Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
Καμία σχέση η τακτική που ακολουθεί η Μπάγερν με αυτό που κάνει ο γαύρος, η Μπάγερν δεν έχει πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα με διαιτησία, απλά παίρνει τους καλύτερους παίκτες των ομάδων που πάνε να ανέβουν και τους ρίχνει σχεδόν συνέχεια 3αρες 4αρες 5αρες, αυτό είναι ομάδα τι να λέμε τώρα
Ρε συ 140 ,λαρωσε λίγο ρε αγόρι μου...

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Δεν έχω σκοπό να τσακωθω για κάτι τέτοιο με 4-5 μαλακες τοπικιστες
Ρε βλακα άμα σε πω Βούλγαρο δεν θα σε πειράξει??????........κόψτε τις μαλακιες κωλοπαιδα.....τοπικιστες στο νόμο Αττικής δεν είμαστε.....προφανώς γιατί η μισή Ελλάδα είναι εδώ.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
Τι λέει μάν,άλλος ασθενής;
Όχι φίλος,παλιά περίπτωση με διχασμένη προσωπικότητα....εκεί μέσα στην αναμπουμπουλα με τον κοβιντ τον είχαμε χάσει,αλλά τελικά ξανά μαζεύτηκε ο αλανης!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.475
Πόντοι
5.006
Όχι φίλος,παλιά περίπτωση με διχασμένη προσωπικότητα....εκεί μέσα στην αναμπουμπουλα με τον κοβιντ τον είχαμε χάσει,αλλά τελικά ξανά μαζεύτηκε ο αλανης!
Ναι μορε ξέρω ποια γάτα αλανιάρα ειναι :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
Ρε βλακα άμα σε πω Βούλγαρο δεν θα σε πειράξει??????........κόψτε τις μαλακιες κωλοπαιδα.....τοπικιστες στο νόμο Αττικής δεν είμαστε.....προφανώς γιατί η μισή Ελλάδα είναι εδώ.....
Τους κανόνισε να τον προγκηξεις πάλι...πιο ήρεμα....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εσυ ψάχνεσαι για τσακωμό τώρα αλλά δεν θέλω να μπω σ'αυτη τη διαδικασί, άμα με πεις Βούλγαρο προφανώς θα με πειράξει αφού δεν είμαι Βούλγαρος τι σχέση έχει αυτό?

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Φίλε εγώ μπήκα πρώτη φορά εδώ το Γενάρη τι είναι αυτά που λες? Με έχεις μπερδέψει εντελώς

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Εσυ ψάχνεσαι για τσακωμό τώρα αλλά δεν θέλω να μπω σ'αυτη τη διαδικασί, άμα με πεις Βούλγαρο προφανώς θα με πειράξει αφού δεν είμαι Βούλγαρος τι σχέση έχει αυτό?
Εσύ λες βλακειες...εγώ ψάχνομαι για τσακωμο ρε μπομπιρα?????......τις ομάδες μπορείς να τις βρίζεις που λέει ο λόγος όχι όμως τα μέρη που γεννηθήκαμε γκε γκε????......σεβασμός όλοι προς όλους

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εσύ λες βλακειες...εγώ ψάχνομαι για τσακωμο ρε μπομπιρα?????......τις ομάδες μπορείς να τις βρίζεις που λέει ο λόγος όχι όμως τα μέρη που γεννηθήκαμε γκε γκε????......σεβασμός όλοι προς όλους
Τι μπόμπιρας ρε καγκουρας είμαι δε μιλάς με κάνα φλώρο εδώ. Τεσπά εγώ δεν έβρισα κανένα είπα ότι ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας, που είδες εσύ τις βρισιές δε μπορώ να καταλάβω. Εγώ σέβομαι όλη την Ελλάδα το ίδιο φίλε δε προσβάλλω καμία περιοχή.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Τι μπόμπιρας ρε καγκουρας είμαι δε μιλάς με κάνα φλώρο εδώ. Τεσπά εγώ δεν έβρισα κανένα είπα ότι ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας, που είδες εσύ τις βρισιές δε μπορώ να καταλάβω. Εγώ σέβομαι όλη την Ελλάδα το ίδιο φίλε δε προσβάλλω καμία περιοχή.
Συνεχίζεις να λες μαλακιες.......ο Πειραιάς είναι πόλη 250000 κατοίκων ηλιθιε παοκτση.....άμα δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις μην γράφεις καθόλου.....αλλιώς πάνε σε κάνα ψυχίατρο η έλα γήπεδο το Σάββατο να δεις live πως η ΠΑΝΑΘΑ σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας......

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Συνεχίζεις να λες μαλακιες.......ο Πειραιάς είναι πόλη 250000 κατοίκων ηλιθιε παοκτση.....άμα δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις μην γράφεις καθόλου.....αλλιώς πάνε σε κάνα ψυχίατρο η έλα γήπεδο το Σάββατο να δεις live πως η ΠΑΝΑΘΑ σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας......
Τι σχέση έχει ο πληθυσμός? Άκου βαζελε εγώ δε σε προσέβαλα έτσι, ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας όπως είναι η νέα Σμύρνη η η Ηλιούπολη η το Φάληρο, τόσο κακό είναι αυτό που είπα? Εφόσον είναι στο λεκανοπέδιο είναι προάστιο

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Τι σχέση έχει ο πληθυσμός? Άκου βαζελε εγώ δε σε προσέβαλα έτσι, ο Πειραιάς είναι προάστιο της Αθήνας όπως είναι η νέα Σμύρνη η η Ηλιούπολη η το Φάληρο, τόσο κακό είναι αυτό που είπα? Εφόσον είναι στο λεκανοπέδιο είναι προάστιο
Συνεχίζεις και εισαι βλακας.....και αγεωγραφητος....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
Ο Πειραιάς είναι το ομοσπονδιακό κρατίδιο του ΚΥΡΙΟΥ Ευάγγελου Μαρινάκη.

@troubakhs σπικινγκ

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Ωραία για πες μας εσύ τι θεωρείται Αθήνα
Η Α ΑΘΗΝΏΝ .....η Β ΑΘΗΝΏΝ είναι οι πόλεις γύρω από την Αθήνα.....η Α Πειραια είναι η πόλη του Πειραιά και η Β Πειραιά οι πόλεις γύρω από τον Πειραιά......οκ????..... μήπως Θεσσαλονίκη βλακακο είναι όλος ο νόμος?????

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η Α ΑΘΗΝΏΝ .....η Β ΑΘΗΝΏΝ είναι οι πόλεις γύρω από την Αθήνα.....η Α Πειραια είναι η πόλη του Πειραιά και η Β Πειραιά οι πόλεις γύρω από τον Πειραιά......οκ????..... μήπως Θεσσαλονίκη βλακακο είναι όλος ο νόμος?????
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Θα συμφωνήσω με επιφύλαξη, εγώ τόσο καιρό ήξερα ότι όλο το λεκανοπέδιο θεωρούνταν Αθήνα. Τεσπά συγγνώμη Βαγκμα αν ένιωσες κάποια προσβολή δεν το είπα για να προσβάλλω την περιοχή, έτσι νόμιζα ότι ήταν τόσο καιρό αν κάνω λάθος σόρρυ.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Θα συμφωνήσω με επιφύλαξη, εγώ τόσο καιρό ήξερα ότι όλο το λεκανοπέδιο θεωρούνταν Αθήνα. Τεσπά συγγνώμη Βαγκμα αν ένιωσες κάποια προσβολή δεν το είπα για να προσβάλλω την περιοχή, έτσι νόμιζα ότι ήταν τόσο καιρό αν κάνω λάθος σόρρυ.
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.....και Αθήνα δεν είναι όλος ο νόμος Αττικής.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom