athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.216
- Πόντοι
- 12.756
τον φουκαρα τον Μπουξο θα του εκατσαν τα μπεργκερ στον λαιμο
τους εχουμε ταραξει στην νομιμοτητα!!!!εχω αρχισει και τους λυπαμαι πλεον...να αγορασουν ομαδες, δεν τους αφηνουμε...να αγορασουν τερματοφυλακες δεν τους αφηνουμε....ε πως σκατα θα κερδισουν μετα???!!!!δεν ειναι ζωη αυτη!!!!!
υγ: που ειναι οι παλιες καλες εποχες που ο λημνιος επαιρνε αηττητοχααχαχ πρωταθλημα?που ο παχυσαρκος μπισεσβαρ κεντουσε αμεριμνος στο γηπεδο?που ο γιαννουλης ηταν καλυτερος απο τον τσιμικα?που ο βαρελα δεν ετρωγε γκολ?
υγ: ξανθη αγαπη μου, ελα παρε με απο δω
τους εχουμε ταραξει στην νομιμοτητα!!!!εχω αρχισει και τους λυπαμαι πλεον...να αγορασουν ομαδες, δεν τους αφηνουμε...να αγορασουν τερματοφυλακες δεν τους αφηνουμε....ε πως σκατα θα κερδισουν μετα???!!!!δεν ειναι ζωη αυτη!!!!!
υγ: που ειναι οι παλιες καλες εποχες που ο λημνιος επαιρνε αηττητοχααχαχ πρωταθλημα?που ο παχυσαρκος μπισεσβαρ κεντουσε αμεριμνος στο γηπεδο?που ο γιαννουλης ηταν καλυτερος απο τον τσιμικα?που ο βαρελα δεν ετρωγε γκολ?
Το κονταρι στο τελος πηγε να κανει δουλιτσα αλλα ξεχασανε οτι υπαρχει βαρ!
Τουρκοι τελειωσατε! Κι ενα -7 τωρα και ...5οι!!!
[/quote]υπομονη και επιμονη..ο βαγγελας δεν ξεχνα
Το κονταρι στο τελος πηγε να κανει δουλιτσα αλλα ξεχασανε οτι υπαρχει βαρ!
Τουρκοι τελειωσατε! Κι ενα -7 τωρα και ...5οι!!!
τους κοψαμε τις ομαδες
τους κοψαμε τους τερματοφυλακες...
ε σιγα σιγα θα τους κοψουμε και τα κορακια..
υπομονη και επιμονη..ο βαγγελας δεν ξεχνα, ειναι γκαμηλα...
Έρχεται ΟΛΙΚΗ ΤΣΑΠΟΥ από τον Ιβάν Νταβαριτς Ιγνατιεβιτς Σαββίδη!!!
ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑ!!!
[/quote]Δυστυχώς γυρίσαμε στις εποχές Άγγελου!!!
Τσινισανε οι μανατζαρεοι με παυλαρα που δεν μπορουν να μας φορτωσουν νεους εσιτι και τσολακ με 4-5 μυρια τιμη ευκαιριας και αρχισαν τα πιασιματα.....ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΥΛΑΡΑ....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.
Τσινισανε οι μανατζαρεοι με παυλαρα που δεν μπορουν να μας φορτωσουν νεους εσιτι και τσολακ με 4-5 μυρια τιμη ευκαιριας και αρχισαν τα πιασιματα.....ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΥΛΑΡΑ....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.