yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.160
- Πόντοι
- 3.346
Οκαργαςποσαπηρεγιατηνκοκκινη?
ταχα ειναι και παοκι..
ταχα ειναι και παοκι..
Ίδια μυαλά έχουν οι 2 απατεωνιοι, εσύ και ο φίλος σου ο Γαύρος. Από κοντά και ο γαυρούλης του βορρά (αν και μετά τα χθεσινά ίσως ηρεμήσει λίγο). Εμείς οι ενωσίτες είμαστε απλώς πιο όμορφοι, πιο έξυπνοι, πιο καλοί γαμιαδες και με πάρα πολύ καλύτερο χιούμορ.Τι διαφορά έχεις με το γαύρο?
Τα ίδια μυαλά έχετε.
Ποσα δωσατε στον καργα ρε καργιες χανουμισες?Ίδια μυαλά έχουν οι 2 απατεωνιοι, εσύ και ο φίλος σου ο Γαύρος. Από κοντά και ο γαυρούλης του βορρά (αν και μετά τα χθεσινά ίσως ηρεμήσει λίγο). Εμείς οι ενωσίτες είμαστε απλώς πιο όμορφοι, πιο έξυπνοι, πιο καλοί γαμιαδες και με πάρα πολύ καλύτερο χιούμορ.
Ρε μεζούρα χάρτινε σου έχει κάνει τον πισινό"τρύπα του Καραμανλή" ο γαύρος.Ίδια μυαλά έχουν οι 2 απατεωνιοι, εσύ και ο φίλος σου ο Γαύρος. Από κοντά και ο γαυρούλης του βορρά (αν και μετά τα χθεσινά ίσως ηρεμήσει λίγο). Εμείς οι ενωσίτες είμαστε απλώς πιο όμορφοι, πιο έξυπνοι, πιο καλοί γαμιαδες και με πάρα πολύ καλύτερο χιούμορ.
Τρία και 4 σε εσάς της θύρας 4 γιατί θα είστε πάντα τέταρτοι σε όλαΠοσα δωσατε στον καργα ρε καργιες χανουμισες?
Περίεργο που ένας σοφός όπως εσύ που έγραψες τόσα ωραία βιβλία παλιά λέει συνέχεια μόνο ασυνάρτητες παλιομαλακίες. Η ομάδα σου θα πάρει πρωτάθλημα φέτος όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογές και σας το δίνει ο γαύρος, φλωρολιγούρια. Έχεις και παράπονα εσυ που έχετε πάρει 40 πέναλτι στις καθυστερήσεις και νίκη επί της ΑΕΚ με 2 καραμουφα πέναλτι. Γράψε ρε καμιά τσόντα γιατί από μπάλα είσαι άσχετος.Ρε μεζούρα χάρτινε σου έχει κάνει τον πισινό"τρύπα του Καραμανλή" ο γαύρος.
Πότε γίνατε καλοί γαμιάδες?
Έλεγες ότι μας το έδωσε ο γαυρος ενώ με νίκη πήγαινε για πρωτάθλημα....
Είδαμε πως παίζουν άλλοι απέναντι σας,ο Βόλος με μας 8 και 5 κάρτες.Με σας 2 στο 1ο ματς.Αντε άλλες 2 και αν στο άλλο.....
Ο Παοκ μην σου πω...Τα ξέρεις....
Ολα καλά....
Τείνω δυστυχώς να αναθεωρήσω και να πιστέψω ότι είστε χειρότεροι από αυτούς.....
Εισαι μαλάκας τελικά και κομπλεξικός....Τρία και 4 σε εσάς της θύρας 4 γιατί θα είστε πάντα τέταρτοι σε όλα
Περίεργο που ένας σοφός όπως εσύ που έγραψες τόσα ωραία βιβλία παλιά λέει συνέχεια μόνο ασυνάρτητες παλιομαλακίες. Η ομάδα σου θα πάρει πρωτάθλημα φέτος όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογές και σας το δίνει ο γαύρος, φλωρολιγούρια. Έχεις και παράπονα εσυ που έχετε πάρει 40 πέναλτι στις καθυστερήσεις και νίκη επί της ΑΕΚ με 2 καραμουφα πέναλτι. Γράψε ρε καμιά τσόντα γιατί από μπάλα είσαι άσχετος.
Επίσης ο γαύρος θα έπαιρνε τα αρχίδια μου έτσι κι αλλιώς. Εδώ του έκοψε 8 βαθμούς ο Άρης. Αλλά σε εσάς απλώς στήνει κωλο φέτος.
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι φλωραντζες των ΒΠ. Λολ ρε μαλάκες βαζελοι
Τρία και 4 σε εσάς της θύρας 4 γιατί θα είστε πάντα τέταρτοι σε όλα
Περίεργο που ένας σοφός όπως εσύ που έγραψες τόσα ωραία βιβλία παλιά λέει συνέχεια μόνο ασυνάρτητες παλιομαλακίες. Η ομάδα σου θα πάρει πρωτάθλημα φέτος όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογές και σας το δίνει ο γαύρος, φλωρολιγούρια. Έχεις και παράπονα εσυ που έχετε πάρει 40 πέναλτι στις καθυστερήσεις και νίκη επί της ΑΕΚ με 2 καραμουφα πέναλτι. Γράψε ρε καμιά τσόντα γιατί από μπάλα είσαι άσχετος.
Επίσης ο γαύρος θα έπαιρνε τα αρχίδια μου έτσι κι αλλιώς. Εδώ του έκοψε 8 βαθμούς ο Άρης. Αλλά σε εσάς απλώς στήνει κωλο φέτος.
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι φλωραντζες των ΒΠ. Λολ ρε μαλάκες βαζελοι
Δεν πιστεύω να μαλώνουν οι φίλοι μου...Εισαι μαλάκας τελικά και κομπλεξικός....
Λογικό μου φαίνεται....
9 έχω πάρει και εσύ 6 κακόμοιρο....
Ο γαύρος με νίκη ήταν δυνατά για πρωτάθλημα,οπότε απορρίπτεται η μαλακία σου.
Ρε φλώρε ποια ΒΠ λες....
Μάγκα του πληκτρολογίου,κάθομαι και σου απαντάω κιόλας ο μαλάκας....
Οχι ρε συ.Δεν πιστεύω να μαλώνουν οι φίλοι μου...
Τι; Παπαροτρίφτουλα!Οχι ρε συ.
Αυτο τα αρχίδι ο Παπαροτρίφτουλας μας έβαλε να μαλώσουνε και τσιμπήσαμε σαν συναγρίδες....
Αφού είναι γνωστό σε όλους ότι είστε ντιγκιντάγκες, ότι βάζετε βαζελίνη στην κωλαρα σας και τέτοια. Άσε που γλειφετε τα παπάρια του Βαγγέλα μήπως και σας δώσει κάνα τίτλο. Τα άλλα που λες είναι μαλακίες. Εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι είστε η 2η ομάδα σε τίτλους ή κοσμο. Είπαμε έχετε 20 + 19 κι εμείς 12 + 15. Ωστόσο δεν έχει πλάκα να είσαι βάζελος γιατί είστε μια ομάδα φλώρων. Δεν είστε γίδια όπως οι γαύροι και οι γαύροι του βορρά, αλλά είστε σκατοφλωροι.Εισαι μαλάκας τελικά και κομπλεξικός....
Λογικό μου φαίνεται....
9 έχω πάρει και εσύ 6 κακόμοιρο....
Ο γαύρος με νίκη ήταν δυνατά για πρωτάθλημα,οπότε απορρίπτεται η μαλακία σου.
Ρε φλώρε ποια ΒΠ λες....
Μάγκα του πληκτρολογίου,κάθομαι και σου απαντάω κιόλας ο μαλάκας....
Η διείσδυση θα είναι βαθιά στην κωλάρα σας....Αφού είναι γνωστό σε όλους ότι είστε ντιγκιντάγκες, ότι βάζετε βαζελίνη στην κωλαρα σας και τέτοια. Άσε που γλειφετε τα παπάρια του Βαγγέλα μήπως και σας δώσει κάνα τίτλο. Τα άλλα που λες είναι μαλακίες. Εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι είστε οι 2η ομάδα σε τίτλους ή κοσμο. Είπαμε έχετε 20 + 19 κι εμείς 12 + 15. Ωστόσο δεν έχει πλάκα να είσαι βάζελος γιατί είστε μια ομάδα φλώρων. Δεν είστε γίδια όπως οι γαύροι και οι γαύροι του βορρά, αλλά είστε σκατοφλωροι.
Εγώ φταίω ρε Μαρκήσιέ μου;
Εσύ φταις που μου μιλάς. Εγώ ποτέ δεν θα τσακωνομουν με ένα τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Άλλο αν είσαι ανώμαλος και γέρος πια, χωρίς έμπνευση.
Εγώ σε προσφωνώ με το όνομα που διάλεξες, φίλε μου.Η διείσδυση θα είναι βαθιά στην κωλάρα σας....
Θα υπάρξει πόνος φίλε μου καλέ.
Στο λέω με αγάπη...
Θα νικήσει η ομαδα με το πάθος και την μεγαλύτερη θέληση για αυτή την κούπα.
Η ομάδα μας με όλους σας απέναντι.
Από Πευκάκια και κάτω δεν νομίζω να κυκλοφορήσει Αεκτζής....
Περιχαρακωμένοι στα βπ θα είστε,όπως πάντα....
Εσύ προκάλεσες με τα λεγόμενα σου καπετάνιε.
Άκου έκατσε και έχασε ο γαύρος ...
Αυτοί δεν δίνουν νερό στον άγγελο τους,ματς θα δίνανε?
Στο αβαταρ μου δεν είναι ο Ντε Σαντ.
Οι ασυναρτησίες είναι το κύριο γνώρισμα σου φίλτατε....Εγώ σε προσφωνώ με το όνομα που διάλεξες, φίλε μου.
Επίσης, τα κεντρικά της original είναι στην πλατεία Αργεντινής....
Με δίκαιη διαιτησία είναι πιο πιθανό να χάσετε. Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν ακρότητες σε βάρος της ΑΕΚ. Αν το πάρει ο Βαζελος θα βγάλω και λεφτά. Το έχω παίξει πριν καταλάβω τι ομάδα έχει η ΑΕΚΑΡΑ. Πριν γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί; Λόγω εκλογών, επειδή έχετε να πάρετε 13 χρόνια, επειδή ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι δεν τραβάει και λόγω Γιοβάνοβιτς.
Στις λοιπές ασυναρτησίες που λες βαριέμαι να απαντήσω. Θέλω να σε θυμάμαι πάντα ως συγγραφέα του Ζουλιετ και Ζυστιν κλπ. Κοιμήσου τώρα
Την Κυριακή θα βάλετε το γεννητικό όργανο του καμαρά στον ασπρόμαυρο πάτο σας
Ναι ολα ειναι υπερ τους για αποτελεσμα..αλλα δεν θα παρουν, διοτι η ομαδα πλεον εχει βρει κινητροΆμα ΔΕΝ με κερδίσεις και τώρα ΔΕΝ θα με κερδίσεις ΠΟΤΕ ρεεέεεεε συμπολίτη...
Τεράστια ευκαιρία για να θεωρηθεί επιτυχημένη και η εφετινή σεζόν την Κυριακή...
Μεγάλο πριμ από Καρυπίδη για νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!
Ο Άρης διανύει περίοδο φορμαρίσματος στους δύο τελευταίους αγώνες των playoffs της Super League 1 και ο ισχυρός άνδρας τηςwww.metrosport.gr
Η ομάδα μετά από τη διακοπή για τις Εθνικές επέστρεψε αγνώριστη και δεν ξαναβρήκε ποτέ το βηματισμό της, σε αντίθεση με την ΑΕΧ που επέστρεψε δριμύτερηΝαι ολα ειναι υπερ τους για αποτελεσμα..αλλα δεν θα παρουν, διοτι η ομαδα πλεον εχει βρει κινητρο
Και ξερεις ποιο ειναι αυτο; αν χασουν απο τον αρη θα φυγουν ολοι νυχτα! θες προπονητες θες παικτες θες και πιο ψηλα.. ολα εχουν ενα οριο και καταφεραν μεσα σε λιγα παιχνιδια να το φτασουν!
Την Κυριακή θα βάλετε το γεννητικό όργανο του καμαρά στον ασπρόμαυρο πάτο σας
Καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς.. έφαγες το τριμπαλο κ ηρέμησες πελατακοΤην Κυριακή θα βάλετε το γεννητικό όργανο του καμαρά στον ασπρόμαυρο πάτο σας