yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.018
- Πόντοι
- 3.346
Δηλαδη εχουμε 5-6 που πρεπει να φυγουν σιγουρα το καλοκαιρι..μιχαι,ζαμπα,τσολακ,σοαρες,μουργκ και αλλοι δυο τρεις υπο εξεταση.
Σε προοριζαμε φροντιστη για το γυναικιο τμημα βολει...αλλα ενταξει αφου επιμενεις να παιξεις μπαλαρε σου λεω θα παιζω καλα εγω ψηστε τον ιβαν να παω
στο λογο μου δεν θα καπνιζω οταν περιμενω περιπτερο τερμα οφσαιντ καμια σεντρα αληθεια
βγαλανε γλωσσα ΟΙ ΔΟΤΟΙ..ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΑΜΗΣΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ να τους κανεις μεσα στην εδρα τουςΜου φαίνεται ότι θα βγαίνω από το υπόγειο μετά τα ματς! Μπας κ αλλάξει το σκηνικό και πάλι
στηριζωβγαλανε γλωσσα ΟΙ ΔΟΤΟΙ..ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΑΜΗΣΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ να τους κανεις μεσα στην εδρα τους
Πρέπει! θα είναι ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ!!!βγαλανε γλωσσα ΟΙ ΔΟΤΟΙ..ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΑΜΗΣΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ να τους κανεις μεσα στην εδρα τους
ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΣΗΜΕΡΑ 7 Η ΩΡΑ!!!!!!
και τελικο με λαμιαρα 70 χιλιαδες ΠΑΟΚΙΑ στο οακαΠρέπει! θα είναι ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ!!!
απολλων καλαμαριας-παοκ φιλικοποιοι παιζουν?
απολλων καλαμαριας-παοκ φιλικο
70000 δεν εχει η σαλονικη ολη πως θα γκεγκεν αυτο?και τελικο με λαμιαρα 70 χιλιαδες ΠΑΟΚΙΑ στο οακα
βραδυποριακος - ταλαιπωριακος στο 1ο ματς και ο αλλος προβλεπει 2-2...Πιθανά σκορ για τον επαναληπτικό 1-1 ,2-2
Παει παραταση ετσι.. 0-1 στο 94' με κοντρα στο ποδι του τσολακ!Πιθανά σκορ για τον επαναληπτικό 1-1 ,2-2
εντωμεταξυ εμεις θα σουβλιζουμε παλι αρνια στο πασαλιμανι για την κατακτηση του κυπελουο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ θα ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ και ας κερδισει ο καλυτερος..θα ειναι ενας τελικος αγαπης,αμιλλας,ρομαντισμου και ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
δεν εχει παραταση...μετραει το εκτος εδρας γκολΠαει παραταση ετσι.. 0-1 στο 94' με κοντρα στο ποδι του τσολακ!
Ισόπαλο αποτέλεσμα με γκολ περνάμεΠαει παραταση ετσι.. 0-1 στο 94' με κοντρα στο ποδι του τσολακ!
Φρούσος...εκεινο το δεντρο μου θυμιζει εμενα που μας εφεραν απο τον ιωνικο με μπατατουδη πως το λεγανε κολλησα τωρα