Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
το νβα ειναι φτωχοτερο απο σημερα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Είσαι και εσύ ντιπ για ντιπ μαλάκας. Έχεις καταλάβει ότι κανονικά θα έπρεπε να έχετε υποβιβαστεί έτσι;
Αν το πάμε με τη δική σας λογική και πέρσι ο Αλέξ6ς σας έδωσε και εσάς πρωτάθλημα. Να μην είσασταν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ και να τον ψηφίζαν και τα δέντρα εκεί απάνω.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μαλλον σε αλλη χωρα ζεις εσυ.
Ο δηλωμενος οπαδος του βαζελου αρχισε να κυβερναει το 15 και οχι περυσι,επισης μας στερησε ενα πρωταθλημα αν δεν το γνωριζεις το προπερσινο.
Το περσινο Νταμπλ το πηραμε με την αξια μας.. εμασταν με διαφορα η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα!
Φετος ο δηλωμενος οπαδος του γαυρου, χαρισε ενα πρωταθλημα στον ναρκεμπορα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Μαλλον σε αλλη χωρα ζεις εσυ.
Ο δηλωμενος οπαδος του βαζελου αρχισε να κυβερναει το 15 και οχι περυσι,επισης μας στερησε ενα πρωταθλημα αν δεν το γνωριζεις το προπερσινο.
Το περσινο Νταμπλ το πηραμε με την αξια μας.. εμασταν με διαφορα η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα!
Φετος ο δηλωμενος οπαδος του γαυρου, χαρισε ενα πρωταθλημα στον ναρκεμπορα.

εχουμε και λεμε : το περσινο πετσινο πρωταθλημα μου το εκλεψες με 5 βαθμους διαφορα...το παραρτημα σου η ξανθη αγοραστηκε το καλοκαιρι του 2018...εγω εχασα περυσι 2 βαθμους απο την ξανθη και εσυ πηρες 6 βαθμους...αρα φερε πισω το κλεμμενο ρε πετσινε ψευδοπρωταθλητη...
1 πρωταθλημα καθε 40 χρονια και αυτο πετσινο...
σε φτυνει ολη η ελλαδα
ξεφτυλιστηκατε βρωμιαρηδες
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
χαιρετω  :hi: :rockon: :rockon: :rockon:τους ηθικους και δικαιους πρωταθλητες Ελλαδος 2019-2020  :kneel: :kneel: ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ :kneel: :kneel: [move]ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ [/move] [move]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ :rockon: [/move]

[move]FIFA LOKO EMPLOKI[/move]

[move]Κυπελλο η εμεις η κανεις :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Καλά ντέρμπι με του Παπάγου.  :birdman:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
τι παπαγος τι πλαστηρας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
ρε μπουστη μονοι σας πεσατε...ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε μπουστη μονοι σας πεσατε...ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ!!!
για μπάσκετ μιλας τοση ωρα?

μαντεψε….

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

όπως και γυναικειο γουοτερ πολο

(που καποτε ειχα κυριολεκτικα στα αρχιδια μου να μου τα γλυφει την τερματοφυλακινα)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.954
Πόντοι
6.056
πηρα σε σφηνακι για καλο και για κακο
χτυπησες και κανενα ξηροκαρπιο ή σκετο :think: γνωστη βουλευτης του κυβερνωντος κοματος δηλωσε ότι κοινωνησε και θα συνεχισει να το κανει αφοβα,απ την άλλη η κυβερνηση ακυρωνει καρναβαλια και προσπαθει να πεισει τους πολιτες να παρουν μετρα προστασιας...α κι ο Κιμ δεν θα πατησει το κουμπι ειπε :headbang: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom