ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.325
- Πόντοι
- 5.006
Ότι σηκωθεί φέτος θα το πάρω κ θα το πάω μέσα στις ΦΥΛΑΚΕΣ!!!Έλα μαλακια είπες μλκ άστο το κάνες μπουρδέλο.
Τα αρχιδια μου θα σηκώσεις απολύτως τίποτα,το πολύ πολύ να τους πας τίποτα παπαριαΌτι σηκωθεί φέτος θα το πάρω κ θα το πάω μέσα στις ΦΥΛΑΚΕΣ!!!![]()
![]()
τυπαρα βαλε μια τάξη να πουμε στους δεμένους, εδω και μια βδομαδα ο ενας δινει τον αλλονα. ακομα να βρειτε να ποιονα θα το χρεώσετε;Ότι σηκωθεί φέτος θα το πάρω κ θα το πάω μέσα στις ΦΥΛΑΚΕΣ!!!![]()
![]()
Ετοιμάσου να δεις πόσο βάθος έχει το Μικρολίμανο σουΤα αρχιδια μου θα σηκώσεις απολύτως τίποτα,το πολύ πολύ να τους πας τίποτα παπαρια![]()
![]()
Ναι έλα με φόρα να μας κλάσεις τα αρχιδιαΕτοιμάσου να δεις πόσο βάθος έχει το Μικρολίμανο σου![]()
![]()
Ας κάνουν α μπε λα μπλομτυπαρα βαλε μια τάξη να πουμε στους δεμένους, εδω και μια βδομαδα ο ενας δινει τον αλλονα. ακομα να βρειτε να ποιονα θα το χρεώσετε;![]()
![]()
![]()
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗΝαι έλα με φόρα να μας κλάσεις τα αρχιδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο μέγας ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ (Που κάποιοι έλεγαν πως τον Νοέμβριο θα χαιρετήσει, εδώ γελάμε) έχει ξανά σκορπίσει τον τρόμο!!! Μέσα σε 6 μήνες όλα αυτά!η ΑΡΜΑΔΑ του ΜΠΟΥΞΑΡΟΥ αναβιωνει το μεγαλο ΡΙΦΙΦΙ παλι![]()
καυλα ο μπουξοςξεροχυνω με ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ ΜΠΟΥΞΟ![]()
Τους έχω κάνει όλους ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ δικέ μου!καυλα ο μπουξος![]()
Ρε τραβά να σε γαμησουν στο υπόγειο με τον άλλο μαζί παρέα.Ας κάνουν α μπε λα μπλομ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Ναι μας εκλασες τα παπαριαΤους έχω κάνει όλους ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ δικέ μου!![]()
![]()
Τράβα γαμησου και εσύ αγκαλιά μαζίξεροχυνω με ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ ΜΠΟΥΞΟ![]()
Έλα μωρέ μλκ έφαγες το τοστάκι σου κ το φρέσκο χυμουλι στο μπαλκόνι κ είπες να πετάξω την μλκια μου.Ρε μαλακα Μπουξε δεν σου εχω πει να μην γραφεις σουρωμενος εδω μεσα;Ποιες ιστοριες γραφονται στο δρομο ρε κακομοιρε;
Αυτες που 4 αυτοκινητα με αδερφες την πεφτουν με μαχαιρια και λοσταρια σε 3 παιδακια;
Φυλακα απο εδω και περα και μη εξαγορασιμη η ποινη....εκει που ειναι η θεση ολων αυτων των θρασυδειλων σκουπιδιων.
Δεν θα χρειαστεί τύπε μου! Οι μισοί θα βγούνε λογικά!τυπαρα μπουξε θα κανετε καμια χοροεσπερίδα για να κολλήσετε κανα φράγκο στους δεμένους;![]()
![]()
μερικοί απο αυτους ειναι λιγο πόκεμον και λογικα θα χρειαστουν προστασία στη τούφαγια να μη γινουν πλύστρες
![]()
Ντροπή σου ρε γαμημένε, είπαμε να κάνουμε την πλάκα μας, μπουρδελοσαιτ είναι αλλά το ξεφτίλισες. Ούτε να σε φτύσω σκατομαλακαΤο είπα μία φορά δεν θα το ξαναπώ!
Εσύ είσαι ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας που υποστηρίζεις τον αναρχιδο πουσταρά που λέει αδέρφια του τα μπαστάρδια που σκότωσαν έναν 19 χρονο παλικαράκι για να κάνεις την πλάκα σου. Σιχάματαξεροχυνω με ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ ΜΠΟΥΞΟ![]()
βρε μαλακα ναι θα κανω χαβαλε για την ομαδα και για τον Μπουξο ..που ειδες εσυ οτι εκανα χαβαλε για το νεκρο παιδι;Εσύ είσαι ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας που υποστηρίζεις τον αναρχιδο πουσταρά που λέει αδέρφια του τα μπαστάρδια που σκότωσαν έναν 19 χρονο παλικαράκι για να κάνεις την πλάκα σου. Σιχάματα
Διάβασε τι έγραψε ο βρωμοπουστας σίχαμαβρε μαλακα ναι θα κανω χαβαλε για την ομαδα και για τον Μπουξο ..που ειδες εσυ οτι εκανα χαβαλε για το νεκρο παιδι;