troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
εισαι βλακας ρε μαλακα....ειναι επισημο πιαΚαι αχρωματοψία έχεις εσύ;
εισαι βλακας ρε μαλακα....ειναι επισημο πιαΚαι αχρωματοψία έχεις εσύ;
Ακόμα θυμάμαι με συγκίνηση το οπισθόφυλλο στην μυθική εφημερίδα "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" με το ανατριχιαστικό κατεβατο το ΑΛΦΑΒΗΤΑ για τον ΜΕΓΑ Μπάνε όταν ήταν έτοιμος να φύγει από το τρελοκομείο που τόσο αγάπησε για να πάει στην Μπολώνια και νά ηρεμήσει....
Καλησπέρα Αργύρη! Ξέρουμε ότι είναι σαρακοστή και δυσκολεύεσαι και είπαμε να σας ρίξουμε ένα πούτσο μέσα στην Τούμπα, έτσι, να δεις κι εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά της 4, λίγη τσόνταΑκόμα θυμάμαι με συγκίνηση το οπισθόφυλλο στην μυθική εφημερίδα "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" με το ανατριχιαστικό κατεβατο το ΑΛΦΑΒΗΤΑ για τον ΜΕΓΑ Μπάνε όταν ήταν έτοιμος να φύγει από το τρελοκομείο που τόσο αγάπησε για να πάει στην Μπολώνια και νά ηρεμήσει....
Στο βολλευ που κρυφτηκες εσυ μωρη τσιμπουκλου?"Ω Μπανε Μπανε,
Την πουτσα κανε"
Αυτό φωνάζαμε οταν σας ξεσκιζαμε τον κώλο ανύπαρκτοι στο μπάσκετ!
Παρτε και τα αρχίδια της Κουλας τωρα υπάνθρωποι και αντε στο καλο
Πως και δεν βρηκες καμμία φωτογραφία με την φανέλα της Μπολώνια;τεράστιος παίχτης ο Μπάνε!
Πώς θα την έβγαζα αυτές τις Άγιες μέρες χωρίς το ενδιαφέρον σου;Καλησπέρα Αργύρη! Ξέρουμε ότι είναι σαρακοστή και δυσκολεύεσαι και είπαμε να σας ρίξουμε ένα πούτσο μέσα στην Τούμπα, έτσι, να δεις κι εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά της 4, λίγη τσόντα
Επειδή ΑΕΚ είμαι όχι μπολώνια..Πως και δεν βρηκες καμμία φωτογραφία με την φανέλα της Μπολώνια;
Αμφισβητείς και την αρειανοσυνη του Γκάλη αν και έπαιξε στον Π.Α.Ο.;
Να μας πει για την καρδιακή φιλία των κυρίων Μαρινάκη-Καρυπίδη;ΘΕΛΩ ΜΠΟΥΞΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
O ΜΠΟΥΞΟΣ τωρα η τρωει η γαμαει για να πανε κατω τα φαρμακια...ΘΕΛΩ ΜΠΟΥΞΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
Ωραίος...αλλά γιατί με μικρά γράφεις τον Π.Α.Ο.Κ.;Επειδή ΑΕΚ είμαι όχι μπολώνια..
Το ότι είδα αυτή τη παιχτάρα με τη φανέλα της ομάδας μου ήταν σαν να είδα τον Γκάλη.
Άλλωστε εκείνη την εποχή που μεγαλουργούσε εγώ τον παοκ τον συμπαθουσα λόγω Μπάνε Κόρφα Λίβινγκστον Μπάρλοου κτλ.
και του Σαραβάκου φανέλα έχω...
Πώς θα του σηκωθεί ρε;O ΜΠΟΥΞΟΣ τωρα η τρωει η γαμαει για να πανε κατω τα φαρμακια...
Γκου χου γκου χου..καλύτερα να μασάς λένε... ΑμπαλεΠάλι τσαπού το "αφεντικό της πόλης" λέει...
* Φοβάμαι μονάχα ΜΗΝ ματώσουν την φανέλα στο επόμενο ματσάκι μέσα στον Πειραιά και κόψουν βαθμούς απ'τα συνεταιράκια τους....
1-6-7-8 ΟΧΙΣτην γιορτή για την απόσυρση της φανέλας του Γκάλη ήταν καλεσμένος ο Πρέλεβιτς. Υπήρξε ένας μικρός διχασμός στο Παλέ, όπου οι μισοί έβρισαν τον Πρέλεβιτς και οι άλλοι μισοί αποδοκίμασαν όσους τον έβρισαν, με το σκεπτικό ότι δεν έπρεπε να χαλάσει η γιορτή του Νίκ προσβάλλοντας τους άξιους αντιπάλους του.
Στην χθεσινή γιορτή προς τιμήν του Πρέλεβιτς, 1) είχε προσκληθεί ο Γκάλης; 2) αν όχι, γιατί; 3) αν ναι, γιατί δεν πήγε; 4) αν πήγαινε, τι υποδοχή θα είχε; 5) αν πήγαινε, τι απόδοση θα δίνατε να ακουγόταν σύνθημα για νεκρό αρειανό; 6) αν ακουγόταν, ο κος Χατζόπουλος θα το άκουγε; 7) προσκλήθηκε άλλος από την τότε ομάδα του Άρη; 8) προσκλήθηκε κάποιος άλλο που να ήταν "σημαία" κάποιας από τις άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας;
Κανε κανα ριπορτ με τις υπόλοιπες κοπέλεςΣτο βολλευ που κρυφτηκες εσυ μωρη τσιμπουκλου?