Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
γκολ και ξυλο
γκολ και ξύλο και πούτσα εννοείς , σε διόρθωσα.
γκολ και ξυλο
πες μας ρε μακεδονομαχε ποσο ξυλο μας εριξαν τα παοκια σημερα και τι φοβερη μαγκια εκαναν?
η περιμενεις να το γραψει η εφημεριδα σου και να στο πει σε καμια εκπομπη κανεις μπαουκτζης?
λαθοςΠαντως καποτε γαυροι και παοκια ηταν φιλαρακια!!!![]()
Καλες οι σκεψεις σου Καθυ αλλα κανε κατι με την ορθογραφια...Κοιταξτε εγο φανατικοσ δεν ειμαι για καμμια ομαδα. αλλα με τετοια ματς γινεσαι ευκολα φανατικοσ αντιολυμπιακος.Ποσο βλαμμενος μπορει να ειναι κανεις για να χαιρεται που μια ομαδα- η ομαδα του- κερδιζει με χειρουργειο χορισ αναισθητικό??Και ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να αιμοδοτεις αυτους που σε κρατανε και θα σε κρατανε μια ζοη στη μιζερια???
Τώρα πάλι αν βρεθούν μαζί θα γίνει πολύνεκρο!!!Παντως καποτε γαυροι και παοκια ηταν φιλαρακια!!!![]()
επειδη προχθες μιλαγες για ξυλο και ελεγες μαλακιεςΣου λεω για την ξεφτίλα να πανυγηρίζεις οταν σφάζεις τον αντίπαλο και συ μου λες για ξύλο...![]()
καποτε...Παντως καποτε γαυροι και παοκια ηταν φιλαρακια!!!![]()
καλα ξεμπερδεματα,ειλικριναΚέρδισε τον Διαγόρα Ρόδου 2-1.Ο Μητρόπουλος σε λίγο παίρνει τον πούλο.Ο ερασιτέχνης μας ΑΟ Ηλυσιακός αποφασίζει λύσιμο της ΠΑΕ και πέφτουμε Δ Εθνική.Έτσι ο αρχιλαμόγιος θα πάρει τα αρχίδια μας και εμείς καθαροι ξανά στην Δ εθνική από την αρχή μακριά από την βρωμιά του ακατανόμαστου
Δύο δίκαιες αποβολές,να δούμε στην τούμπα πόσα δόντια θα σπάσετε και πόσες αποβολές θα πάρετε!!!Σου λεω για την ξεφτίλα να πανυγηρίζεις οταν σφάζεις τον αντίπαλο και συ μου λες για ξύλο...![]()
ουτε το παοκ θυμισου την αλαμανα,την συνεχεια την ξερειςτο ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΝ 7 δεν βγήκε τυχαία
Αληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που αποβληθηκε παιχτης του ολυμπιακου?χαχα μην τη ψαχνεται....επειδη προχθες μιλαγες για ξυλο και ελεγες μαλακιες
που σε εσφαξα ρε βλημα?που αδικηθηκες?τι εκανες οταν εισουν με 11?1-0 εχανες και με 60-40 κατοχη ειμασταν
βρηκες την καραμελιτσα με 2 δικαιες αποβολες
καλα ρε δωρητη δεν ντρεπεστε?τσιπα δεν εχετε καθολου να κυριαρχειτε με αυτα τα μεσα και με τετοιο σπρωξιμο.Και μην ξεχασω τι απολυτη ξεφτιλα να πανηγυριζεις που βαζεις γκολ και μετα να παιζεις και καθυστερησεις!!!ουτε το παοκ θυμισου την αλαμανα,την συνεχεια την ξερεις
η τελευταια αποβολη μου ηταν αδικηΑληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που αποβληθηκε παιχτης του ολυμπιακου?χαχα μην τη ψαχνεται....
Φεβρουάριος του 1998,σε κάλυψα;;;Αληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που αποβληθηκε παιχτης του ολυμπιακου?χαχα μην τη ψαχνεται....