troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
ναι ρε το καταλαβαμε...ειναι σαν να παω να σε κλεψω αλλα αν δεν μου κανεις μυνηση να ειναι ολα ρολοι...Γιατί αυτή είναι που έχει το συμφέρον
ναι ρε το καταλαβαμε...ειναι σαν να παω να σε κλεψω αλλα αν δεν μου κανεις μυνηση να ειναι ολα ρολοι...Γιατί αυτή είναι που έχει το συμφέρον
ε ναι ειδικα τωρα στην πανδημια στην σπιναλογκα θα μας πηγαινανε....Εξαρτάται την ομάδα. Αν ο Θρύλος μας έπαιξε χωρίς δελτία θα είχε παρέμβει και το συμβούλιο της επικρατείας
Φίλε αν εμείς είχαμε κάνει τέτοια γκάφα,και οι 3 τους θα μας είχαν στείλει ακόμα και στο CASΕξαρτάται την ομάδα. Αν ο Θρύλος μας έπαιξε χωρίς δελτία θα είχε παρέμβει και το συμβούλιο της επικρατείας
ναι ρε το καταλαβαμε...ειναι σαν να παω να σε κλεψω αλλα αν δεν μου κανεις μυνηση να ειναι ολα ρολοι...
Πάλι πουστιά σας έπαιξαν δηλαδή? Το να είναι απλά οι υπάλληλοι σας στόκοι και η ομάδα σου διοικητικά ένα μπουρδέλο δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο??
θειο....δεν θα τα δουμεθα τα δούμε στο μέλλον τα ανταλλάγματα και τις συμφωνίες που έγιναν σήμερα θείο.
υπαρχει ως ενδεχομενο και βεβαια...ποσες πιθανοτητες δινεις στο να "ξεχασαν "?Πάλι πουστιά σας έπαιξαν δηλαδή? Το να είναι απλά οι υπάλληλοι σας στόκοι και η ομάδα σου διοικητικά ένα μπουρδέλο δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο??
Φίλε αν εμείς είχαμε κάνει τέτοια γκάφα,και οι 3 τους θα μας είχαν στείλει ακόμα και στο CAS
...Υπαρχει δηλαδη περιπτωση ,υπαλληλοι του χοντρου να κανουν τετοιο τρυπημα στην παε απο μεσα, που μπορει να στοιχησει 20-30 μυρια και απλως να δηλωσουν παραιτηση απο ευθιξια μετα?Φίλε αν εμείς είχαμε κάνει τέτοια γκάφα,και οι 3 τους θα μας είχαν στείλει ακόμα και στο CAS
Όπως τα λες closer,εικασίες κάνουμε όμως...Υπαρχει δηλαδη περιπτωση ,υπαλληλοι του χοντρου να κανουν τετοιο τρυπημα στην παε απο μεσα, που μπορει να στοιχησει 20-30 μυρια και απλως να δηλωσουν παραιτηση απο ευθιξια μετα?
ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!
υπαρχει ως ενδεχομενο και βεβαια...ποσες πιθανοτητες δινεις στο να "ξεχασαν "?
και να στο παω πολυ παρακατω?.....ας υποθεσουμε πως δυο δικοι σας υπαλληλοι αποφασιζαν να χαιρετησουν τον ματαιο τουτο κοσμο και εκαναν το ιδιο.....και στο ματς με τον ξεκωλιαρη το καταλαβαινε ο διαιτητης....υποθετικα παντα ,γιατι στο σωματειο σας σε θεματα τετοια βγαζω το καπελο,θα εκανε ο παλετας καταγγελια???και αν ναι ,τι ωρα ,για να κανονισω γλαροσουπα....
ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ...ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ....Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ,ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 24/7...Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΨΩΜΑΚΙ....
λοιπον ιβαν επειδη ξερω οτι διαβαζεις ολα τα ποστ μου μεχρι και τον νομο του πικερ και την επιπεδη γη
ακου τι θα κανεις θα γκρεμισεις το φετινο μπουρδελο θα το καψεις μετα και οτι μεινει θα το πεταξεις στο διαστημα οκ?
αυτο το πραμα που παρουσιασατε ολη τη χρονια ειναι ντροπιαστικο ρε γαμημενα ζωα
μεχρι να γινει αυτο δηλωνω οπαδος της καλαμαριας
λοιπον ιβαν επειδη ξερω οτι διαβαζεις ολα τα ποστ μου μεχρι και τον νομο του πικερ και την επιπεδη γη
ακου τι θα κανεις θα γκρεμισεις το φετινο μπουρδελο θα το καψεις μετα και οτι μεινει θα το πεταξεις στο διαστημα οκ?
ετοιμος ειμαι....λοιπον ιβαν επειδη ξερω οτι διαβαζεις ολα τα ποστ μου μεχρι και τον νομο του πικερ και την επιπεδη γη
μεγαλε εχουμε τον γκαιλε μας με τα ξεφτιλικια ,θα μας ζαλιζεις για πολυ ακομα τα παπαρια με τις μαλακιες σου...εσυ θα τους γαμαγες οτι τρυπουλα εχουν ναι η ου?...τα αλλα που γραφεις ειναι ναχαμεναλεγαμε....Τυπε δεν φταιτε εσεις....πρακτορες του Μαρινακη ηταν να σας κανουν ζημια.Ακου τον Closer!!!
μεγαλε εχουμε τον γκαιλε μας με τα ξεφτιλικια ,θα μας ζαλιζεις για πολυ ακομα τα παπαρια με τις μαλακιες σου...εσυ θα τους γαμαγες οτι τρυπουλα εχουν ναι η ου?...τα αλλα που γραφεις ειναι ναχαμεναλεγαμε....