baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
τον σφουγγαριστρα να τον πας για κουρεμα,πεφτουν τα μαλλια στα ματια και δεν βλεπει.εχω ΠΙΣΤΗ στην ομαδα μου και στον κοουτς
τον σφουγγαριστρα να τον πας για κουρεμα,πεφτουν τα μαλλια στα ματια και δεν βλεπει.εχω ΠΙΣΤΗ στην ομαδα μου και στον κοουτς
πιστευω θα κοντραριστω με ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ για την κουπα..γνωμη σουτον σφουγγαριστρα να τον πας για κουρεμα,πεφτουν τα μαλλια στα ματια και δεν βλεπει.
λυπαμαι αλλα θα κοντραριστεις για 3η-4η θεση.πιστευω θα κοντραριστω με ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ για την κουπα..γνωμη σου
εδω θα ειμαστε να δουμε φιλε-μπαρελυπαμαι αλλα θα κοντραριστεις για 3η-4η θεση.
ολυμπιακος 1-2 θεση πιθανοτατα 2η.
και τωρα ολα παιζουν αν θα ειναι παοκ η αεκ 1η η 3-4η.
4η θα ειναιλυπαμαι αλλα θα κοντραριστεις για 3η-4η θεση.
Λες να παιχτεί ρεπετισιόν;;αν παιζεται το πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη θα μας τον δωσετε τον αγωνα?
Έτσι όπως παίζει η ΑΕΚ τώρα,ούτε 3ηλυπαμαι αλλα θα κοντραριστεις για 3η-4η θεση.
Λες να παιχτεί ρεπετισιόν;;
Έχει ανεβάσει πανί "ευχόμαστε στο εντιμότατον σωματείον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος" ο άρης τύπε;αυτος ηταν ο αρης προχτες, οπως ειναι πολλαααααααααα χρονια τωρα, κι οπως θα' ναι στα μεταξυ σας
μακαρι να διαψευτω αλλα βλεπω τελευταια αγωνιστικη να παιζεται το πρωταθλημα στη τουμπα μεταξυ μας.Λες να παιχτεί ρεπετισιόν;;
Έχει ανεβάσει πανί "ευχόμαστε στο εντιμότατον σωματείον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος" ο άρης τύπε;
Ενώ εσύ πελάτες τους έχεις. Ειδικά τον γαύρο. Την επόμενη φορά στην Τούμπα προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν. Στα τελευταία 3 φαουλ έχετε μ.οοχι τυπε δεν χρειαζεται ανοιγει τα ποδαρακια στο ΠΟΚ και σκυλιαζει να κοψει βαθμους με μενα
ειναι ο ολυμπιακος Β
Aν είναι cheeseburger μεγαλουτσικο και με συνοδευτικό πατάτες μια χαρά τιμή είναι....Τι αστακούς ρε μπουστη?? Εδώ κόψαμε τα μπέργκερ με τον άλλον πήγε 7.50 το cheeseburger!
Πόσες μαλαματίνες έχεις πιεί τύπε;οχι τυπε δεν χρειαζεται ανοιγει τα ποδαρακια στο ΠΟΚ και σκυλιαζει να κοψει βαθμους με μενα
ειναι ο ολυμπιακος Β
Ενώ εσύ πελάτες τους έχεις. Ειδικά τον γαύρο. Την επόμενη φορά στην Τούμπα προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν. Στα τελευταία 3 φαουλ έχετε μ.ο
Πόσες μαλαματίνες έχεις πιεί τύπε;
Εγω παντως θελω να νικησεις την κουλα στο κυπελλο και να σου βιασω την ψυχη στον τελικο...ξες εσυΕνώ εσύ πελάτες τους έχεις. Ειδικά τον γαύρο. Την επόμενη φορά στην Τούμπα προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν. Στα τελευταία 3 φαουλ έχετε μ.ο
Πανηγυριζατε το Κύπελλο σα να πήρατε το Τσάμπιονς λιγκ!Εγω παντως θελω να νικησεις την κουλα στο κυπελλο και να σου βιασω την ψυχη στον τελικο...ξες εσυ