barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.045
- Πόντοι
- 5.506
Πότε λες να μπει ο Μπαοκ ομίλους Τσου Λου?
Όταν φυτέψει η ανθρωπότητα ρεπανάκια στον πλανήτη Κρόνο.
Πότε λες να μπει ο Μπαοκ ομίλους Τσου Λου?
Όταν φυτέψει η ανθρωπότητα ρεπανάκια στον πλανήτη Κρόνο.
Τα έμαθες τα νέα??τι να παιξετε Τσάμπιονς λιγκ ρε βλαχογυφτοι?
βρωματε τυριλα ρε Τουρκαλβανοι!
δε σας βαζουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια
ε μονο αυτο εισαι ικανος να κανεις απο μπροστα.Τα έμαθες τα νέα??
[move][size=90pt]ΜΠΟΥΣΤΗ ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!![/size][/move]
Εσυ τύπε κοιτά τα χάλια της ομάδας σου, που παίρνει παίκτες ο χοντρός και σας τους δίνει δανεικούς για να σωθείτε, κι άσε μας εμάς.Τύπε, αυτή είναι η καλή ουεφα.
Όχι αυτή.
Εσυ τύπε κοιτά τα χάλια της ομάδας σου, που παίρνει παίκτες ο χοντρός και σας τους δίνει δανεικούς για να σωθείτε, κι άσε μας εμάς.
Η τελευταία φορά που είδατε χαρά στα σκέλια σας ερπετά ήταν πριν 50 χρόνια, η επόμενη σε 100
Μην ξεσκεπάζεσαι σκουληκάκι, θα κρυώσεις. Δεν καταδικαστήκαμε για τίποτα.Όχι η επόμενη ήταν φέτος που είστε η πρώτη επίσημα καταδικασμένη ομάδα για πολυιδιοκτησία.
Μην ξεσκεπάζεσαι σκουληκάκι, θα κρυώσεις. Δεν καταδικαστήκαμε για τίποτα.
Και αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, άντε να στήσετε πάλι κωλο στο χοντρό, μπας και σας δώσει κανένα παίκτη από την Κ19 του γαύρου και σωθείτε, κακομοίρηδες.
By the way που λένε κ στο χωριό μου, αφού είσαι φανατικό σκουλήκι , γιατί το παίζεις γαύρος;Γιώργος Κούδας.
By the way που λένε κ στο χωριό μου, αφού είσαι φανατικό σκουλήκι , γιατί το παίζεις γαύρος;
Αλλά θα μου πεις , κεντρικά ο ένας , υποκατάστημα ο άλλος, μπερδεύτηκες....
Ο αέρας του νησιού , φαίνεται πως σε φυσηξε και ξελαμπικάρισε το μυαλό σου, γιατί όσο ήσουν στη σαλονικη εισέπραττες καρπαζιές...Κώστας Ορφανός.
Ο αέρας του νησιού , φαίνεται πως σε φυσηξε και ξελαμπικάρισε σε το μυαλό σου, γιατί όσο ήσουν στη σαλονικη εισέπραττες καρπαζιές...
Μην περιγράφεις. Εγώ σε ξέρω τι είσαι και τι παπά πουλάς.Γιάννης Γούναρης. (Δεν περιγράφω άλλο).
Μην περιγράφεις. Εγώ σε ξέρω τι είσαι και τι παπά πουλάς.
Και στη Ρόδο γαύρος το παίζεις;
Αποκλείεται, τύπεΧανιά τύπε.
Αποκλείεται, τύπε
Οι Κρητικοί είμαστε σοβαροί άνθρωποι.
Δεν μου απάντησες όμως...Και όλοι παοξάκια;;;;