Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οταν κερδίζεις με αβαντα 2 γκολ από τους διαιτητες μπαινεις θρασυτατα να γραψεις
όταν με αβαντα παλι 2 γκολ από τους διαιτητες ΧΑΝΕΙΣ, τι μπαινεις να γραψεις????
αντε μουλωξε.
ήδη κλέψατε 10 βαθμούς με τις σφυρίχτρες. Είτε λίγο είτε πολύ, κλεμμένο και το φετινοΑπόφαση «βόμβα» για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, καθώς αφαιρούνται 7 βαθμοί από την κάθε ομάδα για την πολυϊδιοκτησία. . ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
Μέσα στην νομιμότητα ο σύλλογος της παράγκας χαχαχαχα
Απόφαση «βόμβα» για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, καθώς αφαιρούνται 7 βαθμοί από την κάθε ομάδα για την πολυϊδιοκτησία. . ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
Πρωτοφανές σκάνδαλο. Αντί να υποβιβαστούν οι απατεώνες, αφαίρεση μόνο 7 βαθμών. Η ανομία δυστυχώς νίκησε.
Σκάνδαλο ναι... όμως αν έπεφταν τα παιδιά εμείς με ποιους θα γελάγαμε;
Αρα σφαλιαρισμενοι και εδώ μαζί μας για να συνεχίσουμε το
αρης-σουζανα-τριπολη-αιωνιος......αν ειναι ιδιοκτησια η ξανθη ,με αυτα τα σωματεια εχει τερματιστει η λογικη....ΙΒΑΝ ΨΑΞΟΥ!
Ποια χοντρό πουτσα ρε τυπε...ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΤΣΑ!!
..ναι παιχτη μου,δεν μπορω να μιλαω αφου ειμαι χαλιφης,εχεις δικιο....απο τα λιντλ ομως!!!Να κοιταξουν και Παναιτωλικο και Βολο τυπε;Ρε μην μιλας δεν σε παιρνει!!!
..ναι παιχτη μου,δεν μπορω να μιλαω αφου ειμαι χαλιφης,εχεις δικιο....απο τα λιντλ ομως!!!