baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
δεν ξερω σε σποτ ειδα την ερωτηση,τ=ρωτησε τον αργοσχολο του σαη.Τι απάντηση πήρε ο τραγουδιστής Λιανός??![]()
![]()
δεν ξερω σε σποτ ειδα την ερωτηση,τ=ρωτησε τον αργοσχολο του σαη.Τι απάντηση πήρε ο τραγουδιστής Λιανός??![]()
![]()
ελα τσιμπα τον ανταγωνιστη σου. Γνωρίστε τον άνθρωπο που έχει φάει τα περισσότερα μπέργκερ στον κόσμοΤι απάντηση πήρε ο τραγουδιστής Λιανός??![]()
![]()
μετα τον αγωνα να εισαι εδω..αν χασω δικαια θα το παραδεχτω..αν σε κερδισω βρες τρυπα να κρυφτεις γιατι εισαι κομπλεξας και δεν θα παραδεχθεις τιποταδεν ξερω σε σποτ ειδα την ερωτηση,τ=ρωτησε τον αργοσχολο του σαη.![]()
![]()
![]()
ασε μωρη τρυπα αν χασετε πετατε την πιπα οτι ηταν αναμενωνμενο κλπ και αν φερεται εστω και ισοπαλια κανετε σαν τον μεγα αλεξανδρο στις ινδιες.μετα τον αγωνα να εισαι εδω..αν χασω δικαια θα το παραδεχτω..αν σε κερδισω βρες τρυπα να κρυφτεις γιατι εισαι κομπλεξας και δεν θα παραδεχθεις τιποτα
Τύπε φτυστος ο ΦΑΚΙΡΗΣ είναι!ελα τσιμπα τον ανταγωνιστη σου. Γνωρίστε τον άνθρωπο που έχει φάει τα περισσότερα μπέργκερ στον κόσμο
emilhsa,elalhsa....ασε μωρη τρυπα αν χασετε πετατε την πιπα οτι ηταν αναμενωνμενο κλπ και αν φερεται εστω και ισοπαλια κανετε σαν τον μεγα αλεξανδρο στις ινδιες.![]()
![]()
![]()
Αν δεις γαυρο να παραδεχεται τιποτα σφυρα ?μετα τον αγωνα να εισαι εδω..αν χασω δικαια θα το παραδεχτω..αν σε κερδισω βρες τρυπα να κρυφτεις γιατι εισαι κομπλεξας και δεν θα παραδεχθεις τιποτα
νταξ μιλαμε για το αφαν κατε των γαυρων εδω μεσα..μπαροι,ραοπαοι και λοιπα λιμαΑν δεις γαυρο να παραδεχεται τιποτα σφυρα ?
σιγα μωρη μανταμ σουσου του κιολωνακιου .νταξ μιλαμε για το αφαν κατε των γαυρων εδω μεσα..μπαροι,ραοπαοι και λοιπα λιμα![]()
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥσιγα μωρη μανταμ σουσου του κιολωνακιου .![]()
![]()
![]()
και της πολιτικης βεβαιως βεβαιως.ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
σωστοτατος ευχαριστωκαι της πολιτικης βεβαιως βεβαιως.
εγω μολις την βουλωσα.Μλκες πάω να βουλωσω την μήτρα της χεστρας, έχουμε κ Ντέρμπι Ναουμε![]()
![]()
τι τσιμπησες μαν;εγω μολις την βουλωσα.![]()
![]()
![]()
λιτα λουκανκα χωριατικα,ομελετα με απακι,ενα σαγανακι τυρι δεν εφαγα πατατες τηγανιτες επειδη ειμαι σε διατροφη.τι τσιμπησες μαν;
λιτα λουκανκα χωριατικα,ομελετα με απακι,ενα σαγανακι τυρι δεν εφαγα πατατες τηγανιτες επειδη ειμαι σε διατροφη.![]()
Βρε μλκ πήγαινε στο υπόγειο να σε γαμησουν παλι που εμφανίζεσαι κάθε μήνα.Τελικά το ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ
στο παιχνίδι με τα ληκια, άρχισε να πιάνει τόπο!
Κίνηση Μποτο!
Ήρθαν 3 εργαλεία (Ζαμπα, Τσολακ κ Σαστρε) στην φαρέτρα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ που θα είναι πολύτιμοι!
Έρχονται κ άλλοι 2 !
Καλά που υπάρχει το VAR και θα σας διδάξουμε μπαλίτσα! Ρε μλκ Νιοπλια οι κανονισμοί είναι αυτοί...ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
ΜΕ ήττα σήμερα ο πουστης, μπορεί το ΡΙΦΙΦΙ να επανέλθει σαν μετάλλαξη!!!
![]()
Τώρα μόλις τελείωσα κ από το μπανάκι! Αδειασα κ ένα μπουκαλάκι ξίδι στην μήτρα της χεστρας για να κάψει όλα τα κατάλοιπα!εγω μολις την βουλωσα.![]()
![]()
![]()