Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456

μωρη πουστρα μου βαζεις Τουμπα και τον υμνο τσουλου βαραω λαικ και μετα εντιτ το αλλαζεις ? α να χαθεις πουσταρα τραβελογαυρε βραδιατικο

:smitten:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
Η μαρκελα πανηγυριζει για ένα μιλκο καπ που είναι η τρίτη διοργάνωση στο βόλεϋ...και έρχεται εδώ αντί να μπει,στο νήμα της γαυριελας...που ούτε αυτοί ασχολούνται μ αυτό..

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Η μαρκελα πανηγυριζει για ένα μιλκο καπ που είναι η τρίτη διοργάνωση στο βόλεϋ...και έρχεται εδώ αντί να μπει,στο νήμα της γαυριελας...που ούτε αυτοί ασχολούνται μ αυτό..
Μωρη ακαποτη21
Εσείς γεμιζατε το Παλατάκι για να πανηγυρίσετε τις νίκες και τους τίτλους στο βόλεϊ.
Εντός συνόρων βέβαια, γιατί εκτός είστε και θα είστε ανύπαρκτοι ατιτλοι σκατοβλαχοι για πάντα.
Θα κουνατε μόνοι σας σεντόνι Τσάμπιονς λιγκ υπάνθρωποι!
Το Κόρατς που ήταν η τρίτη διοργάνωση στο μπάσκετ το μνημονευετε 30 χρόνια ρε ζώα!
:2funny:
17 ευρωπαϊκοί τίτλοι ανύπαρκτοι κομπλεξικοι!
Πόσο σας τσούζει!

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.586
Πόντοι
1.436
Μωρη ακαποτη21
Εσείς γεμιζατε το Παλατάκι για να πανηγυρίσετε τις νίκες και τους τίτλους στο βόλεϊ.
Εντός συνόρων βέβαια, γιατί εκτός είστε και θα είστε ανύπαρκτοι ατιτλοι σκατοβλαχοι για πάντα.
Θα κουνατε μόνοι σας σεντόνι Τσάμπιονς λιγκ υπάνθρωποι!
Το Κόρατς που ήταν η τρίτη διοργάνωση στο μπάσκετ το μνημονευετε 30 χρόνια ρε ζώα!
17 ευρωπαϊκοί τίτλοι ανύπαρκτοι κομπλεξικοι!
Πόσο σας τσούζει!
Κλειδαρότρυπα τι θα γίνει; Όλη μέρα εδώ μέσα θα είσαι;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Στο ποδόσφαιρο ποσά ευρωπαϊκά έχεις :2funny:
0.
Στα υπόλοιπα 17.
Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις καταφέρει να προκριθείς στο Τσάμπιονς λιγκ μετά από τοσες φορές και βάζεις τα βλαχακια να κουνάνε μονα τους το σεντόνι στην Τούμπα.
Εσυ ενα Κόρατς ανύπαρκτε καραβλαχε :2funny:
Κομπλλλεξ λλλεμε

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
μαρκελα βγήκες στην ομόνοια χθες με τα καπνογονα;;;
Γέμισα το ΣΕΦ κυρία ακαποτη21 και γάμησα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πήρα τον 17ο ευρωπαϊκό τίτλο.
Εσύ τι έκανες χτες ρε τουρκογυφτε?
Πήγες στο σύνδεσμο Gypsy στο Δενδροπόταμο για γυφτοπουτσα?
Κομπλλλεξ λλλεμε

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
0.
Στα υπόλοιπα 17.
Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις καταφέρει να προκριθείς στο Τσάμπιονς λιγκ μετά από τοσες φορές και βάζεις τα βλαχακια να κουνάνε μονα τους το σεντόνι στην Τούμπα.
Εσυ ενα Κόρατς ανύπαρκτε καραβλαχε :2funny:
Κομπλλλεξ λλλεμε
Ρε μπουφε εγω το παραδεχομαι οτι στην ευρωπη ειμαι ανυπαρκτος και οτι οι εμφανισεις μου ειναι ελαχιστες και στο CL μηδενικες.Εσυ που εισαι καθε χρονο εκει και δεν εχεις καταφερει 50 χρονια τιποτα δεν ντρεπεσαι που περνας τα συνορα και μαζευεις 3αρες και 5αρες ?Και αντε ασε το Cl που ειναι φοβερα δυσκολο και ανταγωνιστικο... στο uefa που ειναι πιο νορμαλ για τα μετρα σου ως ομαδα παλι τσιμπουκια κανεις.Μονο για Ελλαδα εισαι καλος και αυτο διοτι οι αλλες ομαδες ανεκαθεν ειχαν πολυ χαμηλοτερο μπατζετ απο το δικο σου.Ας ειχε και ο ΠΑΟΚ,Αρης,Ηρακλης,Λαρισα,ΟΦΗ,Γιαννενα κλπ ομαδες εναν Κοκαλη η εναν Μαρινακη και θα σου ελεγα εγω ποσο μεγαλη ομαδα θα ησουν.Για να στο θεσω απλα.Στην Ιταλια,στην Γερμανια ακομα και στην Γαλλια θα ησουν η εκτη με εβδομη ομαδα του πρωταθληματος(μπορει να βαζω και πολυ).Καλα για Αγγλια και Ισπανια δεν κανω καν λογο.Για το χρεωκοπημενο τζατζικισταν που περα απο τον ΠΑΟ αντε να βαλω και την ΑΕΚ και τον κακομοιρη τον ΠΑΟΚ που μια ζωη ειχε κατι αφραγκους μπατιρονια προεδρους καλος εισαι στο να το παιζεις πρωταθλητης.Την Ευρωπη ξεχνα την γιατι δεν ειναι για τα μετρα σου...

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
τώρα σοβαρά ασχολείστε με τη μαρκελα? δεν έχω δει άλλο γαυρο να κάνει τα ίδια στο νήμα.. η κοπελιά προσοχή ψάχνει..στη μίζερη ζωη της...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ρε μπουφε εγω το παραδεχομαι οτι στην ευρωπη ειμαι ανυπαρκτος και οτι οι εμφανισεις μου ειναι ελαχιστες και στο CL μηδενικες.Εσυ που εισαι καθε χρονο εκει και δεν εχεις καταφερει 50 χρονια τιποτα δεν ντρεπεσαι που περνας τα συνορα και μαζευεις 3αρες και 5αρες ?Και αντε ασε το Cl που ειναι φοβερα δυσκολο και ανταγωνιστικο... στο uefa που ειναι πιο νορμαλ για τα μετρα σου ως ομαδα παλι τσιμπουκια κανεις.Μονο για Ελλαδα εισαι καλος και αυτο διοτι οι αλλες ομαδες ανεκαθεν ειχαν πολυ χαμηλοτερο μπατζετ απο το δικο σου.Ας ειχε και ο ΠΑΟΚ,Αρης,Ηρακλης,Λαρισα,ΟΦΗ,Γιαννενα κλπ ομαδες εναν Κοκαλη η εναν Μαρινακη και θα σου ελεγα εγω ποσο μεγαλη ομαδα θα ησουν.Για να στο θεσω απλα.Στην Ιταλια,στην Γερμανια ακομα και στην Γαλλια θα ησουν η εκτη με εβδομη ομαδα του πρωταθληματος(μπορει να βαζω και πολυ).Καλα για Αγγλια και Ισπανια δεν κανω καν λογο.Για το χρεωκοπημενο τζατζικισταν που περα απο τον ΠΑΟ αντε να βαλω και την ΑΕΚ και τον κακομοιρη τον ΠΑΟΚ που μια ζωη ειχε κατι αφραγκους μπατιρονια προεδρους καλος εισαι στο να το παιζεις πρωταθλητης.Την Ευρωπη ξεχνα την γιατι δεν ειναι για τα μετρα σου...
17 ευρωπαϊκοί τίτλοι.
Εκ των οποίων 3 ευρωλιγκες στο μπάσκετ,1 ριπιτ στην Ευρωλίγκα,1 διηπειρωτικό.
Απλά παραδεχτείτε οτι ειστε κατα πολύ κατωτεροι σε ολα τα αθλήματα και θα βρείτε την ηρεμία σας.
Όσο θέλετε να γίνετε αρχοντοχωριάτες,τοσο το κόμπλεξ κατωτερότητας θα φουντώνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τώρα σοβαρά ασχολείστε με τη μαρκελα? δεν έχω δει άλλο γαυρο να κάνει τα ίδια στο νήμα.. η κοπελιά προσοχή ψάχνει..στη μίζερη ζωη της...
Ναι ακαποτουλα μου

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ευρωπαικα καυλια ναι εχει μαζεψει τα περισσοτερα ειναι η πουτανα της Ευρωπης !

η μεγαλυτερη τσιμπουκα της Ευρωπης ! :2funny::pipa1::pipa2:
Βρε γελοιε έχεις αποτυχει εφτα φορές να προκριθείς στο Τσάμπιονς λιγκ.
Τι μιλας?
Ούτε στο Κόνφερενς δεν είσαι ικανός να προκριθεις

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456
Βρε γελοιε έχεις αποτυχει εφτα φορές να προκριθείς στο Τσάμπιονς λιγκ.
Τι μιλας?
Ούτε στο Κόνφερενς δεν είσαι ικανός να προκριθεις

οταν απαντησεις και παραδεχτεις οτι εισαι μια τριχα απο τα @@ του βαζελου στην Ευρωπη σε ποδοσφαιρο και μπασκετ θα σου απαντησω σε οτι θες

25 συμμετοχες τελικο-ημιτελικα-προημιτελικα ποδοσφαιρο ο βαζελος 4 εσυ

6 κουπες μπασκετ ο βαζελος 3 εσυ

εισαι το πουτανακι του βαζελου στας Ευρωπας !

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
οταν απαντησεις και παραδεχτεις οτι εισαι μια τριχα απο τα @@ του βαζελου στην Ευρωπη σε ποδοσφαιρο και μπασκετ θα σου απαντησω σε οτι θες

25 συμμετοχες τελικο-ημιτελικα-προημιτελικα ποδοσφαιρο ο βαζελος 4 εσυ

6 κουπες μπασκετ ο βαζελος 3 εσυ

εισαι το πουτανακι του βαζελου στας Ευρωπας !
Βρε καθυστερημένε στοκε εχω 17 ευρωπαϊκους τίτλους.
Ο βαζελος εχει 6.
Ούτε μέχρι το 17 δεν ξέρεις να μετρας ρε αμορφωτο σκουπίδι?
Οι τίτλοι μετράνε μονο.
Για αυτό εσεις είσαστε μια επαρχιακή ομάδα με 3 πρωταθληματα.
Για αυτό έχετε αποτρελαθει από το κόμπλεξ

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
17 ευρωπαϊκοί τίτλοι.
Εκ των οποίων 3 ευρωλιγκες στο μπάσκετ,1 ριπιτ στην Ευρωλίγκα,1 διηπειρωτικό.
Απλά παραδεχτείτε οτι ειστε κατα πολύ κατωτεροι σε ολα τα αθλήματα και θα βρείτε την ηρεμία σας.
Όσο θέλετε να γίνετε αρχοντοχωριάτες,τοσο το κόμπλεξ κατωτερότητας θα φουντώνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ακαποτουλα μου
Τι κομπλεξ τσαμπουνας μωρε....στα αρχιδια μου για τους τιτλους σου και τι ευρωπαικα παιρνεις.Αν μας ενδιεφεραν οι τιτλοι δεν θα ημασταν ΠΑΟΚ :2funny:...Στο μπασκετ σε παραδεχομαι ως ομαδα και σας αξιζουν τα ευσημα τα αλλα του βολλευ και του πολο με αφηνουν αδιαφορο δεν ασχολουμαι με γυναικοτα αθληματα σου λεω.Ο Ολυμπιακος δεν ειναι μεγαλη ομαδα μονο επειδη εχει πολλους τιτλους αλλα ιδιως επειδη εχει τεραστιο λαο απο πισω του.Μεγαλη ομαδα θεωρειται αυτη που εχει χιλιαδες φανατικους οπαδους....και ο Ηρακλης ειναι ομαδα με ιστορια και τιτλους αλλα δεν εχει λαο και ακολουθους γι'αυτο και δεν μπορει να θεωρηθει μεγαλη ομαδα.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456
Βρε καθυστερημένε στοκε εχω 17 ευρωπαϊκους τίτλους.
Ο βαζελος εχει 6.
Ούτε μέχρι το 17 δεν ξέρεις να μετρας ρε αμορφωτο σκουπίδι?
Οι τίτλοι μετράνε μονο.
Για αυτό εσεις είσαστε μια επαρχιακή ομάδα με 3 πρωταθληματα.
Για αυτό έχετε αποτρελαθει από το κόμπλεξ

ανοιξε ενα καφενε να σερβιρεις με τα μπρικια δεν νοιαζεται κανεις , το σαπορτα που πηρε το μαρουσι ειναι καλυτερο απο τα μπρικια σου

κατσε να φτιαξω ενα ανδρικο κι ενα γυναικειο σκακι που ειναι και ασπρομαυρα να σε σαρωσω στα γρηγορα

το καραισκακι αλλαξε το σε καραιμπρικι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Σκύλες σας θέλω πλυμενες γυαλισμενες

Συνημμένα

• FB_IMG_1679061078159.jpg