Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Οταν σου λεγαμε οτι το βαρ δεν ειναι η δικαιοσυνη τι μας ελεγες θα μαρτυρησεις;
μπραβο τυπε! ανακαλυψες την αμερικη μολις! να σου δωσουμε το βραβειο νομπελ . μλκα μου αισθανεσαι κ εξυπνος τωρα εσυ ε ? καλη φαση να εισαι τοσο χαζος εκ γεννετης οσο εσυ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ποτε το εκαναν οι πρωτοπωροι;
ελα τσουτσεκακο να πας να μαθεις πρωτα και μετα ελα να πουλησεις πνευμα (οχι οτι μπορεις ρομπα γινεσαι με καθε σου ποστ). ψαξου προς κορινθο μερια τι ειχε γινει . επισης να μας πεις και για το ποιοι εχουνε κανει πεσιμο σε θεατρο με μολοτωφ και λοστους για τα τις παιξουν με την παρασταση.. αλλα μαλλον ουτε αυτο θα σου λεει κατι.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ η βαρυα βιομηχανια προπαγανδας σερβιρει ζεστο μοσχομυριστο σανο

εχεις δικιο τυπε. δν μας ειπανε δα οτι θα παρουμε το γιουροπα (περσυ) και το τσαμπιονς λιγκ τιποτα μελη της διοικησης μας οπως κανουνε σε αλλη ομαδα της χωρας, αφου δν τους παιρνανε για βοδια. εμας ταιζουνε σανο εσας πρεζα φανταζομαι ε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
μπραβο τυπε! ανακαλυψες την αμερικη μολις! να σου δωσουμε το βραβειο νομπελ . μλκα μου αισθανεσαι κ εξυπνος τωρα εσυ ε ? καλη φαση να εισαι τοσο χαζος εκ γεννετης οσο εσυ

Ρε μαλακοπιτουρα, εσεις δεν μας εχετε πρηξει το συκωτι εδω και τρια χρονια οτι θελετε βαρ για ισονομια και δικαιοσυνη και οτι ο λαθρομεταναστης απο την τσετσενια θελει μαλιστα να πληρωσει ο ιδιος την εγκατασταση για να γινει η ρημαδα η εξυγιανση;

Εισαι χρονια μαλακας; Γιατι βλεπω μεγαλη επιτυχια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
ελα τσουτσεκακο να πας να μαθεις πρωτα και μετα ελα να πουλησεις πνευμα (οχι οτι μπορεις ρομπα γινεσαι με καθε σου ποστ). ψαξου προς κορινθο μερια τι ειχε γινει . επισης να μας πεις και για το ποιοι εχουνε κανει πεσιμο σε θεατρο με μολοτωφ και λοστους για τα τις παιξουν με την παρασταση.. αλλα μαλλον ουτε αυτο θα σου λεει κατι.

Δεν ξερω τυπε, αυτα εγιναν πριν τη σουρωτη ή μετα;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε μαλακοπιτουρα, εσεις δεν μας εχετε πρηξει το συκωτι εδω και τρια χρονια οτι θελετε βαρ για ισονομια και δικαιοσυνη και οτι ο λαθρομεταναστης απο την τσετσενια θελει μαλιστα να πληρωσει ο ιδιος την εγκατασταση για να γινει η ρημαδα η εξυγιανση;

Εισαι χρονια μαλακας; Γιατι βλεπω μεγαλη επιτυχια
βαρετος μαλακας εισαι τυπε δν φταιω εγω που δν καταλαβαινεις . τωρα οτι εισαι ηλιθιος κ πας να βγεις κ απο πανω ενταξει ειναι κλασσικη τακτικη ατοφιου μαλακα νεοελληνα, δν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι σε ενα φορουμ με ανωνυμους μαλακες βγηκες στην πρωτη 20αδα. ναι θελαμε το βαρ γιατι βοηθαει να σταματησουν τα χοντρα λαθη οταν βεβαια ο ανθρωπινος παραγοντας που το διαχειριζεται κανει σωστα την σχετικα ευκολη δουλεια του. οταν του φερνουν σουβλακια η του δειχνουν πλανα απο το διαστημα ολως "τυχαιως" το βαρ θα εχει θεμα. εσυ επικεντρωσου στο οτι καταφερατε και το γαμησατε τη μανα ηδη και οχι στο οτι μονο ενας ηθελε να το φερει στη χωρα. στην ευρωπη μαλακες ειναι που το εχουνε φανταζομαι. εσεις οι εξυπνοι που δεν το θελατε. αντε κουρασες με τις μαλακιες σου παπαρα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν ξερω τυπε, αυτα εγιναν πριν τη σουρωτη ή μετα;
ρωτα τον (αθηναιο) υπαλληλο του θεατρου που μοιραζε απλα το προγραμμα, τον οποιο σπασανε γαυριελες στο ξυλο για να μαθεις. και μετα τον δενδια να σου πει για το αν ειναι προδοτικη η οχι η συμφωνια . πανιβλακα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
33021975_230094017764928_2072487454518018048_o.jpg

Μια ζωή κομπλεξικοι τουρκογυφτοι θα είστε.
Ποτέ δε θα παίξετε champions league.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
33021975_230094017764928_2072487454518018048_o.jpg

Μια ζωή κομπλεξικοι τουρκογυφτοι θα είστε.
Ποτέ δε θα παίξετε champions league.
ποιος σε γαμαει κ σενα βρε μαιντανε. πανε στο μενιδι να δεις τους συμπατριωτες σου εσυ κ ασε το δενδροποταμο , μοχαμεντ και ιγκορ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
βαρετος μαλακας εισαι τυπε δν φταιω εγω που δν καταλαβαινεις . τωρα οτι εισαι ηλιθιος κ πας να βγεις κ απο πανω ενταξει ειναι κλασσικη τακτικη ατοφιου μαλακα νεοελληνα, δν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι σε ενα φορουμ με ανωνυμους μαλακες βγηκες στην πρωτη 20αδα. ναι θελαμε το βαρ γιατι βοηθαει να σταματησουν τα χοντρα λαθη οταν βεβαια ο ανθρωπινος παραγοντας που το διαχειριζεται κανει σωστα την σχετικα ευκολη δουλεια του. οταν του φερνουν σουβλακια η του δειχνουν πλανα απο το διαστημα ολως "τυχαιως" το βαρ θα εχει θεμα. εσυ επικεντρωσου στο οτι καταφερατε και το γαμησατε τη μανα ηδη και οχι στο οτι μονο ενας ηθελε να το φερει στη χωρα. στην ευρωπη μαλακες ειναι που το εχουνε φανταζομαι. εσεις οι εξυπνοι που δεν το θελατε. αντε κουρασες με τις μαλακιες σου παπαρα

Ποια Ευρωπη ρε μαλακοπιτουρα, στην Ευρωπη εχει ουεφαμαφια που τα εχει βαλει με τον παοκ και το λαο του αφου επειδη, ποσο πιο μαλακας μπορει να εισαι ρε τυπε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ποια Ευρωπη ρε μαλακοπιτουρα, στην Ευρωπη εχει ουεφαμαφια που τα εχει βαλει με τον παοκ και το λαο του αφου επειδη, ποσο πιο μαλακας μπορει να εισαι ρε τυπε.

σε ολα τα σοβαρα ευρωπαικα πρωταθληματα ρε πανηλιθιε, θες και επεξηγηση η υποτιτλους να καταλαβεις τα προφανη ρε βλακα σε καθε ποστ? τι καθυστερημενο παλικαρι εισαι που δν νιωθεις τι σου λεει κανεις? στην ουεφα/φιφα εχουν δεσει κατι μπλατερ κατι πλατινι και ενα σωρο αλλους αξιωματουχους για χρηματισμους και σκανδαλα αλλα για ενα αμυαλο ζωο σαν εσενα το ουεφα μαφια (το οποιο γενικως ακουγεται απο τεραστια μεριδα ποδοσφαιροφιλων ανα την ευρωπη κ τον κοσμο γενικοτερα) ειναι αποκυημα της φαντασιας μας. αντε βρε φελλε πολυ ασχοληθηκαμε με την αμυαλη υπαρξη σου πανε να τσιμπουκωθεις πουθενα αλλου. μηδενικο εισαι ρε μλκ ανουσιος τελειως. καθε ποστ σου αυτοξεφτιλιζεσαι. μιστερ μαλακας γεννημενος, τον τιτλο αυτον παιζει να τον κερδιζες σε οποιαδηποτε κοινωνικη σου συναναστροφη τυπε. τετοιο βλακα στη ζωη μου δν εχω ξαναδει, και στο στρατο δηλαδη που συνανταμε κατι πεταμενους σαν εσενα,  ο πιο βλακας που θυμαμαι ειναι διανοια μπροστα σου πραγματικα. πρεπει να δωρησεις τον εαυτο σου στην επιστημη μπας και καταφερουν να μελετησουν εγκεφαλο με αρνητικο iq

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ποιος σε γαμαει κ σενα βρε μαιντανε. πανε στο μενιδι να δεις τους συμπατριωτες σου εσυ κ ασε το δενδροποταμο , μοχαμεντ και ιγκορ

Κανείς δε με γαμαει.
Ενω εσενα σε γαμανε αυτοι βλαχοσκουπιδο.
32588520_228579927916337_4140672966713147392_o.jpg

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κανείς δε με γαμαει.
Ενω εσενα σε γαμανε αυτοι βλαχοσκουπιδο.
32588520_228579927916337_4140672966713147392_o.jpg
ε αγαμητος εισαι ρε καημενε μοχαμεντ μπαμ κανει. εισαι γυφτολαγνος τυπε? ολο σκουρα αγορια ανεβαζεις αν γουσταρεις πανε μενιδι να τη βρεις. κατι κοπελες σαν εσενα ξερουνε να τους φερθουν καλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
σε ολα τα σοβαρα ευρωπαικα πρωταθληματα ρε πανηλιθιε, θες και επεξηγηση η υποτιτλους να καταλαβεις τα προφανη ρε βλακα σε καθε ποστ? τι καθυστερημενο παλικαρι εισαι που δν νιωθεις τι σου λεει κανεις? στην ουεφα/φιφα εχουν δεσει κατι μπλατερ κατι πλατινι και ενα σωρο αλλους αξιωματουχους για χρηματισμους και σκανδαλα αλλα για ενα αμυαλο ζωο σαν εσενα το ουεφα μαφια (το οποιο γενικως ακουγεται απο τεραστια μεριδα ποδοσφαιροφιλων ανα την ευρωπη κ τον κοσμο γενικοτερα) ειναι αποκυημα της φαντασιας μας. αντε βρε φελλε πολυ ασχοληθηκαμε με την αμυαλη υπαρξη σου πανε να τσιμπουκωθεις πουθενα αλλου. μηδενικο εισαι ρε μλκ ανουσιος τελειως. καθε ποστ σου αυτοξεφτιλιζεσαι. μιστερ μαλακας γεννημενος, τον τιτλο αυτον παιζει να τον κερδιζες σε οποιαδηποτε κοινωνικη σου συναναστροφη τυπε. τετοιο βλακα στη ζωη μου δν εχω ξαναδει, και στο στρατο δηλαδη που συνανταμε κατι πεταμενους σαν εσενα,  ο πιο βλακας που θυμαμαι ειναι διανοια μπροστα σου πραγματικα. πρεπει να δωρησεις τον εαυτο σου στην επιστημη μπας και καταφερουν να μελετησουν εγκεφαλο με αρνητικο iq

Τυπε μου εκανες τα μουτρα κρεας τωρα, θα παω να κλαψω.

Αλλα πες μου πρωτα, τελικα υπαρχει ουεφα μαφια ή σε ολες τις προηγμενες διοργανωσεις με ξενους διαιτητας και βαρ υπαρχει ισονομια;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
ε αγαμητος εισαι ρε καημενε μοχαμεντ μπαμ κανει. εισαι γυφτολαγνος τυπε? ολο σκουρα αγορια ανεβαζεις αν γουσταρεις πανε μενιδι να τη βρεις. κατι κοπελες σαν εσενα ξερουνε να τους φερθουν καλα

Τυπε μηπως φαινεσαι στη φωτο; Να πω τον αντι να την κατεβασει αν ειναι.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

Αλλα πες μου πρωτα, τελικα υπαρχει ουεφα μαφια ή σε ολες τις προηγμενες διοργανωσεις με ξενους διαιτητας και βαρ υπαρχει ισονομια;
μπα τυπε φανταζομαι ολη σου τη ζωη τα ακους αυτα, θα τα εχεις συνηθισει γιαυτο μας το παιζεις και ξυπνιος απο πανω (κλασσικη τακτικη πανιβλακα ειπαμε) . εδω σε φορουμ για πουτανες αναμεσα σε 1000αδες μαλακες ξεχωρισες φαντασου στην κανονικη ζωη ποσο μπαμ κανεις. για το αν υπαρχει ουεφα μαφια σου απαντησα με τις συλληψεις πολλων μελων της ουεφα φιφα θες παλι να στα κανω λιανα? συνεχισε τον αυνανισμο μονος σου τυπε. σου ειπα καταντησες απο μιστερ μαλακας, μιστερ βαρετος και ανουσιος μαλακας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006

Τυπε τωρα θυμηθηκαν τα σκανδαλα του μπλατερ...20χρονια που παιρναμε τα πρωταθληματα μας ελεγαν οτι στην ευρωπη δεν κανετε τιποτα...τοτε ηταν καλος ο μπλατερ και στημενο το πρωταθλημα...τωρα εγινε ουεφαμαφια και καθαρο το πρωταθλημα... :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Με ποιον παίζουν την επομενη εβδομάδα Τσου Λου τα μπαοκακια;
Να ξέρω να μην εχω καμια υποχρέωση εκείνη την ωρα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τυπε μαλακια θα φαινοσουνα κ εσυ , αλλα σου λεγαμε μη σκυβεις και χαμογελα. εσυ ηθελες να ποζαρεις σκυφτη και με γεματο στομα. κριμα πραγματικα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
Με ποιον παίζουν την επομενη εβδομάδα Τσου Λου τα μπαοκακια;
Να ξέρω να μην εχω καμια υποχρέωση εκείνη την ωρα.

Τυπε λες να χασουμε απο την τοτεναμ και να αρχισουν παλι οι μπουγατσες για το τι καλη ειναι η ευρωπη και πως εκει φαινονται οι πραγματικες ομαδες και ετσι? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom