mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Πρέπει να οικονομησες εχθες ρε μπαγάσα? Κ πολύς κόσμος έφαγε ψωμάκι χθες!καλά που ο νιάου δεν θέλει να βγει δεύτερος μλκ μου.εισαστε για φαπες ολοι
Πρέπει να οικονομησες εχθες ρε μπαγάσα? Κ πολύς κόσμος έφαγε ψωμάκι χθες!καλά που ο νιάου δεν θέλει να βγει δεύτερος μλκ μου.εισαστε για φαπες ολοι
ναι μορε χαρτζιλίκι να γίνεται τζερζελο .απο 3 το τσακωσα μετά το γαμησανε..Πρέπει να οικονομησες εχθες ρε μπαγάσα? Κ πολύς κόσμος έφαγε ψωμάκι χθες!
Την καλησπέρα μου, μπουχο!
Γαύρος των ΠΡΕΣΠΩΝ δεν θα γίνω ποτέ! Θα είμαι πάντα ο γαύρος των Στημένων!!!
Στο εσιαξα και τούτο...
Ρε μλκες που είναι ο μπουξος??
Για να πούμε κ 2 πραγματάκια για Εχθές...
Ρε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ήταν και τα 2 χθες?? Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ξαναείδα τετοιο κωλοματς, χωρίς φάσεις, χωρίς πρεσινγκ, με πολλές λάθος μπαλιές, με περιπατητές μέσα στο γήπεδο και μέσα σε όλα αυτά κ χωρίς κόσμο!!! Δεν μου έρχεται τιποτα στο νου!
Με κολλυρια είμαι ακόμα κ σήμερα!
Πρόστιμο από την UEFA και στα 2 μπουρδελα, για κακοποίηση του αθλήματος!
Άκου Γι-Δωνη από το Οπορτο αν θέλεις πρόκριση στον τελικό,που είναι κ ο μοναδικός σου στόχος για να φύγεις με ψηλά το κεφάλι...κατεβάζεις στον επαναληπτικό το σύστημα 11-0-0 , αφού ανάπτυξη δεν έχεις, αυτοματισμούς δεν έχεις το μόνο που τους έμαθες είναι να είστε μπουρδελο! ΜΟΝΟ έτσι θα πάρεις πρόκριση απέναντι στο μπουρδελο του Πειραιά! Όσο για την 2η θέση μόνο με θαύμα θα την κρατήσουμε.
ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΑ( ) ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
πήγαινε κλάψε ρε κακομοίρη για μπάσκετ του Βαζελακοπουλου... Ο πόνος σου που δεν θα πέσω ΠΟΤΕ θα σου είναι δυσβάσταχτος!Α ρε μπουχε έχεις χορτάσει πουτσα φέτος μέσα και έξω από το παλέ...
πήγαινε κλάψε ρε κακομοίρη για μπάσκετ του Βαζελακοπουλου... Ο πόνος σου που δεν θα πέσω ΠΟΤΕ θα σου είναι δυσβάσταχτος!
για μπασκετ μιλας ή για ποδοσφαιρο;; διοτι φετος τα ζευγαρωσες τα πεσιματαπήγαινε κλάψε ρε κακομοίρη για μπάσκετ του Βαζελακοπουλου... Ο πόνος σου που δεν θα πέσω ΠΟΤΕ θα σου είναι δυσβάσταχτος!
για μπασκετ μιλας ή για ποδοσφαιρο;; διοτι φετος τα ζευγαρωσες τα πεσιματα
για μπασκετ μιλας ή για ποδοσφαιρο;; διοτι φετος τα ζευγαρωσες τα πεσιματα
Τις πηγές σου για αυτό που λες!Πολλά προβλήματα, δικαιολογημένη η εμμονή του να μη ξεκινήσει το πρωτάθλημα
ρε ο δικός σου πηρε σκουπες ο νάνος θα πέσει σκούπισμα .Τις πηγές σου για αυτό που λες!
Μια ζωη πουτσα βλαχοστουρνοι γαμω τα χωρια σας!
Σαν τον Πανικα τον Ψωμιαδη κατεβαινετε στο κρατος των Αθηνών για να φατε τραβελοπουτσα χαμουτζιδικη.
Δε σας φτάνει η Φιονα
ρε ο δικός σου πηρε σκουπες ο νάνος θα πέσει σκούπισμα .
Τρίτωσε το κακό, γιατί ο Αυγενάκης τους έσωσε και στο πόλο ανδρών
A ναι είναι και το πόλο... Το ξεχάσαμε αυτό... Καλά ρε μαλακές υπάρχει άθλημα που δεν τους σώσανε στα χαρτιά φέτος??!!!