αφού διάβασα τις τελευταίες 12 σελίδες θα τα μαζέψω όλα μαζί να τα πω:
1. Στην Ελλάδα δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι. Όταν κατακρίνεις ένα γεγονός που υφίστασαι (Ριζούπολη), δν λες μετά στον άλλον: κάνε περισσότερα γιατί αυτός που θα του τα κάνεις τα είχε κάνει πιο πριν. Λες πως τέτοιο πράγμα δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τα ίδια γίνονται και στην πολιτική που τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο πάνε άνθρωποι και ψηφίζουνε μονοκούκι κάποια κόμματα. Αφού έκλεψε ο ένας, δικαιοδοτούμαι να κλέψω κι εγω.
Μιλάμε για λογική ολκής. Το κακό (που το λέμε όλοι) το επαναλαμβάνυμε χειρότερο μπας και το εμπεδώσουμε; οκ....πάει αυτό, δεν νομίζω πως θα αλλάξει ποτέ.
2. Τελικά το κράτος της Αθήνας, γιατί έχει δώσει γήπεδο στον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ; Γιατί οι υπουργοί αθλητισμού είναι όλοι Θεσσαλονικείς; Και πώς είναι δυνατόν να είναι δεύτερη μία ομάδα σε ένα πρωτάθλημα που ακόμα ΔΕΝ έχει ξεχρεώσει ούτε αυτά που της έχουνε διακανονιστεί; Και έχει εκκρεμές χρέος που ΔΕΝ έχει διακανονιστεί;
3. Τελικά είναι μάγκες οι ΜΠαοκτζήδες; (θέλω και ορισμό της μαγκιάς εδώ για να φανεί η ξεφτίλα της μαγκιάς). Μας λένε πως έχουνε ένα λαό λάβα, ένα λαό που δεν κωλώνει, που ακολουθεί παντού την ομάδα του, που την εμψυχώνει...και κυρίως...που γαμάει και ΔΕΡΝΕΙ. Αλλά...όταν γίνονται φασαρίες, τις κάνουν πάντα οι άλλοι, η αστυνομία, οι Αρειανοί που παρεισφρύουν στις εξέδρες, οι αλλοδαποί που δεν τους δίνουν κάρτα να μείνουνε και τα έχουνε με το κράτος, οι οικογένειες των Σερρών που πήγανε να δούνε φιλικό ματς, ο Κόκκαλης, αλλά προς Θεού ποτέ αυτοί. Και φυσικά δεν φταίνε ποτέ έτσι; Πάντα κάποιος άλλος τους ωθεί. Εκτός δηλαδή που δεν κάνουνε τις φασαρίες, ΑΝ τις είχανε κάνει θα ήταν και ηλίθιοι γιατί απλά ακολουθήσανε κάποιον άλλο που τους ώθησε.
4. Στο γήπεδο ΔΕΝ πάνε πια οικογένειες σε ντέρμπι. Αφήστε τις μαλακίες. Πάνε μικρά παιδιά, 15-18 χρονών, τα οποία εγώ τα λέω αλητάκια, γιατί εγώ δεν θα άφηνα το παιδι μου ποτέ να πάει σε ένα γήπεδο που ξέρω πως θα γίνουνε επεισόδια. Αυτοί που τα αφήνουνε λοιπόν να πάνε, ή κανουνε τις ίδιες μαλακίες (πετάνε μπουκάλια, μολότωφ κλπ) ή δεν ξέρουνε, που σημαίνει πως τα παιδιά τους είναι χωρίς κανόνες από το σπίτι. Δεν θα λυπηθώ για κανενός παιδί που ο ίδιος δεν το μαζεύει και δεν του μαθαίνει να ζει σωστά χωρίς να σέβεται τους γύρω του.
Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και το έχουνε κάνει χώρο για να κάνουνε τις μαλακίες τους οι αναρχικοί.
5. Όταν βγαίνει ο "κύριος" Ζαγοράκης την επόμενη μέρα και συγχαίρει τους οπαδούς του για τα χαϊλίκια τους, τότε δεν δικαιούται ποτέ να μιλήσει για οποιαδήποτε επεισόδια συναντήσει οπουδήποτε αλλού. Γιατί προφανώς τα επικροτεί και του αρέσουνε.
6. Τα δακρυγόνα θα σταματήσουνε όταν σταματήσουνε να μπαίνουνε στο γήπεδο μεταλλικά αντικείμενα, μπουκάλια και οτιδήποτε αλλο μπορεί να βλάψει άνθρωπο. Αυτό γίνεται εύκολα, άρα το γεγονός πως δεν συμβαίνει, σημαίνει πως από τις διοικήσεις δεν το θέλουνε.
7. Τον μοναδικό που παραδέχομαι για τη στάση του σαν διοίκηση σε αυτό το τθέμα είναι τον Ντέμη. Αλλά μετά τα γύρισε κι αυτός όταν είδε τα ζόρια.
σε κοινή ορολογία...αυτό λέγεται σεντόνι....τσάμπιονς λιγκ...