Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γαμιεσαιΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
γαμιεσαιΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
γαμιεσαι
ειπαμε γαμιεσαι, τι δεν καταλαβαινεις?Τι του απαντάς ρε, μόνο εσύ είσαι μπούστης;;;;
ειπαμε γαμιεσαι, τι δεν καταλαβαινεις?
δωσαμε δωσαμε
κι όταν ειδαμε τις τριχες στα γκεη κωλαρακια ξενερωσαμε και μας επεσε, οποτε επιστροφή στις γυναικες.
εσεις οι γκεη αν θελετε αντρες, να γινετε γυναικες, για να μας αρεσετε.
γιατι δεν δοκιμάζεις εσυ να κανεις γλυφομουνι, να γαμησεις καμμια γκομενα?
ναι ε?για να δουνε ΟΛΟΙ τι ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ειμαι
ηθελες να διαβασεις για τα νεα του παοκ ρε τυπε και σε αποσυντονισαν?Εσεις τυποι με την μονιμη αντιπαραθεση κ τις βρισιες, δεν σας περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μας τα εχετε κανει τσουρεκια?
Χαχα ωραιοςηθελες να διαβασεις για τα νεα του παοκ ρε τυπε και σε αποσυντονισαν?
δεν εχει πολλα
ξυρισαν τα κεφαλια τους σαν challenge καποιοι
και παμε με τον μαλακα που κανει τον προπονητη και του χρονου απο οτι φαινεται
οριστε ετοιμος ενημερωμενος
κανε αναφορα για σπαμ, εγω εκανα και οι διαχειριστες με εγραψαν στα αρχιδια τους , οποτε ξεκινησα και εγω το σπαμ και το βρισιμο.Εσεις τυποι με την μονιμη αντιπαραθεση κ τις βρισιες, δεν σας περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μας τα εχετε κανει τσουρεκια?
συνεχισε ετσιειμαι πουστης οποτε δικαιουμαι να λεω και ψεματα, εχω το ελευθερο εκ της πουστιας μου
τι εκανε λεει?ειμαι μπουστης.....
οι admin μας γραφουν σταρχιδια τους.κανε αναφορα για σπαμ, εγω εκανα και οι διαχειριστες με εγραψαν στα αρχιδια τους , οποτε ξεκινησα και εγω το σπαμ και το βρισιμο.
τι να καταλαβουμε, στην αρχη τους αγνοουσα,οι admin μας γραφουν σταρχιδια τους.
Το ιδιο τους κανω κ εγω.
Αν δεν καταλαβενεται εσεις τι να πω....
τι να καταλαβουμε, στην αρχη τους αγνοουσα,
εσυ ποσο καιρο μπορεις να αγνοεις καποιους που σε βριζουν?
τωρα θα απαντω, 100 αυτοι 101 σπαμ εγω, ή θα μπαναρουν εμενα ή αυτους, αυτο το χαλι ομως δεν θα συνεχιζεται. αν απο την αλλη θελουν παιδικη χαρα το καθε θεμα οι διαχειριστες, πολυ ωραια παιδικη χαρα.
και δεν το λες τοσο καιρο?γουσταρω αντρες
ειπαμε δεν ειναι ολοι, εισαι εσυ που εισαι γκεη, ηταν ο βανορντεν και ο πικερ που επισης γαμιοτανε απο τον κωλο,Τυπε σε εχει προβληματισει καθολου που ολοι σε λενε μπουστη;;