ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.104
- Πόντοι
- 5.006
κιόλας τυπε χειμωνιάτικα καλό μήνα κιόλας..Τσ λεμε του χρονου...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
κιόλας τυπε χειμωνιάτικα καλό μήνα κιόλας..Τσ λεμε του χρονου...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
Παμε διακοπες..κιόλας τυπε χειμωνιάτικα καλό μήνα κιόλας..
καυλα ειμαι ρε πουστη μουΚαλο μηνα μαν
δυσκολο το ματσακι σημερα
προβλεπω να μας κανει κλσσικα κηδεια η ξανθη
καυλα ειμαι ρε πουστη μου
γαματος...
παω να κανω φλεξ στον καθρευτη
στην ξανθη εννοεις;και δεν έδωσε πέναλντι να τα λες όλα καραγκιοζη
Μου θυμίζεις κάποιους που όταν έχανε ο ΠΑΟ από τον ΟΦΗ έλεγαν χοντρικά τα ίδια.Τουμπεκί τώρα για διπλό ιδιοκτησίες και στησίματα. Το υπερήφανο θρακικό αίμα ξεφτιλισε την λάσπη του θρυλου
ουτε το ειδα το μπουρδελο του αμπελ ρε μονο το τελικο σκορ στο lsΔεν φταιει η Ξανθη τυπε μου...το κομαντο ο Λισγαρας εκανε οτι μπορουσε να κανει πεναλτυ αλλα δεν επεισε τον κορακα. :S :S :S
Τουμπεκί τώρα για διπλό ιδιοκτησίες και στησίματα. Το υπερήφανο θρακικό αίμα ξεφτιλισε την λάσπη του θρυλου
ναι σιγα τυπε
καλο το σημερινο ξεκαρφωματακι, αλλα δε μασαμε
ετσι κι αλλιως, ειτε στο -5 ειτε στο -7 χαμενο τοχατε το φετινο
καλοπιασματα ενοψει δικαστικης φαπας που ερχεται
πες τους να πανε γαμηθουν τωραΑποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα, φωνάζοντας «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο!
Με την ίδια λογική θα σου πουν ότι δεν έγινε και τίποτα αν τιμωρηθούν με μείον βαθμούς για την πολυιδιοκτησία. Αφού έτσι κι'αλλιώς το χάσανε το πρωτάθλημα...
βαρια από που γαμω το φελεκι μου...Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα, φωνάζοντας «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο!
Η Φιόνα πάντως κάθε φορά που έπεφτες κατω, σου τον σφυριζεκαι δεν έδωσε πέναλντι να τα λες όλα καραγκιοζη
ε που λέει ο λόγος τυπε μου..βαρια από που γαμω το φελεκι μου...
βαρια ειναι τα αρχιδια του βαγγελα όχι το κουρελι της φανελας της ομαδας του πατερα του κοντου.
Εντάξει ρε τύπε,Τετάρτη Κυριακή παιχνίδια τι να σου κάνουν και οι παίκτες!!!εγώ νομίζω πως δεν στήθηκε τίποτα. Απλά ο ΠΑΟΚ ήταν αξιολύπητος και η Ξάνθη δεν είχε καμιά διάθεση να τον αφήσει να κερδίσει.