athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
Πρόσεχε, ΠΡΌΣΕΧΕ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ έχει καυλώσει την ΦΛΕΒΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕΜε 13εκ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!![]()
ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
Πρόσεχε, ΠΡΌΣΕΧΕ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ έχει καυλώσει την ΦΛΕΒΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕΜε 13εκ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!![]()
ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
Καραμαναρος αφού τελειώσει το ταξίδι του ως εθελοντής μετανάστης του Αιγαίου, θα ζητάει τέλη Σεπτεμβρίου δανεικά!Πρόσεχε, ΠΡΌΣΕΧΕ ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ έχει καυλώσει την ΦΛΕΒΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΙΤΟΥΡΜΠΕ
Έχει χρήμα κάργα,ΚΑΡΓΑ θα πάρει και διαρκείας VIP να στηρίξει ΙΤΟΥΡΜΠΕΚαραμαναρος αφού τελειώσει το ταξίδι ως εθελοντής μετανάστης του Αιγαίου, θα ζητάει τέλη Σεπτεμβρίου δανεικά!![]()
![]()
Δεν ξέρω αμα ξέρεις την ιστορία τους...είναι αυτοί που με τα στήριγμα τους ρίξανε την ομαδουλα τους στην Γ Εθνική!!!Έχει χρήμα κάργα,ΚΑΡΓΑ θα πάρει και διαρκείας VIP να στηρίξει ΙΤΟΥΡΜΠΕ![]()
Πάνε για μεγάλα πράγματα τώρα Με ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΙ ΛΑΟ ΜΕΓΑΛΟΔεν ξέρω αμα ξέρεις την ιστορία τους...είναι αυτοί που με τα στήριγμα τους ρίξανε την ομαδουλα τους στην Γ Εθνική!!!![]()
![]()
Πάλι ΑΗΤΤΗΤΟ θα πάρετε τύπε??Καλη επιτυχια να χει το παιδί. Ειναι δυσκολο πρωταθλημα η Πρεμιερ.
Πάρτε και καναν παίχτη όμως τώρα μπας και φιλοτιμηθεί ο χοντρός να μας φέρει μπακ της προκοπής. Γιατι οπως ειστε τωρα , θα μαστε +30 το Νοεμβρη και δε θα παιζουμε και μπαλα.
Δεν ξέρω άμα γνωρίζεις την ιστορία σου αλλά άνοιξες τράπεζα την Κυριακή για να μην πέσεις.. ΑνιστόρητεΔεν ξέρω αμα ξέρεις την ιστορία τους...είναι αυτοί που με τα στήριγμα τους ρίξανε την ομαδουλα τους στην Γ Εθνική!!!![]()
![]()
Είσαι τριπλα ανιστορητος!Δεν ξέρω άμα γνωρίζεις την ιστορία σου αλλά άνοιξες τράπεζα την Κυριακή για να μην πέσεις.. Ανιστόρητε
Τύπε δες την υπογραφή μου!Μια ερώτηση, που είτε θα μείνει αναπάντητη είτε απευθύνεται σε μπαοκτσήδες μιας άλλης εποχής.... ειλικρινά αυτό που σήμερα υποστηρίζεται,το θεωρείτε ΠΑΟΚ;....πόσο δίκιο έχουν οι γριές που σας λένε γαύρο του βορρά;.... Υγ.οποιος έχει όρεξη για μπινελικια τον έχω γραμμένο,αν είναι να μιλήσουμε για μπάλα και συλλόγους έχει καλώς.
βασικα σου την ανοιγουν εδω και καιρο,αλλα εχει γινει η διανοιξη της κωλοτρυπιδας και δεν νιωθεις τιποτα....τωρα αν θελεις να την ανοιγεις και μονος σου....συνηθεια λεγεται...Είσαι τριπλα ανιστορητος!
Πρώτον την άνοιξα γιατί είμαι ο μεγάλος ΠΑΟΚ!
Δεύτερον την άνοιξα για να παίξω κ Ευρώπη!
Και Τρίτον μου την άνοιξαν γιατί για 1 εβδομάδα η πόλη δεν κοιμόταν!![]()
εσυ τωρα θελεις να μιλησεις με τον μπουξο για μπαλα;αυτος τις μονες μπαλες που ξερει ειναι του παγωτου....μην ζητας τετοια πραγματα απο το αυτιστικΜια ερώτηση, που είτε θα μείνει αναπάντητη είτε απευθύνεται σε μπαοκτσήδες μιας άλλης εποχής.... ειλικρινά αυτό που σήμερα υποστηρίζεται,το θεωρείτε ΠΑΟΚ;....πόσο δίκιο έχουν οι γριές που σας λένε γαύρο του βορρά;.... Υγ.οποιος έχει όρεξη για μπινελικια τον έχω γραμμένο,αν είναι να μιλήσουμε για μπάλα και συλλόγους έχει καλώς.
Μας είπες για την τράπεζα κ σου απαντήσαμε με αλήθειες! Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!βασικα σου την ανοιγουν εδω και καιρο,αλλα εχει γινει η διανυξη της κωλοτρυπιδας και δεν νιωθεις τιποτα....τωρα αν θελεις να την ανοιγεις και μονος σου....συνηθεια λεγεται...
βασικα απαντησες με ψεμματα...Μας είπες για την τράπεζα κ σου απαντήσαμε με αλήθειες! Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!
Η μόνη συνήθεια που έγινε λατρεία είναι ότι κάθε ΧΡΟΝΟ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!![]()
![]()
είναι γνωστό οτι τη ζημιά στη θεσσαλονίκη την κάνουν οι δημοσιογράφοι (γραφιάδες δηλαδή, σιγά μην έχουν σπουδάσει οτιδήποτε)Ρε στουρνοβλαχοι γαμω τη χωριατια σας και την αμορφωσια σας!
Ποσο σανο εχετε φαει στη ζωη σας τουρκογυφτοι!
Ποσα κομπλεξ ρε ανυπαρκτοι!
"Το κράτος των Αθηνών σε λλεω εστειλλλε το Μεσι στο Παρίσι!"
Ρε τι μαλακες και σκουπίδια ειστε εσεις!
Για πολλα γιαούρτια!
Μπουγάτσα με ψωλη φάτε καραγκιοζηδες!
![]()