Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.160
Πόντοι
3.346
Οκαργαςποσαπηρεγιατηνκοκκινη?
ταχα ειναι και παοκι..:confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Τι διαφορά έχεις με το γαύρο?
Τα ίδια μυαλά έχετε.
Ίδια μυαλά έχουν οι 2 απατεωνιοι, εσύ και ο φίλος σου ο Γαύρος. Από κοντά και ο γαυρούλης του βορρά (αν και μετά τα χθεσινά ίσως ηρεμήσει λίγο). Εμείς οι ενωσίτες είμαστε απλώς πιο όμορφοι, πιο έξυπνοι, πιο καλοί γαμιαδες και με πάρα πολύ καλύτερο χιούμορ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.160
Πόντοι
3.346
Ίδια μυαλά έχουν οι 2 απατεωνιοι, εσύ και ο φίλος σου ο Γαύρος. Από κοντά και ο γαυρούλης του βορρά (αν και μετά τα χθεσινά ίσως ηρεμήσει λίγο). Εμείς οι ενωσίτες είμαστε απλώς πιο όμορφοι, πιο έξυπνοι, πιο καλοί γαμιαδες και με πάρα πολύ καλύτερο χιούμορ.
Ποσα δωσατε στον καργα ρε καργιες χανουμισες? :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ρε μεζούρα χάρτινε σου έχει κάνει τον πισινό"τρύπα του Καραμανλή" ο γαύρος.
Πότε γίνατε καλοί γαμιάδες?
Έλεγες ότι μας το έδωσε ο γαυρος ενώ με νίκη πήγαινε για πρωτάθλημα....
Είδαμε πως παίζουν άλλοι απέναντι σας,ο Βόλος με μας 8 και 5 κάρτες.Με σας 2 στο 1ο ματς.Αντε άλλες 2 και αν στο άλλο.....
Ο Παοκ μην σου πω...Τα ξέρεις....
Ολα καλά....
:sopase:
Τείνω δυστυχώς να αναθεωρήσω και να πιστέψω ότι είστε χειρότεροι από αυτούς.....

:confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Ποσα δωσατε στον καργα ρε καργιες χανουμισες? :confused:
Τρία και 4 σε εσάς της θύρας 4 γιατί θα είστε πάντα τέταρτοι σε όλα
Ρε μεζούρα χάρτινε σου έχει κάνει τον πισινό"τρύπα του Καραμανλή" ο γαύρος.
Πότε γίνατε καλοί γαμιάδες?
Έλεγες ότι μας το έδωσε ο γαυρος ενώ με νίκη πήγαινε για πρωτάθλημα....
Είδαμε πως παίζουν άλλοι απέναντι σας,ο Βόλος με μας 8 και 5 κάρτες.Με σας 2 στο 1ο ματς.Αντε άλλες 2 και αν στο άλλο.....
Ο Παοκ μην σου πω...Τα ξέρεις....
Ολα καλά....
:sopase:
Τείνω δυστυχώς να αναθεωρήσω και να πιστέψω ότι είστε χειρότεροι από αυτούς.....

Περίεργο που ένας σοφός όπως εσύ που έγραψες τόσα ωραία βιβλία παλιά λέει συνέχεια μόνο ασυνάρτητες παλιομαλακίες. Η ομάδα σου θα πάρει πρωτάθλημα φέτος όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογές και σας το δίνει ο γαύρος, φλωρολιγούρια. Έχεις και παράπονα εσυ που έχετε πάρει 40 πέναλτι στις καθυστερήσεις και νίκη επί της ΑΕΚ με 2 καραμουφα πέναλτι. Γράψε ρε καμιά τσόντα γιατί από μπάλα είσαι άσχετος.

Επίσης ο γαύρος θα έπαιρνε τα αρχίδια μου έτσι κι αλλιώς. Εδώ του έκοψε 8 βαθμούς ο Άρης. Αλλά σε εσάς απλώς στήνει κωλο φέτος.

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι φλωραντζες των ΒΠ. Λολ ρε μαλάκες βαζελοι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Περίεργο που ένας σοφός όπως εσύ που έγραψες τόσα ωραία βιβλία παλιά λέει συνέχεια μόνο ασυνάρτητες παλιομαλακίες. Η ομάδα σου θα πάρει πρωτάθλημα φέτος όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογές και σας το δίνει ο γαύρος, φλωρολιγούρια. Έχεις και παράπονα εσυ που έχετε πάρει 40 πέναλτι στις καθυστερήσεις και νίκη επί της ΑΕΚ με 2 καραμουφα πέναλτι. Γράψε ρε καμιά τσόντα γιατί από μπάλα είσαι άσχετος.

Επίσης ο γαύρος θα έπαιρνε τα αρχίδια μου έτσι κι αλλιώς. Εδώ του έκοψε 8 βαθμούς ο Άρης. Αλλά σε εσάς απλώς στήνει κωλο φέτος.

Εισαι μαλάκας τελικά και κομπλεξικός....
Λογικό μου φαίνεται....
9 έχω πάρει και εσύ 6 κακόμοιρο....
Ο γαύρος με νίκη ήταν δυνατά για πρωτάθλημα,οπότε απορρίπτεται η μαλακία σου.
Ρε φλώρε ποια ΒΠ λες....
Μάγκα του πληκτρολογίου,κάθομαι και σου απαντάω κιόλας ο μαλάκας....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236

Λογικό μου φαίνεται....
Ρε φλώρε ποια ΒΠ λες....
Δεν πιστεύω να μαλώνουν οι φίλοι μου...
Finger Shaking GIF by Curious Pavel

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Δεν πιστεύω να μαλώνουν οι φίλοι μου...
Finger Shaking GIF by Curious Pavel
Οχι ρε συ.
Αυτο τα αρχίδι ο Παπαροτρίφτουλας μας έβαλε να μαλώσουνε και τσιμπήσαμε σαν συναγρίδες....

Κρατάμε επίπεδο,ούτε γαμωμάνες,ούτε ραντεβού θανάτου.
Λίγα Γαλλικά μόνο.
Είναι και Κολωνακιώτης(:tooth:)ο Καπετάνιος....

:grouphug:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Λογικό μου φαίνεται....
Ρε φλώρε ποια ΒΠ λες....
Αφού είναι γνωστό σε όλους ότι είστε ντιγκιντάγκες, ότι βάζετε βαζελίνη στην κωλαρα σας και τέτοια. Άσε που γλειφετε τα παπάρια του Βαγγέλα μήπως και σας δώσει κάνα τίτλο. Τα άλλα που λες είναι μαλακίες. Εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι είστε η 2η ομάδα σε τίτλους ή κοσμο. Είπαμε έχετε 20 + 19 κι εμείς 12 + 15. Ωστόσο δεν έχει πλάκα να είσαι βάζελος γιατί είστε μια ομάδα φλώρων. Δεν είστε γίδια όπως οι γαύροι και οι γαύροι του βορρά, αλλά είστε σκατοφλωροι.

Εγώ φταίω ρε Μαρκήσιέ μου;
Εσύ φταις που μου μιλάς. Εγώ ποτέ δεν θα τσακωνομουν με ένα τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Άλλο αν είσαι ανώμαλος και γέρος πια, χωρίς έμπνευση.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Αφού είναι γνωστό σε όλους ότι είστε ντιγκιντάγκες, ότι βάζετε βαζελίνη στην κωλαρα σας και τέτοια. Άσε που γλειφετε τα παπάρια του Βαγγέλα μήπως και σας δώσει κάνα τίτλο. Τα άλλα που λες είναι μαλακίες. Εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι είστε οι 2η ομάδα σε τίτλους ή κοσμο. Είπαμε έχετε 20 + 19 κι εμείς 12 + 15. Ωστόσο δεν έχει πλάκα να είσαι βάζελος γιατί είστε μια ομάδα φλώρων. Δεν είστε γίδια όπως οι γαύροι και οι γαύροι του βορρά, αλλά είστε σκατοφλωροι.

Εγώ φταίω ρε Μαρκήσιέ μου;
Εσύ φταις που μου μιλάς. Εγώ ποτέ δεν θα τσακωνομουν με ένα τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Άλλο αν είσαι ανώμαλος και γέρος πια, χωρίς έμπνευση.
Η διείσδυση θα είναι βαθιά στην κωλάρα σας....
Θα υπάρξει πόνος φίλε μου καλέ.
Στο λέω με αγάπη...
:smiling-face-with-heart-eyes:
Θα νικήσει η ομαδα με το πάθος και την μεγαλύτερη θέληση για αυτή την κούπα.
Η ομάδα μας με όλους σας απέναντι.
:birdman:

Από Πευκάκια και κάτω δεν νομίζω να κυκλοφορήσει Αεκτζής....
Περιχαρακωμένοι στα βπ θα είστε,όπως πάντα....

Εσύ προκάλεσες με τα λεγόμενα σου καπετάνιε.
Άκου έκατσε και έχασε ο γαύρος ...
Αυτοί δεν δίνουν νερό στον άγγελο τους,ματς θα δίνανε?

Στο αβαταρ μου δεν είναι ο Ντε Σαντ.

thanks hello GIF by PLAYMOBIL

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Η διείσδυση θα είναι βαθιά στην κωλάρα σας....
Θα υπάρξει πόνος φίλε μου καλέ.
Στο λέω με αγάπη...
:smiling-face-with-heart-eyes:
Θα νικήσει η ομαδα με το πάθος και την μεγαλύτερη θέληση για αυτή την κούπα.
Η ομάδα μας με όλους σας απέναντι.
:birdman:

Από Πευκάκια και κάτω δεν νομίζω να κυκλοφορήσει Αεκτζής....
Περιχαρακωμένοι στα βπ θα είστε,όπως πάντα....

Εσύ προκάλεσες με τα λεγόμενα σου καπετάνιε.
Άκου έκατσε και έχασε ο γαύρος ...
Αυτοί δεν δίνουν νερό στον άγγελο τους,ματς θα δίνανε?

Στο αβαταρ μου δεν είναι ο Ντε Σαντ.

thanks hello GIF by PLAYMOBIL
Εγώ σε προσφωνώ με το όνομα που διάλεξες, φίλε μου.

Επίσης, τα κεντρικά της original είναι στην πλατεία Αργεντινής....

Με δίκαιη διαιτησία είναι πιο πιθανό να χάσετε. Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν ακρότητες σε βάρος της ΑΕΚ. Αν το πάρει ο Βαζελος θα βγάλω και λεφτά. Το έχω παίξει πριν καταλάβω τι ομάδα έχει η ΑΕΚΑΡΑ. Πριν γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί; Λόγω εκλογών, επειδή έχετε να πάρετε 13 χρόνια, επειδή ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι δεν τραβάει και λόγω Γιοβάνοβιτς.

Στις λοιπές ασυναρτησίες που λες βαριέμαι να απαντήσω. Θέλω να σε θυμάμαι πάντα ως συγγραφέα του Ζουλιετ και Ζυστιν κλπ. Κοιμήσου τώρα

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εγώ σε προσφωνώ με το όνομα που διάλεξες, φίλε μου.

Επίσης, τα κεντρικά της original είναι στην πλατεία Αργεντινής....

Με δίκαιη διαιτησία είναι πιο πιθανό να χάσετε. Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν ακρότητες σε βάρος της ΑΕΚ. Αν το πάρει ο Βαζελος θα βγάλω και λεφτά. Το έχω παίξει πριν καταλάβω τι ομάδα έχει η ΑΕΚΑΡΑ. Πριν γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί; Λόγω εκλογών, επειδή έχετε να πάρετε 13 χρόνια, επειδή ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι δεν τραβάει και λόγω Γιοβάνοβιτς.

Στις λοιπές ασυναρτησίες που λες βαριέμαι να απαντήσω. Θέλω να σε θυμάμαι πάντα ως συγγραφέα του Ζουλιετ και Ζυστιν κλπ. Κοιμήσου τώρα
Οι ασυναρτησίες είναι το κύριο γνώρισμα σου φίλτατε....
Εκλογές κτλ....
Ψέκης είσαι ρε?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την Κυριακή θα βάλετε το γεννητικό όργανο του καμαρά στον ασπρόμαυρο πάτο σας

Άμα ΔΕΝ με κερδίσεις και τώρα ΔΕΝ θα με κερδίσεις ΠΟΤΕ ρεεέεεεε συμπολίτη...
Τεράστια ευκαιρία για να θεωρηθεί επιτυχημένη και η εφετινή σεζόν την Κυριακή...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.160
Πόντοι
3.346
Άμα ΔΕΝ με κερδίσεις και τώρα ΔΕΝ θα με κερδίσεις ΠΟΤΕ ρεεέεεεε συμπολίτη...
Τεράστια ευκαιρία για να θεωρηθεί επιτυχημένη και η εφετινή σεζόν την Κυριακή...
Ναι ολα ειναι υπερ τους για αποτελεσμα..αλλα δεν θα παρουν, διοτι η ομαδα πλεον εχει βρει κινητρο
Και ξερεις ποιο ειναι αυτο; αν χασουν απο τον αρη θα φυγουν ολοι νυχτα! θες προπονητες θες παικτες θες και πιο ψηλα.. ολα εχουν ενα οριο και καταφεραν μεσα σε λιγα παιχνιδια να το φτασουν!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.399
Πόντοι
5.006
ΒΟΛΕΪ

Σαρωτικός Ολυμπιακός, την… έσπασε στον ΠΑΟΚ και έβαψε ερυθρόλευκο το πρωτάθλημα!​

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στην Πυλαία απέναντι στον αγνώριστο ΠΑΟΚ, «άλωσε» την Πυλαία στον τέταρτο τελικό (0-3 σετ) και επέστρεψε στον θρόνο του κατακτώντας το 31ο πρωτάθλημα της ιστορίας του :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ναι ολα ειναι υπερ τους για αποτελεσμα..αλλα δεν θα παρουν, διοτι η ομαδα πλεον εχει βρει κινητρο
Και ξερεις ποιο ειναι αυτο; αν χασουν απο τον αρη θα φυγουν ολοι νυχτα! θες προπονητες θες παικτες θες και πιο ψηλα.. ολα εχουν ενα οριο και καταφεραν μεσα σε λιγα παιχνιδια να το φτασουν!
Η ομάδα μετά από τη διακοπή για τις Εθνικές επέστρεψε αγνώριστη και δεν ξαναβρήκε ποτέ το βηματισμό της, σε αντίθεση με την ΑΕΧ που επέστρεψε δριμύτερη

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Την Κυριακή θα βάλετε το γεννητικό όργανο του καμαρά στον ασπρόμαυρο πάτο σας

βαρέθηκα να τους γαμάω τύπε - συνοπαδέ :confused: δε μου κάνει αίσθηση πλεον!!

ήδη ξεκίνησαν τις δικαιολογίες του τύπου "ειναι στα χειρότερα τους " , λες και ο ΑΡΗΣ κεντάει φετος..:jerking:

με υποδεκαπλάσιο μπάτζετ απο αυτούς .... μια θέση μας χώρισε πέρυσι,μία και φέτος.

στους 10 ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ , οι 9 θα δουν Παναθηναικος-ΑΕΚ απόψε.....

....και ο ενας που θα δει εμας,λογικα θα το εχει παιξει στο στοιχημα:tooth:

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046

Stories

Νέο!

Stories