Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.111
- Πόντοι
- 3.656
μειγμα τσαουσοπουλος-κουλοφαμιλιαμε το αβαταρ που εχεις ξεροχυνουν οι γεροντοκορες του σαιτ
μειγμα τσαουσοπουλος-κουλοφαμιλιαμε το αβαταρ που εχεις ξεροχυνουν οι γεροντοκορες του σαιτ
Απελπισία: Έσβησαν το «Άλκη ζεις» από τοίχο στη Θεσσαλονίκη για να γράψουν «ΠΑΟΚΑΡΑ»
Την απαισιοδοξία ότι ακόμα και η τραγωδία της δολοφονίας ενός 19χρονου παιδιού δύσκολα θ’ αλλάξει την αρρωστημένη νοοτροπία μερίδας ανεγκέφαλων ενίσχυσε διαπίστωση που έγινε σε τοίχο της Θεσσαλονίκης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλαμε για ξεφτίλα ζώα τουλάχιστον.
Απελπισία: Έσβησαν το «Άλκη ζεις» από τοίχο στη Θεσσαλονίκη για να γράψουν «ΠΑΟΚΑΡΑ»
Την απαισιοδοξία ότι ακόμα και η τραγωδία της δολοφονίας ενός 19χρονου παιδιού δύσκολα θ’ αλλάξει την αρρωστημένη νοοτροπία μερίδας ανεγκέφαλων ενίσχυσε διαπίστωση που έγινε σε τοίχο της Θεσσαλονίκης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλαμε για ξεφτίλα ζώα τουλάχιστον.
Κούνα το κεφάλι σου παίχτη να δεις τι γίνεται..ΔΕΝ σ'είδα όμως τόσο καιρό να κάνεις παρόμοια ανάρτηση για το μνημείο των Τεμπών που κάθε δεύτερη μέρα τρώει πέσιμο...
Αλλά μάλλον τα συγκεκριμένα παιδιά το αξίζουν όντας Βούλγαροι....
* Όσον αφορά την μερίδα ανεγκέφαλων σε οποιοδήποτε οπαδικό στρατόπεδο κι αν ανήκουν.. ανάξιο λόγου...
Ποιο μνημείο των Τεμπών τρώει πέσιμο κάθε δεύτερη μέρα; Μια χαρά σεβασμό έχει το μνημείο και ένα σωρό άσχετο με τον ΠΑΟΚ κόσμο έχω δει να στέκεται και να "ανάβει ένα κεράκι". Που στο σημείο που είναι πανεύκολα θα μπορούσε όποιος ήθελε να το ξηλώσει από τη βάση του.ΔΕΝ σ'είδα όμως τόσο καιρό να κάνεις παρόμοια ανάρτηση για το μνημείο των Τεμπών που κάθε δεύτερη μέρα τρώει πέσιμο...
Αλλά μάλλον τα συγκεκριμένα παιδιά το αξίζουν όντας Βούλγαροι....
* Όσον αφορά την μερίδα ανεγκέφαλων σε οποιοδήποτε οπαδικό στρατόπεδο κι αν ανήκουν.. ανάξιο λόγου...
Ποιο μνημείο των Τεμπών τρώει πέσιμο κάθε δεύτερη μέρα; Μια χαρά σεβασμό έχει το μνημείο και ένα σωρό άσχετο με τον ΠΑΟΚ κόσμο έχω δει να στέκεται και να "ανάβει ένα κεράκι". Που στο σημείο που είναι πανεύκολα θα μπορούσε όποιος ήθελε να το ξηλώσει από τη βάση του.
Τύπε μου μια χαρά είναι. Και στο λέει αυτό κάποιος που περνάει συχνά από κει. Γιατί αυτά που μας έβαλες είναι ανάξια λόγου. Πήραν τα τουβλάκια από το χορτάρι και κάτι έγινε. Όποιος περνάει βλεπει το μνημείο των χαμένων παιδιών του ΠΑΟΚ. Και λέει και ένα καλή τους ώρα όπου πήγαν. Που είναι στο νομό αυτών που σκότωσες στο γήπεδό τους άνθρωπο και σήκωσες σε μεταξύ σας αγώνα στην Τούμπα το πανί το ρεζιλίκι "για κάθε καρωτίδα μια φωτοβολίδα". Αν ήθελαν δε θα εύρισκες πέτρα στη θέση της από το μνημείο αυτό. Όμως αυτό είναι εκεί και σε όποιον περνάει θυμίζει τους αδικοχαμένους. Γιατί σε αντίθεση με σένα αυτοί σέβονται τους νεκρούς.![]()
Νέος βανδαλισμός στο μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, στα Τέμπη
Το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη βανδαλίστηκε ξανά από ανεγκέφαλους που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία. Αυτήν τη φορά, οι βάνδαλοι αφαίρεσαν ακόμη και τα τουβλάκια που είχαν τοποθετηθεί για να φαίνεται ευκρινώς η ημερομηνία του τραγικού δυστυχήματος που είχε ...www.makthes.gr
![]()
ΠΑΟΚ: Νέος βανδαλισμός στο μνημείο των Τεμπών (pic)
Οι ανεγκέφαλοι συνέχισαν το κατάπτυστο έργο τουςwww.sportday.gr
Υ.Γ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
Στο εσιαξα Μπουχεσα. Παρε και το πανο απο τους Αεκτζηδες.Ήρθε πάλι η ώρα να βγω απο το κοτετσι μου να γράψω για την μεγάλη μου ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΑΠΑΤΗ!!!
Λίγα πράγματα για το αγωνιστικό...Η αρμάδα αποτελείται από 20+ μαλακες. Δεν περισσεύει κανείς! Όλοι έχουν κάτι να δώσουν. Έργο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ![]()
Υ.Γ. ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ!!
![]()
Ομάδα που κινείται επιθετικά παίρνει πέναλτι γιατί κάνει φάσεις στην μεγάλη περιοχή.Επειδή έχει κουράσει η καραμέλα με τα πέναλτι !
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που φώναζε να χρησιμοποιηθεί το VAR στα ελληνικά γήπεδα εάν θυμάσαι!
Παρέθεσε μου τον επίσημο κερδισμένο αριθμό πέναλτι υπέρ της ομάδος σου πριν έρθουν ξένοι διαιτητές και VAR στο Ελλαδιστάν!
Και τον επίσημο κερδισμένο αριθμό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!
Από την επίσημη ομοσπονδία έτσι;;;;
ΟΧΙ γαύρος, Τσουκαλάς κτλ.
Η ελληνική απάντηση στον Εθνικισμό των Αλβανών θα είναι ένα GAY PRIDE Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ/Μ25/ΚΝΕ![]()
Geri Outlaw: Το εθνικιστικό προφίλ του 20χρονου Αλβανού που διέφυγε της σύλληψης - Διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του (φωτ.)
Γαμημενοι Πουστοτουρκοι,πουτανες Αλβανών εθνικιστών δολοφόνων Ελλήνων
![]()