Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Εγώ αυτές τις μέρες έδινα πανελλήνιες σήμερα τελείωσα, απάντηση σε σένα αλλά πάει για όλους, κάποιοι το ξέρανε απ'το άλλο θρεντΝαι το ψάχνω αν τον δεις πέστο μου
Εγώ αυτές τις μέρες έδινα πανελλήνιες σήμερα τελείωσα, απάντηση σε σένα αλλά πάει για όλους, κάποιοι το ξέρανε απ'το άλλο θρεντΝαι το ψάχνω αν τον δεις πέστο μου
Με το καλό μανΕγώ αυτές τις μέρες έδινα πανελλήνιες σήμερα τελείωσα, απάντηση σε σένα αλλά πάει για όλους, κάποιοι το ξέρανε απ'το άλλο θρεντ
μπραβο νεε μου!!!αν εισαι νεος δηλαδη και δεν εχεις φτασει 35 χρονων και ακομα προσπαθεις να τελειωσεις το λυκειο...Εγώ αυτές τις μέρες έδινα πανελλήνιες σήμερα τελείωσα, απάντηση σε σένα αλλά πάει για όλους, κάποιοι το ξέρανε απ'το άλλο θρεντ
Τάκη ντροπημπραβο νεε μου!!!αν εισαι νεος δηλαδη και δεν εχεις φτασει 35 χρονων και ακομα προσπαθεις να τελειωσεις το λυκειο...
μια συμβουλη μονο θα σου δωκω : μακρια απο τους κουμουνιστες και τους μπουστηδες!!!!
Εννοείς αυτούς που κάνουνε παρέλαση σε λίγες μέρες? Χαχαχαχ δεν έχεις και άδικο, το άλλο που είπες πηγαίνει στις παρατάξεις φαντάζομαι, πραγματικά δεν ασχολούμαι με κομματικά και ούτε θέλω, ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Επίσης, ναι 18 είμαιμπραβο νεε μου!!!αν εισαι νεος δηλαδη και δεν εχεις φτασει 35 χρονων και ακομα προσπαθεις να τελειωσεις το λυκειο...
μια συμβουλη μονο θα σου δωκω : μακρια απο τους κουμουνιστες και τους μπουστηδες!!!!
εισαι λιγο κατω απο τον μεσο ορο....Εννοείς αυτούς που κάνουνε παρέλαση σε λίγες μέρες? Χαχαχαχ δεν έχεις και άδικο, το άλλο που είπες πηγαίνει στις παρατάξεις φαντάζομαι, πραγματικά δεν ασχολούμαι με κομματικά και ούτε θέλω, ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Επίσης, ναι 18 είμαι
Θα το φτιάξουμε και αυτό θα το φτιάξουμεεισαι λιγο κατω απο τον μεσο ορο....
εδω ολοι την εχουμε 20-25....
Ποιο bullying ρε χαχαχαχ
Τι κάνεις τσακαλακο πως τα πήγες;Χαιρετώ τους μπουρδελιαριδες ξανά, τι κάνετε μάγκες πως είστε?
Πιστεύω πολύ καλά, αναμένουμεΤι κάνεις τσακαλακο πως τα πήγες;
Αν δεις και τον Τάκη Νικολούδη πάρε αυτόγραφο....@mpouxos here? σου εχω ενα δυσάρεστο ο φιλος Αθηναιος εξαφανίστηκε ψάχνουμε με την Νικολούδη για τα περαιτερω
Κλα'ι'ν μα'ι'ν....ποιο Ο.Α.Κ.Α;;;;Μάγκες μόλις γύρισα από το water boom στο ΟΑΚΑ και κοιτάξτε τι βρήκα
Κι εκεινο το μνημειο μαγαρισατε?Κλα'ι'ν μα'ι'ν....ποιο Ο.Α.Κ.Α;;;;
Εδώ πέρα στην Σαγράδα Φαμίλια στην Βαρκελώνη ένας υπερτιτάνοτρισμεγιστος έγραψε το αμιμητο"ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ"....ανατριχιασα,συγκινήθηκα,μουδιασε το κεφάλι μου....απλά υποκλίνομαι...