baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
απο τη μερα που γεννηθηκες.χανω και εγω
απο τη μερα που γεννηθηκες.χανω και εγω
τι κανεις εδω ρε φιλε και αδερφε αθηναιο?ΣΑΣ ΓΑΜΩ
να τα πω λιγο με ΜΠΟΥΞΟ μια και ειναι και των 2 οι ομαδες για τον Μπεοτι κανεις εδω ρε φιλε και αδερφε αθηναιο?
χανω και ειμαι στεναχωρημενος.τι κανεις εδω ρε φιλε και αδερφε αθηναιο?
Γαμημενος Κλεφτοκοτεσκου 2η σερι εβδομαδα εστειλε ψυχουλα Μπουχο με σφηνωμενες Μαλαματινες στα επειγοντα...Τύπος πως τα βλέπεις τα νταλαβερια μαλαματινες φουγαρα κτλ του
Πως μιλάς έτσι για τον προφεσορέσκου;Γαμημενος Κλεφτοκοτεσκου 2η σερι εβδομαδα εστειλε ψυχουλα Μπουχο με σφηνωμενες Μαλαματινες στα επειγοντα...
Το κράτος των Αθηνων με έκανε σε λλλεω!δεν μου πεφτει λογος αλλα εισαι πολυ κομπλεξα ρε μαρκο...
το αφηνω
ο μπουχος πρεπει να ειναι η τελευταια μπουγατσα στην ελλαδα που δεν εχει καταλαβει οτι ο τσετσενος τους εχει παρατησει.....
Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ φέτος θα επιχειρήσει να κάνει το μεγαλύτερο ΡΙΦΙΦΙ στο Ελλαδιστάν του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
Δεν μας πολυνιαζει για τους Παίκτες . Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ είναι κεφάλαιο ,θα παίζουν παίχτες που θα ματώνουν για τα θέλω του!
Έχουν δώσει όρκο για το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ που θα γίνει φέτος ΠΡΟΕΔΡΑΣ κ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
Τάκη έλα διπλα να σε ρωτήσω κάτι
Δεν μπορείς να μην πεις ότι δεν ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ την ήττα! Είναι αρχή κ ήταν ένα καλό χαστούκι για να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
Φυσικά και την πιστεύω την ομάδα...έχει το μέταλλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!!
Οι μισοί από αυτούς σήκωσαν το ΑΗΤΤΗΤΟ και οι άλλοι μισοί ξέρουν από τίτλους!
Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ είναι εδώ για να τους συμπαρασύρει όλους προς το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ !!!
δεν βλεπεται αυτο το πραγμα πουλο ολοι εκτος γυφτορουμανουΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα!
50% μειωση στα συμβολαια και θα δεις μετα πως θα βλεπεται η ομαδα..και οποιος δεν γουσταρει δρομο..δεν βλεπεται αυτο το πραγμα πουλο ολοι εκτος γυφτορουμανου
χρονια φιασκο χωρις στοχους απο τον αυγουστο