mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
3 μεταγραφές είναι προ των πυλών!ΚΑΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΠΟΥΞΙΚΗ
3 μεταγραφές είναι προ των πυλών!ΚΑΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΠΟΥΞΙΚΗ
Τσακο μεταγραφές3 μεταγραφές είναι προ των πυλών!
Εσύ μορη γαμιολα τι στεναχωριέσαι όταν έχασε από μεζουρα τον γαμησεςΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ για ΜΠΟΥΞΑΡΟ
επειδη τον στηριζα τον παπαρα και μας απογοητευσεΤσακο μεταγραφές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ μορη γαμιολα τι στεναχωριέσαι όταν έχασε από μεζουρα τον γαμησες
Καλά κάτσε ιντερτοτο τώρα ΜΠΟΥΣΤΗΗ ασπρόμαυρη μακεδονική φαλλαγα με μπροστάρη τον θρυλικό ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ σαλπιζει ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ τώρα στα ΔΥΣΚΟΛΑ θα βγει μπροστά κ θα βουλώσει πολλά στόματα του Χρόνου !
Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.Μπορώ να πω ότι ψιλοσυνηλθα...
3 μεταγραφές είναι προ των πυλών!
Βρε ηλίθιε υπανθρωπε καταλαβαίνεις ότι αυτό που κανεις ειναι σα να κοροϊδεύει η Χιχόν την Μπαρτσελόνα που εχασε τον τελικό Τσάμπιονς λιγκ στα πέναλτι?
Ρε τι αρχιμαλακες είναι αυτοί!
Τους έχει λασκαρει η βίδα απο τις πολλές πουτσες
Η ασπρόμαυρη μακεδονική φαλλαγα με μπροστάρη τον θρυλικό ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ σαλπιζει ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ τώρα στα ΔΥΣΚΟΛΑ θα βγει μπροστά κ θα βουλώσει πολλά στόματα του Χρόνου !
Ανυπαρκτε κομπλεξικε κωλοβλαχε εχω 3 ευρωλιγκες.εχεις την πουτσα του Κορνηλιου στο στομαχι και την φρεσκια του Γιουλ καρφωμενη στον λαρυγγα. καθε φορα που μιλας την γαργαλας και σε χυνει μεσα.
σιγα σιγα θα την καταπιεις κι αυτην.... για χωνεψη ουτε λογος !
Ανυπαρκτε κομπλεξικε κωλοβλαχε εχω 3 ευρωλιγκες.
Τι μιλας ρε στουρνε?
Ούτε στα όνειρα σας αυτά.
Έχεις να πάρεις 30 χρόνια πρωτάθλημα ζώον και ούτε θα ξαναπαρεις.
Σε γαμαω μέσα εξω για πλακα σε όλα τα παιχνίδια.
Μορη σουρα πάλι σε βγάλανε έξω6 - 3 σε εχει ο βαζελος χαζουλη εισαι το πουτανακι του στην Ευρωπη , στην οποια εισαι 3/12 ? σε πηδανε ολοι και παιρνουν κουπες ο καλυτερος πελατης τους εισαι ! λουυυυυυυυυυυυυυυυζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !
εγω τον αρη τον πηδαω σε ολα τα αθληματα κορο'ι'δο !
πανε παιξε καμια Α2 παλι να γλυτωσεις κορο'ι'δοοοοοοοοοοοοοοοο !
Συνεχίζει το καθυστερημένο.6 - 3 σε εχει ο βαζελος χαζουλη εισαι το πουτανακι του στην Ευρωπη , στην οποια εισαι 3/12 ? σε πηδανε ολοι και παιρνουν κουπες ο καλυτερος πελατης τους εισαι ! λουυυυυυυυυυυυυυυυζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !
Φτάσε τον Λυπηρίδη πρώτα στα πρωταθλήματα κ μετά μίλα, στόκε6 - 3 σε εχει ο βαζελος χαζουλη εισαι το πουτανακι του στην Ευρωπη , στην οποια εισαι 3/12 ? σε πηδανε ολοι και παιρνουν κουπες ο καλυτερος πελατης τους εισαι ! λουυυυυυυυυυυυυυυυζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !
Πες τα τυπε με το σουραΦτάσε τον Λυπηρίδη πρώτα στα πρωταθλήματα κ μετά μίλα, στόκε
Τζάμπα ασχολούμαστε με το 15χρονοΠες τα τυπε με το σουρα
Ούτε 15 χρόνος τυπεΤζάμπα ασχολούμαστε με το 15χρονο
Πες τα τυπε με το σουρα