baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
κατσε μην κανει ριφιφι και ο πας.Μπουξε τι εγινε μαν;σοκαριστηκα λιγο...ριφιφι εγινε
κατσε μην κανει ριφιφι και ο πας.Μπουξε τι εγινε μαν;σοκαριστηκα λιγο...ριφιφι εγινε
κατσε μην κανει ριφιφι και ο πας.
Και εγώ μαζί και ο Βόλος στην Ευρώπη!σε αυτο το θρεντ ο κλοζερ ο μπουχος και ολα τα υπολοιπα Παοκτσακια θα σηκωσουμε φετος το Κυπελλο Πρωταθλητη Ελλαδος ΠΑΟΚ 1926 ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ
Ο Βόλος δεν χάνει με τρία γκολ διαφορά από καμμία ομάδα.Ρε μαλακες κωλοβλαχοι γαμω τα σκατοχωρια σας,ουτε το Βολο δεν μπορείτε να κερδισετε με διάφορα 3 γκολ και θέλετε να παιξετε και τσαμπιονς λιγκ!
?????
Τι γυφτοπροξενοι οι πουστηδες!
Μια ζωη ξεφτιλα,τραγελαφος και κομπλεξιλικι!
Βλαχοπρεμιερ Λιγκ!Πρεμιερ λιγκ ματς ειδαμε..Αυτα γινονται οταν παιζουν μεταξυ τους οι δυο καλυτερες ομαδες στην Ελλαδα.
Τσαμπιολι απο τα λιντλΒλαχοπρεμιερ Λιγκ!
Closer,μην μου πεις ότι βγήκατε να πανηγυρίσετε στον Πύργο για μια νίκη που κάνατε εναντίον μας Τόσο πολύ ασχολείστε με το βόλεϊ γυναικών ξαφνικά?ρε αλανια....τι εγινε το απογευμα στο παλατακι.........................ηρθαν τα κοριτσια του γκευ στο βολευ(πολυ μουναρες) και τις κερασαμε μπουγατσα με πσω-ΛΙ........ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ......ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΣΩ-ΛΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ!!!!
οχι ρε τυπε......απλως μου εκανε εντυπωση πως μια παικτρια αλλαξε τοσο πολυ τις ισορροπιες....ΦΑΝΤΑΣΟΥ να μπει και η δευτερη λη στην ομαδα και να κανουν κανα μηνα προπονησεις.....χτες ειχαν ερθει μεχρι και κορεατες να τις δουν .....Closer,μην μου πεις ότι βγήκατε να πανηγυρίσετε στον Πύργο για μια νίκη που κάνατε εναντίον μας Τόσο πολύ ασχολείστε με το βόλεϊ γυναικών ξαφνικά?
Έλα κλο σήμερα πως τα βλεπεις τα ματς ;οχι ρε τυπε......απλως μου εκανε εντυπωση πως μια παικτρια αλλαξε τοσο πολυ τις ισορροπιες....ΦΑΝΤΑΣΟΥ να μπει και η δευτερη λη στην ομαδα και να κανουν κανα μηνα προπονησεις.....χτες ειχαν ερθει μεχρι και κορεατες να τις δουν .....
καλημερα,γενικα η ομαδα ειναι πολυ ευθραστη,δεν εχει καθολου επαφες ,ολοι μαρκαρουν με τα ματια,εκτος απο τον σβαμπ και τον κουρτιτς...σκεψου τωρα οτι δεν θα εχω κουρτιτς οποτε τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα....ο εσιτι ειναι για μιση ωρα αλλαγη ,παραπανω απλα κοιταει....Έλα κλο σήμερα πως τα βλεπεις τα ματς ;
Ναι με το βολο ειδικά ήταν καραπουτσαριο.καλημερα,γενικα η ομαδα ειναι πολυ ευθραστη,δεν εχει καθολου επαφες ,ολοι μαρκαρουν με τα ματια,εκτος απο τον σβαμπ και τον κουρτιτς...σκεψου τωρα οτι δεν θα εχω κουρτιτς οποτε τα πραγματα ειναι πολυ χλωμα....ο εσιτι ειναι για μιση ωρα αλλαγη ,παραπανω απλα κοιταει....
χαχαχαχαχαχα....ρεζ θες δεκα κολλυρια για να δεις ενα ματς απο την τσιμπλα,το αν εχει και μπαλα ειναι αδιαφορο.....τι ειναι αυτο τυποι?κανονικο αθλημα με μπαλα παικτες κλπ?