msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.680
- Πόντοι
- 4.546
Μετα το χτεσινο τρομπονι με τους μαρμαρωμενους παικτες,τα ερπετα λογικα ,αν καταλαβαινουν οτι τα παντελονια δεν ειναι μονο για να μην κρυωνουν τα ποδια,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΟΥΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΠΟΤΑΔΙΚΟ,κα μερη μαζωξης....για τον πουσταρη που εχουν φτιαξει φετος .......Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΕΧΤΕΣ ΣΑΣ ΣΟΡΟΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙΧ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ.........ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ.....Με παικτες που κοιταζαν να μην τους βρει η μπαλα και κρυβοντουσαν.....
τώρα ξύπνησες ρε συΤο ξέραμε και το ξαναειδαμε το ποσό Μπουρδελο είστε!!!
Όλοι σας Όταν βλέπατε το φιλικό λέγατε ψιθυριστά μέσα στην ψίχουλα σας "Που είναι ρε ένας Ιβαναρος κ για Εμάς!"
Στα δικά μας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ.... [size=30pt]HANNIBAL LECTER ΞΕΝΤΥΣΟΥ - ΜΠΑΙΝΕΙΣ!!![/size]
πρωτεινω το αξιωμα του προεδρου της δημοκρατιας στον κλοζερ με αυξημενες αρμοδιοτητες εως και καταργηση του συνταγματος πρωθυπουργο μπουχο παρα τον προεδρο της δημοκρατιας και λεγκορο αρχηγο γεεθα εκπροσωπος τυπου κυβΕρνησης του ΠΑΟΚ πιστευω με ταιριαζει
Νταμπλουχος στα Χ είσαι ρε κακομοίρη!!!Μπουχο το X Βαλτο εκει που ξερεις!!!Εγω για την νικη ηρθα και το πηρες κωλοφαρδα οπως παντα!!!Fritz Toumpa!!!
μλκ μου ψάχνουν κανονικό προπονητή για το ματς του 2 γύρου το έμαθες?πηρα γραφει το χ κωλοφαρδα.........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα ρε πουτανακι του χοντρου....απο τα γαμησια εχεις χασει τα αβγα και τα πασχαλια.....κωλοφαρδο χ πηρα ενω ειχες 2γκολ στα 3 σουτ ,εκανες 30+λεπτα ξαπλες στο χορταρι(μετρημενες ),μου ακυρωσες γκολ οριακο ως οφσαιντ και εχασα και καμποσα αχαστα με 70-30 κατοχη μπαλας.....
ΠΑΝΤΑ πριν την παρελαση σκανε οι καλες οι ευκαιριες...κρατησανε τον κακομοιρη τον τερζη μεχρι το ξεφτιλικι με τον γαυρο ,για να του φορτωσουν το ρεζιλικι και μετα να φερουν νεο.......ΤΙΤΑΝΕΣ!!!μλκ μου ψάχνουν κανονικό προπονητή για το ματς του 2 γύρου το έμαθες?
Οι βαζελοι να δεις τι θα λένε μετά απο 34 χρόνια χωρίς πρωταθληματώρα ξύπνησες ρε συ
19-9-19 εγραψα αυτο.........η ανοχη της παε σε αυτο το καραγκιοζιλικι ΚΟΣΤΙΣΕ 4ΒΑΘΜΟΥΣ πρωταθληματος......αυτα γιατι ορισμενοι μας θεωρουν αμερικανακια!!!ο σιδηροπουλος,απο ποτε εγινε πουλεν του ΠΑΟΚ ρε παικτες????Η ΠΑΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΛΩΝ...!
τι ειναι αυτος ρε ? καινουριο φρουτο ?? φαινεται ολα τα ερπετα απο το ιδιο αυτιστικο καλουπι βγαινουν. μαρεσουν κ οι δυναμικες αντιδρασεις τους για το μη φιλικο ματς με τον γαυρο ε..Παλι αυτη η αδερφη ειναι που χει μανια με τους γυφτους ........θα μας ζαλισει τα πελε με νεο νικ σημερα....
5πλο ητανε μην κανεις εκπτωσεις ρε
καλως τον βλακα. κοιτα παπαραο τετοια πεναλτυ μουφα δηλαδη εχεις συνηθισει να τα παιρνεις τοσα χρονια γιαυτο σκουζεις τωρα σα κακογαμημενο και μη πληρωμενο στρακι. το οτι οι μονοι που σκουζετε γαι αυτα τα πεναλτυ με τον αστερα ειστε εσεις οι βλακογαυροι και τα τσουτσεκια σας τα αριανα λεει πολλα. ασε που τα αριανα βρηκανε την διαιτησια του τζοβαρα αριστη (που χρειαστηκε βαρ για ν αακυρωσει το πιο καθαρο χερι που ειδαμε ποτε και επνιξε πεναλτακι στον ντιγκινι και η νοβα πετουσε αετο στα ριπλευ) ουτε καν απο τον αστερα τα ζητησανε αυτα, ουτε οι ιδιοι του οι παικτες. οποτε πολυ στον πουτσο μας σας γραφουμε κιολας. στο καραισκακη ειπαμε ολα δουλευουν ρολοι. η πρωτη χωρα στην οποια δειξανε πλανα στο βαρ απο το διαστημα και η μονη χωρα στης οποιας το και κααλα πιο συγχρονο σταδιο οι καμερες δεν δουλευουνε ποτε. αντε προβατακι μου πανε να βοσκησεις πουθενα αλλου τωραΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
μην ψαχνετε αρθρα για την σφαγη της τριπολης με τον παοκ....ακομα ασχολουνται ολοι με την σφαγη της τριπολης στο καραισκακη την 1η αγωνιστικη