troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.035
- Πόντοι
- 5.506
τι προβλημα εχω εγω ρε ψωλομουρη?Ελα οποτε θελεις δεν εχω προβλημα εγω..εσυ το εχεις.
τι προβλημα εχω εγω ρε ψωλομουρη?Ελα οποτε θελεις δεν εχω προβλημα εγω..εσυ το εχεις.
Εγω γιατι? αυτος τραβαει το ζορι.. θελει λεει να με μαμησειΣτείλε π.μ. Για ραντεβού θανατου
Λογικά τραβελος θα ειναιτυπε ψυχραιμα....μην πας
ειναι κιλερ ο τυπος
Ηρέμησε φίλε... Κανείς δεν θέλει να σε γαμησει... Δεν γαμαμε τραβελουςΕγω γιατι? αυτος τραβαει το ζορι.. θελει λεει να με μαμησει
πισω απο ενα πληκτρολογιο ολα αυτα φυσικα.
Ξερω γω..μαλλον ψυχολογικατι προβλημα εχω εγω ρε ψωλομουρη?
νομιζεις καημενε....Ξερω γω..μαλλον ψυχολογικα
Εγω παντα ηρεμος ειμαι τυπε..Ηρέμησε φίλε... Κανείς δεν θέλει να σε γαμησει... Δεν γαμαμε τραβελους
οταν σε χυνουν τα πινεις?Εγω παντα ηρεμος ειμαι τυπε..
Γαμησε οτι θες..τραβελια, πουστρακια δεν με ενδαφερει τι κανεις στην προσωπικη σου ζωη.
Δυστυχως τετοια μερα μαλωνω με παιδακια δημοτικου!
τι γίνεται εδώ?
Δυστυχως τετοια μερα μαλωνω με παιδακια δημοτικου!
εισαι πολυ ΣΙΓΟΥΡΗ γιαυτο?Δυστυχως τετοια μερα μαλωνω με παιδακια δημοτικου!
τι εχει η μερα τυπε?Δυστυχως τετοια μερα μαλωνω με παιδακια δημοτικου!
μπορει να ειναι και ταραμας ρε συ....μην εισαι αδικος :S :S :Sτι εχει η μερα ρε λεβεντη….???
μηπως γιορτάζεις ρε χαλβα?????
Στο μπασκετακι απο το κακο στο χειροτερο παμε..κοροιδευαμε τους γαυρους που πατωσαν, αλλα και εμεις δυσκολα θα σωσουμε την χρονια.
από που και ως που είδες τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ να είναι χώμα; Η ΑΕΚ όταν αποφάσισε να πάρει προπονητή έχει μόλις μία ήττα και αυτή με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα που έγινε με τον τρόπο που έγινε.επιστροφή στην κανονικότητα που κ πάλι δεύτεροι δεν ήμαστε ποτέ
έχει χάρη που ΑΕΚ ΠΑΟ είναι χώμα αλλιώς τέταρτοι
κρίμα για μπάσκετ να απουσιάζουν από του χρόνου ΟΣΦΠ Άρης παοκ
man ησαστε ηθελα να γραψωαπό που και ως που είδες τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ να είναι χώμα; Η ΑΕΚ όταν αποφάσισε να πάρει προπονητή έχει μόλις μία ήττα και αυτή με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα που έγινε με τον τρόπο που έγινε.
Ο ΠΑΟ, αν θυμάμαι καλά σας κέρδισε. Απλά είχε και αυτός τη κοιλιά που κάνουν οι περισσότερες ομάδες.
Εμείς, η ΑΕΚ, παρόλο που είμαστε 8 πόντους πίσω σας, λέμε "πάμε να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση" και αυτό γιατί μπορεί η ομάδα να μη παίζει τη σούπερ μπάλα αλλά έχει μια σταθερή πορεία και μια μαχητικότητα. Εσείς από την άλλη παρόλο που είσαστε 7 βαθμούς πίσω από τον ΟΣΦΠ κλαίτε μοιρολατρικά τον τίτλο που χάσατε. Και αυτό γιατί βλέπετε ότι τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο (για να μη πω από το Δεκέμβρη του 19) η ομάδα σας πάει με τα καυσαέρια και στα σε κάποια μάτς με σπρώξιμο.
ΚΑΝΕΝΑ κρίμα για το μπάσκετ. Όπως δεν ήταν και κρίμα για το ποδόσφαιρο που έλειπαν ΑΕΚ, Άρης και Ηρακλής κάποια περίοδο.