Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Δεν έχω σκοπό να τσακωθω για κάτι τέτοιο με 4-5 μαλακες τοπικιστεςΈλα εδώ στον Πειραιά να το φωνάξεις......άμα σου βαστάει.....και θα γίνει το gangbang στον τζιμακ
Δεν έχω σκοπό να τσακωθω για κάτι τέτοιο με 4-5 μαλακες τοπικιστεςΈλα εδώ στον Πειραιά να το φωνάξεις......άμα σου βαστάει.....και θα γίνει το gangbang στον τζιμακ
Ρε συ 140 ,λαρωσε λίγο ρε αγόρι μου...Καμία σχέση η τακτική που ακολουθεί η Μπάγερν με αυτό που κάνει ο γαύρος, η Μπάγερν δεν έχει πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα με διαιτησία, απλά παίρνει τους καλύτερους παίκτες των ομάδων που πάνε να ανέβουν και τους ρίχνει σχεδόν συνέχεια 3αρες 4αρες 5αρες, αυτό είναι ομάδα τι να λέμε τώρα
Τι λέει μάν,άλλος ασθενής;Ρε συ 140 ,λαρωσε λίγο ρε αγόρι μου...
Τελικά μπορείς να μου πεις ποιος είναι αυτός ο 140? Τι σχέση έχει με μένα?Ρε συ 140 ,λαρωσε λίγο ρε αγόρι μου...
Ρε βλακα άμα σε πω Βούλγαρο δεν θα σε πειράξει??????........κόψτε τις μαλακιες κωλοπαιδα.....τοπικιστες στο νόμο Αττικής δεν είμαστε.....προφανώς γιατί η μισή Ελλάδα είναι εδώ.....Δεν έχω σκοπό να τσακωθω για κάτι τέτοιο με 4-5 μαλακες τοπικιστες
Όχι φίλος,παλιά περίπτωση με διχασμένη προσωπικότητα....εκεί μέσα στην αναμπουμπουλα με τον κοβιντ τον είχαμε χάσει,αλλά τελικά ξανά μαζεύτηκε ο αλανης!Τι λέει μάν,άλλος ασθενής;
Ναι μορε ξέρω ποια γάτα αλανιάρα ειναιΌχι φίλος,παλιά περίπτωση με διχασμένη προσωπικότητα....εκεί μέσα στην αναμπουμπουλα με τον κοβιντ τον είχαμε χάσει,αλλά τελικά ξανά μαζεύτηκε ο αλανης!
Τους κανόνισε να τον προγκηξεις πάλι...πιο ήρεμα....Ρε βλακα άμα σε πω Βούλγαρο δεν θα σε πειράξει??????........κόψτε τις μαλακιες κωλοπαιδα.....τοπικιστες στο νόμο Αττικής δεν είμαστε.....προφανώς γιατί η μισή Ελλάδα είναι εδώ.....
Εσυ ψάχνεσαι για τσακωμό τώρα αλλά δεν θέλω να μπω σ'αυτη τη διαδικασί, άμα με πεις Βούλγαρο προφανώς θα με πειράξει αφού δεν είμαι Βούλγαρος τι σχέση έχει αυτό?Ρε βλακα άμα σε πω Βούλγαρο δεν θα σε πειράξει??????........κόψτε τις μαλακιες κωλοπαιδα.....τοπικιστες στο νόμο Αττικής δεν είμαστε.....προφανώς γιατί η μισή Ελλάδα είναι εδώ.....
Φίλε εγώ μπήκα πρώτη φορά εδώ το Γενάρη τι είναι αυτά που λες? Με έχεις μπερδέψει εντελώςΌχι φίλος,παλιά περίπτωση με διχασμένη προσωπικότητα....εκεί μέσα στην αναμπουμπουλα με τον κοβιντ τον είχαμε χάσει,αλλά τελικά ξανά μαζεύτηκε ο αλανης!
Εσύ λες βλακειες...εγώ ψάχνομαι για τσακωμο ρε μπομπιρα?????......τις ομάδες μπορείς να τις βρίζεις που λέει ο λόγος όχι όμως τα μέρη που γεννηθήκαμε γκε γκε????......σεβασμός όλοι προς όλουςΕσυ ψάχνεσαι για τσακωμό τώρα αλλά δεν θέλω να μπω σ'αυτη τη διαδικασί, άμα με πεις Βούλγαρο προφανώς θα με πειράξει αφού δεν είμαι Βούλγαρος τι σχέση έχει αυτό?
Τι μπόμπιρας ρε καγκουρας είμαι δε μιλάς με κάνα φλώρο εδώ. Τεσπά εγώ δεν έβρισα κανένα είπα ότι ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας, που είδες εσύ τις βρισιές δε μπορώ να καταλάβω. Εγώ σέβομαι όλη την Ελλάδα το ίδιο φίλε δε προσβάλλω καμία περιοχή.Εσύ λες βλακειες...εγώ ψάχνομαι για τσακωμο ρε μπομπιρα?????......τις ομάδες μπορείς να τις βρίζεις που λέει ο λόγος όχι όμως τα μέρη που γεννηθήκαμε γκε γκε????......σεβασμός όλοι προς όλους
Συνεχίζεις να λες μαλακιες.......ο Πειραιάς είναι πόλη 250000 κατοίκων ηλιθιε παοκτση.....άμα δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις μην γράφεις καθόλου.....αλλιώς πάνε σε κάνα ψυχίατρο η έλα γήπεδο το Σάββατο να δεις live πως η ΠΑΝΑΘΑ σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας......Τι μπόμπιρας ρε καγκουρας είμαι δε μιλάς με κάνα φλώρο εδώ. Τεσπά εγώ δεν έβρισα κανένα είπα ότι ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας, που είδες εσύ τις βρισιές δε μπορώ να καταλάβω. Εγώ σέβομαι όλη την Ελλάδα το ίδιο φίλε δε προσβάλλω καμία περιοχή.
Τι σχέση έχει ο πληθυσμός? Άκου βαζελε εγώ δε σε προσέβαλα έτσι, ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας όπως είναι η νέα Σμύρνη η η Ηλιούπολη η το Φάληρο, τόσο κακό είναι αυτό που είπα? Εφόσον είναι στο λεκανοπέδιο είναι προάστιοΣυνεχίζεις να λες μαλακιες.......ο Πειραιάς είναι πόλη 250000 κατοίκων ηλιθιε παοκτση.....άμα δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις μην γράφεις καθόλου.....αλλιώς πάνε σε κάνα ψυχίατρο η έλα γήπεδο το Σάββατο να δεις live πως η ΠΑΝΑΘΑ σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας......
Συνεχίζεις και εισαι βλακας.....και αγεωγραφητος....Τι σχέση έχει ο πληθυσμός? Άκου βαζελε εγώ δε σε προσέβαλα έτσι, ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας όπως είναι η νέα Σμύρνη η η Ηλιούπολη η το Φάληρο, τόσο κακό είναι αυτό που είπα? Εφόσον είναι στο λεκανοπέδιο είναι προάστιο
Ωραία για πες μας εσύ τι θεωρείται Αθήνα, άντε που υποτιμάς και τη νοημοσύνη μουΣυνεχίζεις και εισαι βλακας.....και αγεωγραφητος....
Η Α ΑΘΗΝΏΝ .....η Β ΑΘΗΝΏΝ είναι οι πόλεις γύρω από την Αθήνα.....η Α Πειραια είναι η πόλη του Πειραιά και η Β Πειραιά οι πόλεις γύρω από τον Πειραιά......οκ????..... μήπως Θεσσαλονίκη βλακακο είναι όλος ο νόμος?????Ωραία για πες μας εσύ τι θεωρείται Αθήνα
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Θα συμφωνήσω με επιφύλαξη, εγώ τόσο καιρό ήξερα ότι όλο το λεκανοπέδιο θεωρούνταν Αθήνα. Τεσπά συγγνώμη Βαγκμα αν ένιωσες κάποια προσβολή δεν το είπα για να προσβάλλω την περιοχή, έτσι νόμιζα ότι ήταν τόσο καιρό αν κάνω λάθος σόρρυ.Η Α ΑΘΗΝΏΝ .....η Β ΑΘΗΝΏΝ είναι οι πόλεις γύρω από την Αθήνα.....η Α Πειραια είναι η πόλη του Πειραιά και η Β Πειραιά οι πόλεις γύρω από τον Πειραιά......οκ????..... μήπως Θεσσαλονίκη βλακακο είναι όλος ο νόμος?????
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.....και Αθήνα δεν είναι όλος ο νόμος Αττικής.....Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Θα συμφωνήσω με επιφύλαξη, εγώ τόσο καιρό ήξερα ότι όλο το λεκανοπέδιο θεωρούνταν Αθήνα. Τεσπά συγγνώμη Βαγκμα αν ένιωσες κάποια προσβολή δεν το είπα για να προσβάλλω την περιοχή, έτσι νόμιζα ότι ήταν τόσο καιρό αν κάνω λάθος σόρρυ.