maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα παίδες συντοπίτες. Καταρχάς ευχαριστώ για τις ευχές σας για επιτυχία. Φυσικά πιστεύω ότι η συμμετοχή στο τσου λου μπορεί να αποδειχτεί τραυματική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε γιατί θα παίξουμε με ομαδάρες. [glow=red,2,300]Το καλό όμως είναι ότι σε περίπτωση αποκλεισμού πάμε ουεφάκι[/glow]. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είμαστε η πιο φορμαρισμένη και σοβαρή ομάδα. Ίδωμεν...
Αυτό το μπασκετάκι ρε πούστη μου... μας έχει χαρίσει τόσες χαρές στο παρελθόν (όχι φυσικά σαν τις δικές σας) που πλέον έχει απαξιωθεί τόσο που κανείς μας δεν το πιστεύει. Πάντως γενικότερα χρειάζονται λιγότερα χρήματα από μπάλα και ο Μπάνε (κατ' εμέ ο μεγαλύτερος Παοκτσής παίκτης τουλάχιστον απο το 1985 και μετά σε όλα τα αθλήματα) θα μπορέσει να συσπειρώσει τον κόσμο. Δεν λέω να χτυπήσουμε γιουρολίγκες αλλά σιγά σιγά να ξαναδυναμώσουμε την φανέλα μας. Μπορούμε αν ακολουθήσουμε τα βήματα που κάναμε στην μπάλα..
Ψαξτο λιγακι αυτο, αλλα εχω ακουσει εγω, απο φετος.... ισως τελικα να μη σας συμφερει η 1η θεση των πλει οφ, αν ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΟ UEFA μετα τα προκριματικα του ch.l....
Οσο για τον Μπανε, νομιζω οτι εχει και καποιες μαυρες σελιδες στο παρελθον του στον παοκ, οταν ηταν προπονητης-παραγοντας, ισως να κανω και λαθος, σαν ονομα παντως μπορει να βοηθησει την ομαδα σου, να ενωσει τον κοσμο, αρκει να σταματησουν οι λαμογιες...... φιλικα παντα, οκ?