α και ηρεμα μαγκες με τον μιχαηλιδη να στηριξουμε ειναι πιτσιρικας δεν το ηθελε και μπλα μπλα
απλα γαμω την μανα του τον πατερα του και οτι του εχει μεινει ζωντανο και αγαμητο το μπασταρδι
Ας είμαστε λίγο σοβαροί ρεεέεεεε τύπε μου τουλάχιστον οι "αληθινοί" οπαδοί του ΠΑΟΚ!
Σε διαβεβαιώνω πως ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης κτλ. είναι ΠΑΟΚ από κούνια και πολύ πιο ΠΑΟΚ από αρκετούς εδώ μέσα!
Απλά έτυχε.. λες και το ήθελε το παλληκαράκι!
Αυτογκόλ έχουν βάλει σέντερ μπακ όπως ο Καναβάρο, Πουγιόλ κτλ.
Ας βγάλουμε τις "παρωπίδες" επιτέλους κι ας δούμε το πραγματικό πρόβλημα!
ΔΕΝ έχουμε προπονητή απλά τα πράγματα!
Του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία μετά τα περσινά και μπρος στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας μας, στο ματς της ιστορίας του συλλόγου στην Ευρώπη και ενώ οι Ρώσοι ΔΕΝ σου έχουν κάνει σοβαρή ευκαιρία μέχρι το 70' και ενώ άνετα το ματσάκι θα μπορούσε να είναι στο 1-0 από το πρώτο ημίχρονο εάν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι και τυχεροί, πάει και βγάζει τον Κρέσπο που από την πλευρά του μέχρι που βγήκε αμυντικά τουλάχιστον ΔΕΝ αντιμετώπισε θέμα και μου βάζει τον Σενεγαλέζο που απορώ πώς αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα 20εκ.
Και ΔΕΝ τελειώνει εκεί έχει κι άλλο!
Κι ενώ γνωρίζει πως ΔΕΝ πρέπει να δεχθεί άλλο τέρμα η ομάδα μου βγάζει τον Βαρέλα και αφήνει εντελώς γυμνή πίσω την ομάδα και τους Ρώσους να κάνουν πάρτι!
Ούτε και οι ίδιοι πίστευαν πόσο εύκολα θα έπαιρναν την πρόκριση..!
*Το τεράστιο φταίξιμο του αποκλεισμού κόντρα στις όποιες πιθανότητες είχαμε κατ'εμέ οφείλεται στον Πέλκα και το χαμένο πέναλτι μέσα στην Ρωσία!
Εάν το είχε βάλει ενδεχομένως σήμερα να ΜΗΝ διαβάζαμε τις παπαριές των "αλλόθρησκων" που περιμένουν να έρθει η στραβή του ΠΑΟΚ ώστε να βγάλουν τα "εσώψυχά" τους!
Κρίμα διότι το μόνο που κοιτάζει κι αυτός {Πέλκας} είναι το μαλλί και να αφιερώσει κάνα γκολ στην γκόμενα!
**Στήριξη στην ομάδα.
Από τις καλύτερες μεταγραφές της εποχής Σαββίδη, ο Ρέμπε τους έστρωσε για τα καλά ο Γερμανός εκεί μέσα και είναι μονάχα 2.5 μήνες στην ομάδα!
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα..!!!!