Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.963
- Πόντοι
- 6.256
Τρομερη κινηση ΕΛΑΣ...χθες εκανε εισβολες σε συνδεσμους στη Θεσσαλονικη και σημερα θυμηθηκε να κανει και στην Αθηνα.Να τις εκανε ταυτογχρονα δεν επαιζε μαλλον.... ![Jerking2 :jerking2: :jerking2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking2.gif)
![Jerking2 :jerking2: :jerking2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking2.gif)
Ρε γεράκο μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά?σαφως και υπαρχουν
αλλα ειναι μειοψηφια
οταν κατι ψυχρας στο φουμπου δειχνει ντου και το λεει μαγκια και καρδια παοκτζηδων
οταν εβαζε βιντεακια με λιθοβολισμους απο το κορνερ για να πει οτι γιατι τοτε συνεχιζοταν το παιχνιδι και ειναι φυσιολογικο να συνεχιστει
οταν εχασε το πρωτοθλημα απο την αεκ μεχρι και ελεγαν να χωριστει η ελλαδα στα δυο
οταν οταν οταν
και δεν θα πω για ιδαλματα στη δημοσιογραφια τυπου παρασιδη και κολκα γιατι θα παει μακρυα η βαλιτσα
και εμενα δεν με νοιαζει να δωσουν στον παοκ 100 πετσινα πεναλτι
διοτι εκανα σαν ομαδα αυτο
να ειμαι καλυτερος και να κερδιζω και τους διαιτητες
θες να παμε σε συνθηματα αληθεια τωρα;Ρε γεράκο μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά?
Τα ξεβρακωματα και ξύλο σε κάθε Παίκτη και τα βαθιά λιμάνια ποιοι τα λένε?
Οι Παντζιτζιφιακοι?
Οκ αδερφέ.Να είσαι καλά και συγνώμη για την ενόχληση.θες να παμε σε συνθηματα αληθεια τωρα;
εγω το παω σε συμπεριφορες
αλλα αφου το πας ετσι παμε
και βρες μου αντιστοιχα αλλων ομαδων
-τον σκοτωσα γιατι ηταν αρειανος
-θρυλε γαμησου εσυ και οι νεκροι σου
-μια κροτιδα για καθε καρωτιδα
-θυμισου το 81 που ολα τα μουνοπανα πεθαιναν 1-1
ποιο νοσηρο μυαλο βγαζει τετοιου ειδους συνθηματα;
ανθυπανθρωπων ουγκανων
και οπου ουγκανοι βαλε ποιας ομαδας ειναι
γιατι συγνωμη;Οκ αδερφέ.Να είσαι καλά και συγνώμη για την ενόχληση.
Δεν υπάρχουν δυστυχώς.Οποιοσδηποτε άλλος οπαδός εκτός του Μπαοκ όπως σας αρέσει να λέτε ανήκει στον ανθό των Ελληνικών γηπέδων.γιατι συγνωμη;
αντιπαραθεση κανουμε
και σε συμπεριφορες ανταπεδωσες συνθηματα
κι εγω σε ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ να μου βρεις παρομοια συνθηματα
και σε 5-6 εβδομαδες θα βγουν και για τον Αλκη
θυμισου το
Έλα βουλια άστο τώρα δεν θα βγάλουμε συμπερασμα,έχουμε φάει χρόνια τα γήπεδα με το κουτάλι και ξέρουμε τι γίνεται.Δεν υπάρχουν δυστυχώς.Οποιοσδηποτε άλλος οπαδός εκτός του Μπαοκ όπως σας αρέσει να λέτε ανήκει στον ανθό των Ελληνικών γηπέδων.
Μόνο τα Ουγκάνα Μπαοκια οι βουλγαρογυφτοι τουρκοσποροι έχουν τέτοια συνθήματα..
Ευχαριστημένος κορώνα μου?
μην ασχολεισαιΔεν υπάρχουν δυστυχώς.Οποιοσδηποτε άλλος οπαδός εκτός του Μπαοκ όπως σας αρέσει να λέτε ανήκει στον ανθό των Ελληνικών γηπέδων.
Αυτό λέω Αντζελακο.Σταματαω δεν υπάρχει λογος ουτως η άλλωςΈλα βουλια άστο τώρα δεν θα βγάλουμε συμπερασμα,έχουμε φάει χρόνια τα γήπεδα με το κουτάλι και ξέρουμε τι γίνεται.
η ειρωνια αλλου πασακο μουΔεν υπάρχουν δυστυχώς.Οποιοσδηποτε άλλος οπαδός εκτός του Μπαοκ όπως σας αρέσει να λέτε ανήκει στον ανθό των Ελληνικών γηπέδων.
Ο Νάσος ήταν πολίτης β κατηγορίας και Μπαοκ.μην ασχολεισαι
εδω οι γριες εφαγαν τον νασο προσφατα
και σου αναφερουν ολους τους νεκρους απο τον μπλιωνα το 86 και μετα εκτος απο τον νασο
που προφανως με την λογικη τους μαλλον επειδη ηταν παοκ του αξιζε κιολας
αληθεια;μην ασχολεισαι
εδω οι γριες εφαγαν τον νασο προσφατα
και σου αναφερουν ολους τους νεκρους απο τον μπλιωνα το 86 και μετα εκτος απο τον νασο
που προφανως με την λογικη τους μαλλον επειδη ηταν παοκ του αξιζε κιολας
Δεν ειρωνεύομαι γεράκο και για το λόγο εγώ εδω το εληξα.η ειρωνια αλλου πασακο μου
αν θες στα λεω και σε αλλη αλφαβητο κυριλλικη που εγραψες οτι καταλαβαινεις
αντε καραχισαριδηδες απο εδω στην τελικη
κατι ψιλες?με καδρονια τον κοπανουσαν...ειδες που δεν εχουμε να πουμε τιποτα...αληθεια;
για πες του εβγαλαν κανενα μαχαιρι;
μηπως λεω μηπως απο το φοβο του μην φαει ψιλες επεσε σε διερχομενο αυτοκινητο; (που κακος υπαρχουν συμμοριες να βαλανε εκτος γηπεδου)
Ακομα και σε δυστηχηματα εξισονετε τα παντα!!!!! γνησιος περηφανος μπαογκτζης ε;
αλλα δεν ηταν ο βουλγαρος να περασουν 5-6 φορες το αυτοκινητο απο πανω του
θα σου κανω μια πολυ απλη ερωτηση και δεχομαι το οτι δεν ειρωνευσεΔεν ειρωνεύομαι γεράκο και για το λόγο εγώ εδω το εληξα.
Να είσαι καλά.
αυτο καταλαβες;κατι ψιλες?με καδρονια τον κοπανουσαν...ειδες που δεν εχουμε να πουμε τιποτα...
ο παοκτσης φοβηθηκε μη φαει κατι ψιλες και "αυτοκτονησε"
λες και οποιος βγει απο το σπιτι του ειναι στην διαθεση του καθε καμενου να φαει καδρονιες
Ευχαριστώ για την προσκληση αλλά δεν χρειάζεται.θα σου κανω μια πολυ απλη ερωτηση και δεχομαι το οτι δεν ειρωνευσε
σαν Αθηναιος παοκτζης που λες πως εισαι
σε εχει τραμπουκισει καποιος;
Ειλικρινα απαντα μου
Γιατι εγω σε προ(σ)καλω σε καφε οταν παιζει ολυμπιακος-παοκ να ερθεις και με την φανελα του παοκ να δουμε παρεα τον αγωνα
αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε κατι
και να μου πεις αν καποιος σου την πει
Παραληρημα κανονικο τυπε...τον Φιλοπουλο ποιοι τον μαχαιρωσαν Μπαοκτζηδες;Τον Ηλιοπουλο που τον βαρουσαν και τον γαμουσαν μεχρι τη Λαμια;αυτο καταλαβες;
κι εγω αν μου την επεφταν με ροπαλα θα ετρεχα
αλλα δεν σκοτωθηκε απο το ξυλο
ουτε αυτοκτονησε
αλλα αφου εισαι παοκ αφου
Ο Νάσος Κωνσταντίνου είχε αποχωρήσει από έναν αγώνα κυπέλλου του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και επέστρεφε στο σπίτι του στις 27 Απριλίου 2017, όταν δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους και στην προσπάθεια του να διαφύγει, παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε μερικές ημέρες αργότερα.
Περισσότερα στο: Ένοχοι δυο από τους πέντε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου
Αν εγινε κατι τετοιο λυπαμε παρα πολυΕυχαριστώ για την προσκληση αλλά δεν χρειάζεται.
Φίλοι της ομάδος σου με στείλανε νοσοκομείο με κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις
επειδή ήμουν ΠΑΟΚ.
Έτσι απλά.
Χωρίς να βρίσω χωρίς να απευθυνθώ σε κάτι σε αυτούς.
Επειδή ήμουν πως το είπες καρασι κάτι...
Να είσαι καλά και να μην σου τύχει ποτέ τίποτα τέτοιο.
Φιλικά πάντα γεράκο.
Άστο ρε μεγάλε και εμεις χρόνια ολυμπιακοί είμαστε εξωτερικό ταξίδια κτλ,από 15 χρόνων γήπεδο και είμαστε 50,άστο παντού γίνεται μη το συνεχίζεις.Αν εγινε κατι τετοιο λυπαμε παρα πολυ