athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.707
- Πόντοι
- 12.756
Βρε δε γαμιεται και αυτό το μουνοπανο ο καραγκιοζηςΘα έχουμε γκρίνια το βράδυ για τις πολλές καθυστερήσεις για να χάσει το τρίποντο ντε και καλά ο Παοκ. Ο γυφτορουμάνος ήδη έχει αρχίσει την γκρίνια.
μουνοπανα ακομα δεν πεθανε ο μπαογκ αμεσως να γραψεις τον λιβελο σουΒρε αντε γαμησου και εσυ πορδη
Γαμιέται αδερφέ, γαμιέται.Βρε δρ γαμιεται και αυτό το μουνοπανο ο καραγκιοζης
Έρχονται και η μερίδες απο προεδροΓαμιέται αδερφέ, γαμιέται.
Εδώ μαζί μου των έχω το μπουστη.κ βρίζει το γύφτο ΡουμάνοΒρε αντε γαμησου και εσυ πορδη
Καλά κάνει και βρίζει το μπινε το γυφτοΕδώ μαζί μου των έχω το μπουστη.κ βρίζει το γύφτο Ρουμάνο
Γιατί βρε αδερφέΚαλά κάνει και βρίζει το μπινε το γυφτο
Γιατί είναι ταληροφονιας αχώνευτος και καραγκιοζης ο γυφτορουμάνοςΓιατί βρε αδερφέ
Ο καλύτερος Ρουμάνος έχει γαμηαει την μάνα τουΓιατί είναι ταληροφονιας αχώνευτος και καραγκιοζης ο γυφτορουμάνος
Ετσι ναι πες και του φακιρη εβίβα ο διαμαντηςΤώρα περιμένω κ τών φακίρη να κάνουν απαρτία στο ξέρω χύσιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο καλύτερος Ρουμάνος έχει γαμηαει την μάνα του
Θα το πω στο φακιρακο.αλλα ένα καφέ δεν ήπιαμε μουνάκια όσο ήμουν αθηναΕτσι ναι πες και του φακιρη εβίβα ο διαμαντης
αφου δεν εστειλες ρε μαν σου εδωσε το τηλεφωνο ο μπουξοςΘα το πω στο φακιρακο.αλλα ένα καφέ δεν ήπιαμε μουνάκια όσο ήμουν αθηνα
Εδώ των έχω κ πίνουμε κεχρί να πάνε τα φαρμακεία κατωΕιδε κανεις τον μπουχο?
Αρχιδια εδωσεαφου δεν εστειλες ρε μαν σου εδωσε το τηλεφωνο ο μπουξος
Αφού είπε αδελφέ θα μας πει ο μπουστης ο σουρας,που να ξέρουμε ότι ηρθεςΘα το πω στο φακιρακο.αλλα ένα καφέ δεν ήπιαμε μουνάκια όσο ήμουν αθηνα
Εδώ των έχω κ πίνουμε κεχρί να πάνε τα φαρμακεία κατω
Αρχιδια εδωσε
Εμένα με είπε ότι θα με πάρετε εσειςΕδώ των έχω κ πίνουμε κεχρί να πάνε τα φαρμακεία κατω
Αρχιδια εδωσε