baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
να τα πω λιγο με ΜΠΟΥΞΟ μια και ειναι και των 2 οι ομαδες για τον Μπεοτι κανεις εδω ρε φιλε και αδερφε αθηναιο?![]()
![]()
![]()
χανω και ειμαι στεναχωρημενος.τι κανεις εδω ρε φιλε και αδερφε αθηναιο?![]()
![]()
![]()
Γαμημενος Κλεφτοκοτεσκου 2η σερι εβδομαδα εστειλε ψυχουλα Μπουχο με σφηνωμενες Μαλαματινες στα επειγοντα...Τύπος πως τα βλέπεις τα νταλαβερια μαλαματινες φουγαρα κτλτου
Πως μιλάς έτσι για τον προφεσορέσκου;Γαμημενος Κλεφτοκοτεσκου 2η σερι εβδομαδα εστειλε ψυχουλα Μπουχο με σφηνωμενες Μαλαματινες στα επειγοντα...![]()
![]()
![]()
Το κράτος των Αθηνων με έκανε σε λλλεω!δεν μου πεφτει λογος αλλα εισαι πολυ κομπλεξα ρε μαρκο...
το αφηνω
ο μπουχος πρεπει να ειναι η τελευταια μπουγατσα στην ελλαδα που δεν εχει καταλαβει οτι ο τσετσενος τους εχει παρατησει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ φέτος θα επιχειρήσει να κάνει το μεγαλύτερο ΡΙΦΙΦΙ στο Ελλαδιστάν του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!![]()
![]()
Δεν μας πολυνιαζει για τους Παίκτες . Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ είναι κεφάλαιο ,θα παίζουν παίχτες που θα ματώνουν για τα θέλω του!![]()
Έχουν δώσει όρκο για το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ που θα γίνει φέτος ΠΡΟΕΔΡΑΣ κ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
![]()
Τάκη έλα διπλα να σε ρωτήσω κάτι
Δεν μπορείς να μην πεις ότι δεν ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ την ήττα! Είναι αρχή κ ήταν ένα καλό χαστούκι για να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
Φυσικά και την πιστεύω την ομάδα...έχει το μέταλλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!!
Οι μισοί από αυτούς σήκωσαν το ΑΗΤΤΗΤΟ και οι άλλοι μισοί ξέρουν από τίτλους!
Ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ είναι εδώ για να τους συμπαρασύρει όλους προς το μεγάλο ΡΙΦΙΦΙ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν βλεπεται αυτο το πραγμα πουλο ολοι εκτος γυφτορουμανουΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα!![]()
50% μειωση στα συμβολαια και θα δεις μετα πως θα βλεπεται η ομαδα..και οποιος δεν γουσταρει δρομο..δεν βλεπεται αυτο το πραγμα πουλο ολοι εκτος γυφτορουμανου
χρονια φιασκο χωρις στοχους απο τον αυγουστο