Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Όσοι ακούνε ραπ δεν χρειάζονται κάτι άλλο...αυτά που ακούνε ακούγονται παντού .Η επικράτηση της μετριότητας ,όπως γίνεται σε πολλές πτυχές της ζωής...
Το θέμα είναι ότι η ροκ ειδικά σε επαρχιακές πόλεις πλήττεται....
Ε καλά η ραπ δεν είναι μετριότητα είπαμε, έχει δώσει το στίγμα της για τα καλά πλέον. Εγώ ακούω και ραπ και ροκ και θεωρώ ότι είναι ισάξια είδη, και στα δύο υπάρχουν καλά και πιο μέτρια όπως σε όλα τα είδη μουσικής, εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται γιατί και τότε που άνοιξε το σύνδεσμος Λεμμυ μουσική ροκ ακούγανε παντού ήταν της μόδας, ας γίνει κάτι αντίστοιχο και για τη ραπ.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
ΠΑΟΚ δεν είναι σε λέω και με λες ΠΑΟΚ είναι οι μάχες και οι εκδρομές...
Covid 26

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Ε καλά η ραπ δεν είναι μετριότητα είπαμε, έχει δώσει το στίγμα της για τα καλά πλέον. Εγώ ακούω και ραπ και ροκ και θεωρώ ότι είναι ισάξια είδη, και στα δύο υπάρχουν καλά και πιο μέτρια όπως σε όλα τα είδη μουσικής, εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται γιατί και τότε που άνοιξε το σύνδεσμος Λεμμυ μουσική ροκ ακούγανε παντού ήταν της μόδας, ας γίνει κάτι αντίστοιχο και για τη ραπ.
Nαι αλλά και στην δεκαετία του '90 ακουγόταν ραπ ελληνικό και ξένο αλλά με ποιότητα χωρίς μαχαιρώματα και γκόμενες όπως οι καφροι σήμερα.
Υπάρχουν 40ρηδες ροκάδες σαν εμένα ...σε τέτοια ηλικία ραπαδες μάλλον όχι.Ενδεικτικο της ποιότητας και του επιπέδου της ραπ σήμερα....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Nαι αλλά και στην δεκαετία του '90 ακουγόταν ραπ ελληνικό και ξένο αλλά με ποιότητα χωρίς μαχαιρώματα και γκόμενες όπως οι καφροι σήμερα.
Υπάρχουν 40ρηδες ροκάδες σαν εμένα ...σε τέτοια ηλικία ραπαδες μάλλον όχι.Ενδεικτικο της ποιότητας και του επιπέδου της ραπ σήμερα....
Πίστεψε με αν ακούσεις 2 pac η biggie από δεκαετία 90 και διαβάσεις και την ιστορία τους θα δεις ότι έχει πολύ μαφία το πράγμα. Αλλά οκ εγώ πιστεύω ότι oι τωρινοί ραπαδες και στα 40 μας ραπαδες θα είμαστε, αυτό με τις γκόμενες δε ξέρω ρε φίλε δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό κάποιες φορές

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Πίστεψε με αν ακούσεις 2 pac η biggie από δεκαετία 90 και διαβάσεις και την ιστορία τους θα δεις ότι έχει πολύ μαφία το πράγμα. Αλλά οκ εγώ πιστεύω ότι η τωρινοί ραπαδες και στα 40 μας ραπαδες θα είμαστε, αυτό με τις γκόμενες δε ξέρω ρε φίλε δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό κάποιες φορές
Η καφριλα είναι κατάπτωση.Απλα!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η καφριλα είναι κατάπτωση.Απλα!
και οι ροκαδες και οι μεταλαδες κανανε καφριλες ομως, εγω πιστευω ειστε λιγο υπερβολικοι οι μεγαλυτεροι, δηλαδη σας χαλανε τα γκομενακια τα βιντεοκλιπ? μου κανει εντυπωση, μη ξεχναμε τι λεγανε οι Rolling Stones, sex drugs and rock and roll, και στη τελικη τι οπαδοι ειμαστε χωρις μια μικρη δοση καφριλας?

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
και οι ροκαδες και οι μεταλαδες κανανε καφριλες ομως, εγω πιστευω ειστε λιγο υπερβολικοι οι μεγαλυτεροι, δηλαδη σας χαλανε τα γκομενακια τα βιντεοκλιπ? μου κανει εντυπωση, μη ξεχναμε τι λεγανε οι Rolling Stones, sex drugs and rock and roll, και στη τελικη τι οπαδοι ειμαστε χωρις μια μικρη δοση καφριλας?
Nαι αλλά το τοκ δεν μιλούσε για πιστόλια και γκόμενες...η έλλειψη έμπνευσης από τον ακατάσχετο πιθηκισμο μαύρων προτύπων έχει αποβλσκωσει τους ερμηνευτές και σίγουρα έχει δποβλσκψσει και κάτι χαζεμενα με κουκούλες που όλο "μπρο" λένε...το παίζουν καταπιεσμένοι μαύροι με κινητά που κάνουν έναν μισθό οι πουθεναδες....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Nαι αλλά το τοκ δεν μιλούσε για πιστόλια και γκόμενες...η έλλειψη έμπνευσης από τον ακατάσχετο πιθηκισμο μαύρων προτύπων έχει αποβλσκωσει τους ερμηνευτές και σίγουρα έχει δποβλσκψσει και κάτι χαζεμενα με κουκούλες που όλο "μπρο" λένε...το παίζουν καταπιεσμένοι μαύροι με κινητά που κάνουν έναν μισθό οι πουθεναδες....
ρε δε καταλαβαινω γιατι ειναι κακο να λενε για γκομενες, και οι ροκαδες λεγανε θυμαμαι στοιχους ακομα και βιντεοκλιπ, το χιπ χοπ εχει τη φιλοσοφια του δρομου, που εχει και τα καλα της και τα κακα της, το ελληνικο χιπ χοπ πιανει πολλες πτυχες οπως ειναι και τα οπαδικα, πες μου αλλο ειδος μουσικης στην Ελλαδα που να αναφερεται στα οπαδικα, δεν υπαρχει, καλως η κακως υπαρχουν μαυροι ραπερς με κακαλα, υπηρχαν ειδικα παλιοτερα οι οποιοι ενταξει λεγανε μεγαλες αληθειες και ειχανε τραγουδαρες, μιλαω για γενια 2 Pac, μετα που εγινε της μοδας αρχισανε να φτιαχνουν πιο απλα, αλλα ακομα και τωρα υπαρχουν ομως αυθεντικοι ραπαδες και Ελλαδα και Αμερικη, αλλα εγω ρε φιλε ακουω και τραπ για το χαβαλε σιγα τωρα, και σου ξαναλεω το να λες σε κανα στοιχο και για γκομενες δεν ειναι κακο. Light ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ! Επισης ποια ειναι τα χαζεμενα με κουκουλες?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
ρε δε καταλαβαινω γιατι ειναι κακο να λενε για γκομενες, και οι ροκαδες λεγανε θυμαμαι στοιχους ακομα και βιντεοκλιπ, το χιπ χοπ εχει τη φιλοσοφια του δρομου, που εχει και τα καλα της και τα κακα της, το ελληνικο χιπ χοπ πιανει πολλες πτυχες οπως ειναι και τα οπαδικα, πες μου αλλο ειδος μουσικης στην Ελλαδα που να αναφερεται στα οπαδικα, δεν υπαρχει, καλως η κακως υπαρχουν μαυροι ραπερς με κακαλα, υπηρχαν ειδικα παλιοτερα οι οποιοι ενταξει λεγανε μεγαλες αληθειες και ειχανε τραγουδαρες, μιλαω για γενια 2 Pac, μετα που εγινε της μοδας αρχισανε να φτιαχνουν πιο απλα, αλλα ακομα και τωρα υπαρχουν ομως αυθεντικοι ραπαδες και Ελλαδα και Αμερικη, αλλα εγω ρε φιλε ακουω και τραπ για το χαβαλε σιγα τωρα, και σου ξαναλεω το να λες σε κανα στοιχο και για γκομενες δεν ειναι κακο. Light ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ! Επισης ποια ειναι τα χαζεμενα με κουκουλες?
Δεν τα βλέπεις στον δρόμο;Κάθε βλαμμένο με κουκούλα βαράει καφροτραπ στο κωλοκινητο...σκουπίδια κινούμενα μιλάμε ρε συ.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν τα βλέπεις στον δρόμο;Κάθε βλαμμένο με κουκούλα βαράει καφροτραπ στο κωλοκινητο...σκουπίδια κινούμενα μιλάμε ρε συ.
εννοεις παιδια με στυλ καγκουρα, κουκουλα τσαντακι και σχεδον μπομπα μαλι?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
εννοεις παιδια με στυλ καγκουρα, κουκουλα τσαντακι και σχεδον μπομπα μαλι?
Το μαλλί δεν φαίνεται όλο κάτι μαλακίες φοράνε όπως π.χ.σκουφι με 15-20 βαθμούς θερμοκρασία τα ηλίθια.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Ο καγκουρας τώρα είναι κοντοκουρεμένoς σαν Αμερικανακι στο U.S.Marines ...μόνο που βλέπω κουκούλες και κάτι σαν μαστουρωμενους να "τραγουδάνε" από το κινητό κοιτάζω από ποιον κάδο βγήκαν αυτά τα σκουπίδια.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ο καγκουρας τώρα είναι κοντοκουρεμένoς σαν Αμερικανακι στο U.S.Marines ...μόνο που βλέπω κουκούλες και κάτι σαν μαστουρωμενους να "τραγουδάνε" από το κινητό κοιτάζω από ποιον κάδο βγήκαν αυτά τα σκουπίδια.
οκ το να τραγουδαει σα μαστουρωμενος το δεχομαι αλλα για το outfit ok ας φοραει ο καθενας ο'τι θελει, μη νομιζεις οτι κι εγω ειμαι διαφορετικος αν με δεις απο κοντα (οσον αφορα το οutfit παντα)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
οκ το να τραγουδαει σα μαστουρωμενος το δεχομαι αλλα για το outfit ok ας φοραει ο καθενας ο'τι θελει, μη νομιζεις οτι κι εγω ειμαι διαφορετικος αν με δεις απο κοντα (οσον αφορα το οutfit παντα)
Μα εγώ δεν μιλάω για τα ρούχα μόνο αλλά και για τον συνδυασμό με τους τυπαδες που ακούγονται από το κινητό να "τραγουδάνε" σαν να έχουν πιει τα μισά χασίσοχωραφα της Βαλκανικής....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Πάντως είναι γελοίο και ξεφτίλα να αντιγράφει ενδυματολγικα τον μαύρο ο προνομιούχος λευκός με κινητό αξίας ενός μισθού ...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μα εγώ δεν μιλάω για τα ρούχα μόνο αλλά και για τον συνδυασμό με τους τυπαδες που ακούγονται από το κινητό να "τραγουδάνε" σαν να έχουν πιει τα μισά χασίσοχωραφα της Βαλκανικής....
δεν εχεις αδικο σε αυτο, πολλοι απο εμας κανουνε ναργιλε η χορτο δυστυχως (εγω δεν κανω φυσικα αλλα υπαρχουν καποιοι πολυ στενοι φιλοι η γνωστοι που κανουν), το παραδεχομαι οτι εχω μπλεξει με οχι και τοσο καλες επιρροες, τωρα το μονο που εχει μεινει ειναι να ασχοληθω και με τα οπαδικα να δεσει το πακετο χαχαχ, ποιος ξερει τι εχουν να δουν τα ματια μου μολις τελειωσω τις πανελληνιες και ειμαστε ολο εξω

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom