Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εγω δεν εχω καταλαβει δυο πραγματα.

Ο ιγκασον τις 5 φορες που επαιξε ηταν καλυτερος σιγουρα απο τους 3 αμυντικους του ΠΑΟΚ, μονο ο Βαρελα συγκρινεται σε τρεξιμο, καλυψη χωρων, δυναμη . γιατι δεν παιζει μαζι με τον Βαρελα βασικος;;;

Δευτερον ο σφιντερσκι επισης καλυτερος και πολυ πιο αποτελεσματικος απο πελκα, καντουρι, λημνιο , και εχει δοκιμαστει καποια λεπτα μαζι με ακπομ δεν υπηρχε προβλημα κανενα. Γιατι δεν παιζει βασικός μαζί με ακπομ και παιζουν οι προαναφερθεντες τρεις χασομπαλιδες;;; Το σουτ που εχασε πχ ο πελκας μεσα στην περιοχή εγω πιστευω ο σφιντερσκι θα το εκανε νικητηριο γκολ.
Θα χαλούσες εσύ το ΑΗΤΤΗΤΟ δίδυμο στην άμυνα σε ματς πρεμιέρας με ΑΓΙΑΞ??

Ο Σφιντερσκι δεν εχει τα τρεξίματα του Πελκα σε τετοιο επίπεδο! Στην Ελλάδα μια χαρα χωρανε κ οι 2 που λες! :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Θα χαλούσες εσύ το ΑΗΤΤΗΤΟ δίδυμο στην άμυνα σε ματς πρεμιέρας με ΑΓΙΑΞ??

Ο Σφιντερσκι δεν εχει τα τρεξίματα του Πελκα σε τετοιο επίπεδο! Στην Ελλάδα μια χαρα χωρανε κ οι 2 που λες! :grin:
με αυτην την λογικη να μην παιρναμε και μεταγραφες. Αφου πηραμε καλυτερους πρεπει να παιζουν οι καλυτεροι. Ναι στην αμυνα θα ειμαστε καλυτεροι αν παιζει ιγκασον στην θεση του κρεσπο και στην επιθεση καλυτεροι αν στην θεση των χασογκολιδων πελκα ή λημνιου ο σφιντερσκι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Λοιπόν λίγα κ απλά...
Ο περιβόητος ΑΓΙΑΞ ΤΡΟΜΑΞΕ στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου! Εκείνη την ώρα άρχισαν να καταλαβαίνουν πως παίζουν με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! :rockon:

Εσιτι... Τέρας είσαι ρε Καριολη!!! :rockon:

Έχουμε ακούσει...μα ΘΑ παίξει στην έδρα του τώρα....μα ΘΑ παίξει με την καλύτερη  ομάδα κάτω στο χόρτο...μα ΘΑ παίξει με μια από τις καλύτερες ομάδες στο transition....μα ΘΑ παίξει με μια ομάδα που ήταν ένα βήμα πριν το τελικό chl...μα ΘΑ παίξει με μια ομάδα από τις καλύτερες στο passing game....μα...μα

[size=60pt]ΜΑ Η ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!! [/size]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
Λοιπόν λίγα κ απλά...
Ο περιβόητος ΑΓΙΑΞ ΤΡΟΜΑΞΕ στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου! Εκείνη την ώρα άρχισαν να καταλαβαίνουν πως παίζουν με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! :rockon:

Έχουμε ακούσει...μα ΘΑ παίξει στην έδρα του τώρα....μα ΘΑ παίξει με την καλύτερη  ομάδα κάτω στο χόρτο...μα ΘΑ παίξει με μια από τις καλύτερες ομάδες στο transition....μα ΘΑ παίξει με μια ομάδα που ήταν ένα βήμα πριν το τελικό chl...μα ΘΑ παίξει με μια ομάδα από τις καλύτερες στο passing game....μα...μα

[size=60pt]ΜΑ Η ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!! [/size]

στηριζω  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Λοιπόν λίγα κ απλά...

Έχουμε ακούσει...μα ΘΑ παίξει στην έδρα του τώρα....μα ΘΑ παίξει με την καλύτερη  ομάδα κάτω στο χόρτο...μα ΘΑ παίξει με μια από τις καλύτερες ομάδες στο transition....μα ΘΑ παίξει με μια ομάδα που ήταν ένα βήμα πριν το τελικό chl...μα ΘΑ παίξει με μια ομάδα από τις καλύτερες στο passing game....μα...μα

Δεν Μας Ειπες Ομως...Μετα Το Ευκολο 2-2 Για Τον Αζαξ...
[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΕΕΕΕΣ ???[/size][/move]

;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :sunglasses:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• PAOKpaokπαοκ11071407_569858166451020_1665762674657780937_n.jpg
    PAOKpaokπαοκ11071407_569858166451020_1665762674657780937_n.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • SPAOKQkNQtRwppTTNBGLc7rqW.jpg
    SPAOKQkNQtRwppTTNBGLc7rqW.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 18

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
Το μενου αποψε εχει μπουγατσα με ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ τυρι!!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
ΑΠΟΕΛ  τελικα εχει μετα..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.183
Πόντοι
34.538
Μετα τη μπουγατσα με το ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ τυρι..

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
το ολανδικο τυρι ειναι κασερι και αυτο?
εγω παντως εδω παραγγηλα 10 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ και 5 μπυρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παραξενο στην ροδο σουβλακια μεριδα τα λεγανε και εκει αυτα που λέτε καλαμακια απο τα μεσα της δεκαετιας του  90 και μετα. Γιατι πριν και εσεις σουβλάκια τα λεγατε και έτσι ειναι ακομη γραμμενα σε παλιους ή ξενογλωσσους καταλογους σε παλια αθηναϊκα μαγαζια.

Εγω ακομη δεν εχω παρει πιστικη απαντηση γιατι δεν παίζει ο πιο τεχνιτης και αποτελεσματικός σφιντερσκι στην θεση των χασογκολιδων καντουρι και πελκα, ή γιατι δεν παίζει η πιο σκριβοπληρωμενη μας μεταγραφη ο διαθνης ιγκασον στην θεση των χειροτερων γιαννουλη ή κρεσπο. Αντε να δουμε αλλα 45 λεπτα ολα απο την αρχη παίζονται οποιος βάλει γκολ κερδιζει προχωραει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
και τα 2 πενανντι ηταν αλλα το παλευει γερα ο μπαοκ  απο οτι ακουω....
καλαμακια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το ολανδικο τυρι ειναι κασερι και αυτο?
εγω παντως εδω παραγγηλα 10 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ και 5 μπυρες
σαφως και ειναι κασερι. Εχεις παραγγείλει ποτε τυρόπιτα και σου φέρανε με γκουντα; Με γκουντα κσι ενταμ κλπ ευρωπαϊκα μονο κασετοπιττες και ζσμπονοκασετοπιτες εχει. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
σαφως και ειναι κασερι. Εχεις παραγγείλει ποτε τυρόπιτα και σου φέρανε με γκουντα; Με γκουντα κσι ενταμ κλπ ευρωπαϊκα μονο κασετοπιττες και ζσμπονοκασετοπιτες εχει. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ
στον πεο μου η αθηνα φιλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom