χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
δεν προλαβε να χαρει το χειλακι των αριανων
xaxaxa φιλε ετοιμος ημουν για καζουρα αλλα ουτε εγω προλαβα να γραψω και μπηκε κι αλλο.δεν προλαβε να χαρει το χειλακι των αριανων
Eμεις τον προετοιμάσαμε,έχουμε συμμετοχή στην πορεία της Ρέιντζερς.Πάλι γκολ ο Τσόλακ,κι εσεις μείνατε με τον Πορτογάλο σακάτη και τον τατουαζάκια
Τσουβαλι να παρεις μαζι σου, σε περιμενει ο παλετας.Η Αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ δείχνει πως θα καταπίνει τον κάθε αντίπαλο!
Ανελέητο πρεσινγκ σε όλα τα μήκη του γηπέδου, σωστό passing game κ το πιο βασικό δεν φτάνουν στην περιοχή μας! Ένα λάθος κάναμε στο 1ο ημίχρονο κ τότε είδαμε τι χρώμα φανέλα φοράει ο Κοταρσκι!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΡΑΜΠΑ Κ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
Πουτσα θα φας ρε εραστή τραβελιωνΗ Αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ δείχνει πως θα καταπίνει τον κάθε αντίπαλο!
Ανελέητο πρεσινγκ σε όλα τα μήκη του γηπέδου, σωστό passing game κ το πιο βασικό δεν φτάνουν στην περιοχή μας! Ένα λάθος κάναμε στο 1ο ημίχρονο κ τότε είδαμε τι χρώμα φανέλα φοράει ο Κοταρσκι!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΡΑΜΠΑ Κ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
Ετοιμάσου Μπουτανα να μπεις μέσα γύρω στο 80!Πουτσα θα φας ρε εραστή τραβελιων
Σπερματοδοχειο θα γίνει ο πάτος σ
Τέτοια ανατροπή μόνο Π.Α.Ο.Κ. και Μάν.United re gatakiaaaaaaa.......Η Αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ δείχνει πως θα καταπίνει τον κάθε αντίπαλο!
Ρε μλκ παλι πιωμένος εισαιΕτσι κ προστεθούν κ τα 2 παιχτακια(Φαν Βερτ κ Φερνάντες) του Βόλου του Μεγάλου Μπεου( ) με αντάλλαγμα τον Κουτσια, θα μιλάμε για το τέλειο ολοκληρωμένο ροστερ !
Θέλω έναν γκολτζη...ωραία όλα αυτά στις άλλες γραμμές αλλά χωρίς γκολτζη δεν είμαστε για πρωτάθλημα.Ετσι κ προστεθούν κ τα 2 παιχτακια(Φαν Βερτ κ Φερνάντες) του Βόλου του Μεγάλου Μπεου( ) με αντάλλαγμα τον Κουτσια, θα μιλάμε για το τέλειο ολοκληρωμένο ροστερ !
Έχουμε Κουρτιτς για τα μπεναλντι που θα μας τα δίνουν αβέρτα!Θέλω έναν γκολτζη...ωραία όλα αυτά στις άλλες γραμμές αλλά χωρίς γκολτζη δεν είμαστε για πρωτάθλημα.
Όσο υπάρχει γαύρος δεν μπορούμε να το λέμε με τόση άνεση για αβερτα πεναλντι.Έχουμε Κουρτιτς για τα μπεναλντι που θα μας τα δίνουν αβέρτα!
Φέτος βλέπω μουλωχτό βάζελο να το παίρνει
Ψήνεται φάση για Φερνάντες αλλά για τον Ολλανδό θα ζητήσει της Παναγίας τα μάτια ο Μπεος...δεν έχω μάθει κάτι για πακέτο και τους δύο αλλά μόνο για Φερνάντες.Ετσι κ προστεθούν κ τα 2 παιχτακια(Φαν Βερτ κ Φερνάντες) του Βόλου του Μεγάλου Μπεου( ) με αντάλλαγμα τον Κουτσια, θα μιλάμε για το τέλειο ολοκληρωμένο ροστερ !