Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θέλω να μας έχουν ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
Έχουμε στο τιμόνι της ομάδαρα μας τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ, που ένιωσε στο πετσί του την κλοπή του Πρωταθλήματος του 2018!
Αυτή η ομάδα τώρα όπως την βλέπω, δύσκολα να ξανακάνει γκέλα, ίσως μιλάμε για την πιο κοντρολαρισμενη ομάδα του Πρωταθλήματος. :cool2:

Υ.Γ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ -ΣΟΦΙΑ!!! :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Έχουμε στο τιμόνι της ομάδαρα μας τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ, που ένιωσε στο πετσί του την κλοπή του Πρωταθλήματος του 2018!
Αυτή η ομάδα τώρα όπως την βλέπω, δύσκολα να ξανακάνει γκέλα, ίσως μιλάμε για την πιο κοντρολαρισμενη ομάδα του Πρωταθλήματος. :cool2:

Να αυτά δεν μπορώ.. Κοντρολαρισμενη λέει... Βγάζουν 2 θέσεις Τσουλου και νόμιζεις θα σε αφήσει ο Αθηναίος να πας; ρε πάλι τα έπινες με τον φακι;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006

Έλα τσακο μλκ σουρα :2on1::2on1::piss::piss:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να αυτά δεν μπορώ.. Κοντρολαρισμενη λέει... Βγάζουν 2 θέσεις Τσουλου και νόμιζεις θα σε αφήσει ο Αθηναίος να πας; ρε πάλι τα έπινες με τον φακι;
Στανταρ μαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom