχολιάζω όπως θα το σχολίαζα αν πήγαινε σε οποιαδήποτε ομάδα...αν γινότανε το λάθος και πήγαινε στην ομάδα μου να είσαι σίγουρος ότι θα έλεγα πολύ χειρότερα!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δεν είναι γραφικότητα και κλάψα όταν κάνεις τουμπέκα στις βρωμιές της ομάδας σου!
Εγώ το σχολιάζω όπως θα το σχολίαζα αν πήγαινε σε οποιαδήποτε ομάδα...αν γινότανε το λάθος και πήγαινε στην ομάδα μου να είσαι σίγουρος ότι θα έλεγα πολύ χειρότερα!
πλακα κανεις

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βασικά αυτό που εννοούσα είναι ότι σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ γκρινιάζω για την διαιτησία από παντα. Γι'αυτό και μας λέτε γραφικούς. Εσείς όμως που πιστεύετε ότι η διαιτησία δεν παίζει ρόλο γιατί σχολιάζετε;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσύ κάνεις μάλλον!
Ακόμα περιμένω να βγει ένας Παοκτζής με καρύδια και να πει "Δεν γουστάρω να γίνει κάτι τέτοιο!Μαλακία του Ζαγόρ!"...δεν είπαμε ούτε να αλλάξετε ομάδα ούτε να κάνετε συλλαλητήριο επειδή έχει εγκατασταθεί η φαμίλια Γκαγκάτση στην ομάδα σας!!!
Βασικά αυτό που εννοούσα είναι ότι σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ γκρινιάζω για την διαιτησία από παντα. Γι'αυτό και μας λέτε γραφικούς. Εσείς όμως που πιστεύετε ότι η διαιτησία δεν παίζει ρόλο γιατί σχολιάζετε;;;
Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι η διαιτησία δεν παίζει ρόλο?Τι είναι αυτά που λες?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ας τα πάρουμε με τη σειρά γιατί λες πολλά και τα έχεις μπλέξει λίγο.

Τέσπα εγώ προσωπικά είμαι υπέρ γκαγκάτση γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει καλύτερη διαιτητική αντιμετώπιση. Επίσης πιστεύω ότι όποιος έχει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ θα ευνοηθεί είναι το λιγότερο βλάκας και αφελής.
Αν δεν πρόκειται να ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ, τι ακριβώς θα προσφέρει ο Γκαγκάτσης στην ομάδα σου; Εξήγησέ μας τι άλλο κερδίζεις εκτός από τη διαιτησία προσλαμβάνοντας τον Γκαγκάτση. Σε δύο μόλις προτάσεις αντιφάσκεις.
Μια χαρά διαιτητική αντιμετώπιση είχε ο ΠΑΟΚ φέτος.

Δλδ με γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ αποκτά μεγαλύτερο δόντι από βάζελο;;;; Για να σοβαρευτούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε προστασία.
Την προστασία τη χρειάζεστε για να τσεκουρεύουνε περισσότερο οι παικταράδες σας; Για να κάνετε τις κόκκινες κίτρινες; Δηλαδή ας στέλνουνε στο νοσοκομείο οι παίκτες σας, αλλά να μην τιμωρούνται έτσι; Και αφού λες προηγουμένως πως με το Γκαγκάτση (τον κατάπτυστο μέχρι πρότινος από εσάς - τι κωλοτούμπες) Ποιο είναι το δόντι του Βάζελου; Ποιο του Θρύλου ρε φαντασματάκηδες; Αφού αλλάξαν όλοι: αρχιδιαιτητές, ΕΠΟ, όλοι. Πάλι φαντάσματα;

Ήδη φέτος σε μια χρονιά που σε γενικές γραμμές δε χάσαμε πολλούς πόντους από τα κοράκια (φυσικα σε αυτό ευθύνεται εν μέρει και η πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε ο Σάντος και κερδίζαμε με κόντρα διαιτησίες) ένα λάθος με δόλο ή μη μας έκοψε τη συμμετοχή στα προκριματικά του τσου λου.
επομένως σύμφωνά με τα λεγόμενά σου η διαιτησία ΔΕΝ παίζει ρόλο!! (ήταν πολύ καλή η ομάδα σας!!!) Ένα λάθος (η περίφημη κόκκινη) λες πως σας τα στέρησε. Αλλά φυσικά κουβέντα δεν λέτε για το σφάξιμο που φάγανε οι πιο "μικρές" ομάδες όταν παίζανε μαζί σας. Μόνο για δύο ματς μιλάτε - και κατά σύμπτωση το ένα είναι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ούτε καν πρωταθλήματος....

Για Γκαρσία πείτε ότι θέλετε στα ριπαπά μου., πάντως κόκκινη δεν έπρεπε να φάει. Αντίθετα με τον σιμάο. Με γκαγκάτση δε θα την έτρωγε φαντάζομαι. Άρα γιατί να μην θέλω γκαγκάτση;;; Επίσης γιατί ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται για τα του ΠΑΟΚ;;; Αυτοί που μας έπρηζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεφουσκώσει (μάξιμε για ποιον μιλάω άραγε) κτλ κτλ τώρα ασχολούνται με γενικότερα θέματα του ΠΑΟΚ. Εκλογές δεν έχετε να ασχοληθείτε;;

Έχσεις δίκιο...πρώτα τον κλώτσαγε στον κόκκυγα με το γόνατο και μετά, του γύρισε πλάτη με προτεταμένο αγκώνα που εντελώς τυχαία τον βρήκε. Αγγελούδι μωρέ είναι το παιδί...για υιοθέτηση. Δηλαδή ο περίφημος Σάντος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία αποβολή από τον πάγκο; Πού είναι λοιπόν η ομαδάρα σας να σφίξει εκείνη την ώρα; Και πώς μπορείς να μιλάς όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ σε ντέρμπι;;
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Οι καλές ομάδες συνήθως έχουν και εύννοια διαιτησίας σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα, ακόμα και στα πιο προηγμένα από το δικό μας. Αλλά η δική σας ΔΕΝ είναι ΚΑΛΗ ομάδα. Είναι μέτρια. πολύ μέτρια. Εσείς φωνάζετε λες και με την ομάδα που έχετε θα είχατε καλύτερα αποτελέσματα από τώρα ούτως ή άλλως. Προσωπική άποψη: έχετε μέτρια ομάδα και φέτος σπρωχθήκατε στα ματς με τους μικρότερους. Και δεν έχει σχέση με Γκαγκάτση ή μη. Μιλάτε αλλά δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πως δουλεύει το παρασκήνιο ... μα καμία απολύτως.

σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...
πουθενάδες ήσατε , πουθενάδες είστε. Αλλά πού και πού μας αρέσει να ασχολούμαστε και με τις μικρότερες ομάδες, κυρίως με τους οπαδούς ους , και να γελάμε λίγο με τις κωλοτούμπες τους.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κανενας Παοκτζης δεν γουσταρει τον Γκαγκατση στην ομαδα
το οτι μας τα χωνουν οι γαυροι για τον Γκαγκατση ειναι τουλαχιστον αστειο.Αυτοι που 15 χρονια τωρα παρασκηνιακα ελεγχουν την διαιτησια και εξασφαλιζουν τα πρωταθληματα σε γραφεια και εχουν το θρασος να ισχυριζονται οτι ενταξει μωρε συμβαινουν και στην ευρωπη :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ας τα πάρουμε με τη σειρά γιατί λες πολλά και τα έχεις μπλέξει λίγο.
Αν δεν πρόκειται να ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ, τι ακριβώς θα προσφέρει ο Γκαγκάτσης στην ομάδα σου; Εξήγησέ μας τι άλλο κερδίζεις εκτός από τη διαιτησία προσλαμβάνοντας τον Γκαγκάτση. Σε δύο μόλις προτάσεις αντιφάσκεις.
Μια χαρά διαιτητική αντιμετώπιση είχε ο ΠΑΟΚ φέτος.
Την προστασία τη χρειάζεστε για να τσεκουρεύουνε περισσότερο οι παικταράδες σας; Για να κάνετε τις κόκκινες κίτρινες; Δηλαδή ας στέλνουνε στο νοσοκομείο οι παίκτες σας, αλλά να μην τιμωρούνται έτσι; Και αφού λες προηγουμένως πως με το Γκαγκάτση (τον κατάπτυστο μέχρι πρότινος από εσάς - τι κωλοτούμπες) Ποιο είναι το δόντι του Βάζελου; Ποιο του Θρύλου ρε φαντασματάκηδες; Αφού αλλάξαν όλοι: αρχιδιαιτητές, ΕΠΟ, όλοι. Πάλι φαντάσματα;
επομένως σύμφωνά με τα λεγόμενά σου η διαιτησία ΔΕΝ παίζει ρόλο!! (ήταν πολύ καλή η ομάδα σας!!!) Ένα λάθος (η περίφημη κόκκινη) λες πως σας τα στέρησε. Αλλά φυσικά κουβέντα δεν λέτε για το σφάξιμο που φάγανε οι πιο "μικρές" ομάδες όταν παίζανε μαζί σας. Μόνο για δύο ματς μιλάτε - και κατά σύμπτωση το ένα είναι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ούτε καν πρωταθλήματος....

Έχσεις δίκιο...πρώτα τον κλώτσαγε στον κόκκυγα με το γόνατο και μετά, του γύρισε πλάτη με προτεταμένο αγκώνα που εντελώς τυχαία τον βρήκε. Αγγελούδι μωρέ είναι το παιδί...για υιοθέτηση. Δηλαδή ο περίφημος Σάντος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία αποβολή από τον πάγκο; Πού είναι λοιπόν η ομαδάρα σας να σφίξει εκείνη την ώρα; Και πώς μπορείς να μιλάς όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ σε ντέρμπι;; Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Οι καλές ομάδες συνήθως έχουν και εύννοια διαιτησίας σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα, ακόμα και στα πιο προηγμένα από το δικό μας. Αλλά η δική σας ΔΕΝ είναι ΚΑΛΗ ομάδα. Είναι μέτρια. πολύ μέτρια. Εσείς φωνάζετε λες και με την ομάδα που έχετε θα είχατε καλύτερα αποτελέσματα από τώρα ούτως ή άλλως. Προσωπική άποψη: έχετε μέτρια ομάδα και φέτος σπρωχθήκατε στα ματς με τους μικρότερους. Και δεν έχει σχέση με Γκαγκάτση ή μη. Μιλάτε αλλά δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πως δουλεύει το παρασκήνιο ... μα καμία απολύτως.
σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...
πουθενάδες ήσατε , πουθενάδες είστε. Αλλά πού και πού μας αρέσει να ασχολούμαστε και με τις μικρότερες ομάδες, κυρίως με τους οπαδούς ους , και να γελάμε λίγο με τις κωλοτούμπες τους.

Εγώ δεν τα έχω μπερδέψει καθόλου και μάλιστα είναι πολύ απλά αυτά που λέω ώστε και ένα παιδάκι θα τα έπιανε. Ο ΠΑΟΚ με γκαγκάτση θα προστατευθεί από τα κοράκια. Είναι γνωστό ότι μας έχουν στερήσει αρκετά πράγματα. Φέτος ας πούμε μας στέρησαν τσου λου και έστω την ελπίδα να πάμε τελικό κυπέλλλου. Επομένως δε μπορώ να καταλάβω που αντιφάσκω. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Αλήθεια οι παίκτες μας ποιους τσεκούρεψαν;;; Εγώ θυμάμαι έτσι προχειρα τον Γκαρσία να τραυματίζεται ένα μήνα από τον ντιε (ο οποίος νομίζω ούτε κάρτα δε πήρε), τον σιμάο να τραυματίζει πάλι τον Γκαρσία για άλλο ένα μήνα, τον Βιερίνια να χάνει σχεδόν τη μισή σεζόν (ο βιτόλο τη γλύτωσε με κίτρινη). Γιατί οι διαιτητές αλλάξαν ακριβώς πριν τα πλέυ οφφ;;; Ποιός τους όρισε;;; Η λάρισα ή ο ΠΑΣ επειδή ανεβαίνει:;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια θύμισέ μου ποιες μικρές ομάδες σφάχτηκαν;;; Μόνο στην Τούμπα με νιονιο που πήραμε αβαβά πέναλντι το οποίο το είδε προφανώς ο κοραξ στο ημίχρονο και έπαιξε μετά 20-80 (λόγια του τσακίρη είναι αυτα). Ακόμα και για το ματς πρωταθλήματος εκτός με γαύρο αν ο κακος έβγαζε πρώτα τη κόκκινη στον ντιόγκο ως όφειλε ( η αγκωνιά ήταν γεγονός σε αντίθεση με του Γκαρσία στον σιμάο που δεν έγινε ποτέ) και αφού την είδε ( και του Γκαρσία η γροθιά μετά ήταν κόκκινη κανείς δεν λέει το αντίθετο , αλλά από τη κάμερα φάνηκε ότι ο κάκος δεν την είδε) μάλλον θα μιλούσαμε για άλλο ματς. Όμως σε ξαναπροκαλώ να μου πεις ποιες ομάδες σφάχτηκαν όταν έπαιζαν εναντίον μας...

Επίσης με βάζελο όσο παίζαμε με 10 πάλι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού αλλά η ατυχία και η ικανότητα του καραγκούνη έβγαλαν το διπλό. Το ότι έχω μέτρια ομάδα το ξέρω. Όμως είναι καλύτερη στη διάρκεια της χρονιάς από βάζελο και χανούμι.

Χαίρομαι που στο τέλος δείχνεις τον χαρακτήρα σου. Ειλικρινά δε με νοιάζει τι θεωρείς τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πουθενάδες που με μέτρια ομάδα βγήκαμε 2οι. Αυτό για εμένα λέει πάρα πολλά.

ΥΓ: Πες μου που σκατά ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ, με γεγονότα όμως. Το να λες αοριστολογίες απλά παπαρολογείς, τίποτα παραπάνω. Ούτε καν τις εντυπώσεις κερδίζεις.
ΥΓ2: Αλήθεια εσύ τι ομάδα υποστηρίζεις;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Το μεγαλύτερο βιντεάκι όλων των εποχών. Αλλόθρησκοι μετανοείτε......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
έχει μετά την ήττα από την ΑΕΚ-εκτός από μαθηματικές- πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να βγεί δεύτερος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom