mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.838
- Πόντοι
- 10.326
Ρε μπουστη γίνε μπαογκτζης να δεις χαρά!ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΧΘΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ...
ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΣΟΥ ΣΠΕΡΜΑ
Ρε μπουστη γίνε μπαογκτζης να δεις χαρά!ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΧΘΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ...
ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΣΟΥ ΣΠΕΡΜΑ
ο ΤΙΜΙΟΣ ΒΑΖΕΛΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ Α.ΓΛΥΦΑΔΑΣ σε στηριζει εναντια στους ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣΡε μπουστη γίνε μπαογκτζης να δεις χαρά!
κριμα ραοπαο ρε μαλακαΚαι κάτι ποδοσφαιρικό μην περιμένετε κάπου τώρα στα κοντά να χάσουμε βαθμούς...τρένο θα σας πάμε!
Προσπαθεί να πετύχει στο τηλ. τον Κ. Μαρτινς κ δεν το σηκώνει!κριμα ραοπαο ρε μαλακα
κριμα ραοπαο ρε μαλακα
Δεν μπήκε εδώ πάντως....Προσπαθεί να πετύχει στο τηλ. τον Κ. Μαρτινς κ δεν το σηκώνει!
Ωραία απάντηση 5χρονου σε νηπιαγωγείοΜε λίγα λόγια παραδεχεσαι οτι είσαι δούλα.
Δούλα από το ομαδουλα.
Τέλος χρονιας ας τα πάρει,το αξίζει.ζητησε 800 και δεν του τα δωσαμε.....αν θυμαμαι καλα ειναι στα 500....
πολυ λιγα για το τρεξιμο που ριχνει...
Ρομα-νο-γυφτος.Δεν μπήκε εδώ πάντως....
Φοβάται το ναρκοπέδιο με τις ψωλές,μην αρπάξει καμμιά....
Να ρωτήσω και κάτι ήρεμα.....
Ο Λουτσέσκου είναι ρομά η γύφτος?
Εδώ ο πατέρας του πάντως θυμίζει τον Ρομάριο της Αγίας Βαρβάρας....Ρομα-νο-γυφτος.
Μαλακα φτυστός ο @mpouxos είναι
Εντάξει μάγκες ήρεμα, κατευθείαν από Δενδροπόταμο είναι....
Δεν μπορεί.....
Εσυ υποτιμησες την ιδια σου την ομαδα αρχικα πανηγυριζοντας τις ισοπαλιες εκτος εδρας μαζι μου και μετα που παραδεχτηκες οτι εισαι κατωτερος της ομαδας μου.Ωραία απάντηση 5χρονου σε νηπιαγωγείο
Κατώτερος ιστορικά σαν τίτλους... Τώρα όμως κοιτάμε στο σήμερα που σε σκίζω με τεσσάρες...Εσυ υποτιμησες την ιδια σου την ομαδα αρχικα πανηγυριζοντας τις ισοπαλιες εκτος εδρας μαζι μου και μετα που παραδεχτηκες οτι εισαι κατωτερος της ομαδας μου.
Εσυ υποτιμησες την ιδια σου την ομαδα αρχικα πανηγυριζοντας τις ισοπαλιες εκτος εδρας μαζι μου και μετα που παραδεχτηκες οτι εισαι κατωτερος της ομαδας μου.