χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
ο πογιετ μηπως πρεπει μαζι με Κωνσταντινιδη και φυσσα να πανε οφθαλμιατρο
τυπε για "πορειες" 50ετιας θα μιλαμε; Ποσες φορες βγηκες πρωτος ευρωπαικο ομιλο; ή μηπως να ρωτησω καλυτερα ποσες φορες καταφερες να μπεις σε ευρωπαικο ομιλο;Ο ΠΑΟΚ έχει κοντράρει στα ίσα Μπάγερ Μονάχου, Ντόρτμουντ, Σάλκε λες να φοβηθεί στα λουκάνικα Φρανκφούρτης τύπε;;;;;
Εάν ΔΕΝ απατώμαι τον δίνει 5€ για να βγει 1ος στον όμιλο.
Όταν δω το πρόγραμμα σε συνδυασμό με τα ματς που θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα πρίν και μετά τα παιχνίδια με τους Γερμανούς θα ποντάρω ανάλογα.
Ποιον ρε μαλεα μουΡε ΜΛΚΕΣ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΠΕΣΕ...
Καλά χαλάρωσεΡε ΜΛΚΕΣ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΠΕΣΕ...
Τον ήξερες και από χθες μαλεα μου
Ο μπαμπάς σου!!!
siga re μλκ 5 στενα πιο κατω μετακομισε,ουτε σπιτι δεν θα αλλαξει.Ρε ΜΛΚΕΣ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΠΕΣΕ...
θα σε βουλιαξω στο ΣΠΕΡΜΑ το νου σου!!!Αφού μαλεα μου όλους τους πουλήσατε δεν είχατε παιχτες ρε
Θα μου κλασεις τα αρχιδιαθα σε βουλιαξω στο ΣΠΕΡΜΑ το νου σου!!!
Και αμέσως τι λέμε...,"Έτσι Γ@μαει η Βουλγαρία!!! "Βουλγαρος ο Ντεσποτοφ....που θα πηγαινε??? Σε εμας θα ερχοταν.......
Έφυγε ο βλάκας ο Μποτο που μας έφερνε παλτά και φέτος φέρνουμε παικταραδεςΦΕΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ και να σταματησουμε να σε βριζουμε.... μεχρι να μας παρει ο Μυστακιδης
Έφυγε ο βλάκας ο Μποτο που μας έφερνε παλτά και φέτος φέρνουμε παικταραδες
Τον Σαββίδη δεν χρειάζεται να τον κράζετε ειδικά εκεί στην Αθήνα αν δεν ήταν αυτός θα πέφταμε σαν την ΑΕΚουλα στην Γ' .. Χίλια ευχαριστώ να του λέμε και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ για πάντα και μετά ο γιος του τα εγγόνια του κλπ...Δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ φιλοδοξία με αλλον ιδιοκτήτηαν δεν εφερνε και φετος ο Ρωσος δεν το γλυτωνε το κραξιμο μετα το περσινο φιασκο
Τον Σαββίδη δεν χρειάζεται να τον κράζετε ειδικά εκεί στην Αθήνα αν δεν ήταν αυτός θα πέφταμε σαν την ΑΕΚουλα στην Γ' .. Χίλια ευχαριστώ να του λέμε και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ για πάντα και μετά ο γιος του τα εγγόνια του κλπ...Δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ φιλοδοξία με αλλον ιδιοκτήτη