Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.493
- Πόντοι
- 12.756
Μαλακά δεν κατάλαβε καν ποιος είμαιπου μωρη γαμιολα;
Μαλακά δεν κατάλαβε καν ποιος είμαιπου μωρη γαμιολα;
ο καμενος ο νιπλ λοβερΜαλακά δεν κατάλαβε καν ποιος είμαι
λες να ειναι εκτος απο τυφλος και ΨΕΚΙ;Μαλακά δεν κατάλαβε καν ποιος είμαι
εχεις εμβολιαστει ρε μουνη;ο καμενος ο νιπλ λοβερ
οχι, δεν βαζω το 666 μεσα μουεχεις εμβολιαστει ρε μουνη;
μαλακα δεν πηρες χαμπαρι καν ποιος ειμαιο καμενος ο νιπλ λοβερ
τυπε sorry 1-2 φορες το μηνα τσεκαρω πλεον το σαι, δεν καταλαβα οντωςμαλακα δεν πηρες χαμπαρι καν ποιος ειμαι
γιατι τυπε μου ? απεκτησες ζωη ?τυπε sorry 1-2 φορες το μηνα τσεκαρω πλεον το σαι, δεν καταλαβα οντως![]()
?????Για να ζωντανέψουν οι όποιες ελπίδες μπορεί να έχουμε θεωρώ πως αυτό θα γίνει μονάχα εάν η αεκ κερδίσει τον γαύρο εντός και φυσικά σταματήσουμε εμείς να δεχόμαστε τέρματα με κάθε φανταστικό τρόπο που μπορεί να υπάρχει από τον οποιονδήποτε δηλώνει ποδοσφαιριστής....
Εάν καταφέρουμε μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων και βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και με την προϋπόθεση πως θα έρθουν μαζί με τον Ζαμπά που επιστρέφει 2 παίκτες από το πάνω ράφι (δεξιός μπακ & δεκάρι) και θα προσφέρουν άμεσα ενδεχομένως και να μπορούμε να ελπίζουμε διαφορετικά του χρόνου πάλι....
?????
Πουτσα τρωγατε,τρωτε και θα τρωτε για παντα απο το Θρύλο!
Ενα Τσιπρωταθλημα πηρατε επειδή σας εβαλε ο τσετσενος να μπουκωθειτε σκοπιανες ψωλες και να τουμπεκιασετε για τις Πρεσπες!
Μια φορα είναι του Αϊ-Γιαννιου!
Επιστροφή στην κανονικότητα απο εκει και περα.
Πουτσα,φαπα απο τον Ολυμπιακό και καταδικη στη ανυπαρξία και στα κόμπλεξ.
Αν μπειτε στην τριαδα να είστε και ευχαριστημένοι.
Για το Κονφερενς καλοι είστε στουρνοβλαχοι
Σχεδόν όλοι οι οργανωμενοι οπαδοί είναι καθυστερημένοι και οι περισσότεροι σύνδεσμοι είναι ιδιωτικοι στρατοι των ιδιοκτητών.*Μπορείς σε παρακαλώ θερμά να μου γράψεις την άποψή σου σχετικά με την ανακοίνωση των οργανωμένων σας;;;; ?![]()
Θύρα 7: Στο πλευρό των οπαδών του Άρη για όσα έγιναν στο Βόλο, επίθεση σε Μπέο
Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακούwww.metrosport.gr
Διαφωνείς κάπου τύπε;*Μπορείς σε παρακαλώ θερμά να μου γράψεις την άποψή σου σχετικά με την ανακοίνωση των οργανωμένων σας;;;; ?![]()
Θύρα 7: Στο πλευρό των οπαδών του Άρη για όσα έγιναν στο Βόλο, επίθεση σε Μπέο
Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακούwww.metrosport.gr
Σχεδόν όλοι οι οργανωμενοι οπαδοί είναι καθυστερημένοι και οι περισσότεροι σύνδεσμοι είναι ιδιωτικοι στρατοι των ιδιοκτητών.
Και στον Ολυμπιακό πανω κατω τα ίδια ισχύουν.
Απλα οι Μπαοκτσηδες ειστε με διαφορα οι χειροτεροι της Ευρωπης λογω βλαχιας,αμορφωσιας,κομπλεξ
Διαφωνείς κάπου τύπε;
Ακόμα και εκεί βγαζετε τα κόμπλεξ σας ανυπαρκτοι βλαχοστουρνοι!
Τι σκουπίδια!
Τελειως μογγολοι!
????
Μια ζωη θα σας γαμαμε.
Είστε κατώτεροι,χωνεψτε το επιτελους!
στο 4:40 το μουνοπανο ο αποστολοπουλος προσπαθει να κοψει την μπαλα σε ενα 20χρονο παιδι και ενω στο σκορ εχει κριθει στο 90 (κοκκινη φυσικα δεν εφαγε γιατι παιζει στην τσετσενοομαδα)....
για οποιον δεν γνωριζει ο αποστολοπουλος ειναι ενας απο στους γαμημενους ψευδομαρτυρες στην υποθεση του πλατανια (ο αλλος ειναι ο καρυπιδης ο οποιος ο τσετσενος μαφιοζος τον εκανε τεχνικο διευθυντη στην ε.ο. του μπαοκ)...... ο γενιτσαρος αυτος εξαργυρωνει την ψευδομαρτυρια παιζοντας σε ηλικια 30!!!! χρονων στην ομαδα β της ε.ο. του μπαοκ....
φυσικα και ειναι επικηρυγμενος σε ολη την υπολοιπη ελλαδα, για αυτο και βρηκε στεγη στην ε.ο. της μπουγατσουπολης...
υγ : μην περιμενετε αρθρα για αυτα...αμα δεν ειναι ο κακος ολυμπιακος, δεν ασχολουνται τα πληρωμενα αρδακια...