Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
για τις ρουμανες το ξεραμε...
τωρα μαθαμε και για τους αντρες αυτης της αξιαγαπητης χωρας  :headbang2:

αντε τελειωνε ιβαν
δωστου τα κλειδια χθες

7c28d0fdace7443b7fd0c7e1773efe62--thessaloniki-football.jpg

Θεωρώ πως είναι ο καταλληλότερος από κάθε πλευρά να αναλάβει τα ηνία της ομάδος μας!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ας θυμηθούν λίγο οι ΠΑΟΚτζηδες τι έλεγαν όταν πέρσι έφυγε ο Μανόλο. Υπόψιν ότι δεν έφυγε 2 μέρες πρίν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας όπως ο Λουτσεσκου, και πήγε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ποίο ανταγωνιστικό από αυτό των χωρών της Αραβικής χερσονήσου. Βέβαια τώρα διαβάζω μαλακίες του τύπου "μας έλυσε τα χέρια" λες και είχαν κλείσει τον Μουρίνιο και είχαν θέμα. Όποιος και να έρθει 2μερες πριν την προετοιμασία θέλει έναν εύλογο χρονικό διάστημα για να καταλάβει τι υλικό διαθέτει, πόσο τον εξυπηρετεί για να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει και τι επιπλέον παίκτες θα χρειαστεί. ΑΝ νομίζετε ότι κάτι τέτοιο είναι εύκολο και πως με 2μυρια από το μπάι άουτ θα λύσουν το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε καλός. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως πρώτο φαβορί φέτος μετά από αυτό γίνεται ο ΟΣΦΠ (για τους ίδιους λόγους που ήσασταν πέρσι εσείς)
τι ελεγαν οι παοκτζηδες οταν εφυγε ο μανολο?
ασχοληθηκε κανεις?
δεν θυμαμαι...

μιας και βλεπω προβληματισμο ομως και απο εσενα
για πες μου τελικα την αηττητη κουπα ποιος την πηρε?

εγω λεω το πηρε ο ιβαν που μουλαρωσε μετα περσινα..

εσυ τι ελεγες πριν κανα μηνα?(σοβαρα ρωταω)
οτι μας το εδωσε ο τσιπρυζας με τις πρεσπες του
η το πηρε ο υπερπροπονηταρας της ξανθης με τις στρατηγικες του?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι ελεγαν οι παοκτζηδες οταν εφυγε ο μανολο?
ασχοληθηκε κανεις?
δεν θυμαμαι...

μιας και βλεπω προβληματισμο ομως και απο εσενα
για πες μου τελικα την αηττητη κουπα ποιος την πηρε?

εγω λεω το πηρε ο ιβαν που μουλαρωσε μετα περσινα..

εσυ τι ελεγες πριν κανα μηνα?(σοβαρα ρωταω)
οτι μας το εδωσε ο τσιπρυζας με τις πρεσπες του
η το πηρε ο υπερπροπονηταρας της ξανθης με τις στρατηγικες του?
Φυσικά και ασχολήθήκατε πέρσι που έφυγε ο Μανόλο. Και ακόμα πιο πολύ όταν πήγε στη Λας Πάλμας
Και ο Ιβάν και ο Λουτσε. Γιατί όταν σου φεύγει ο καλύτερος μέχρι τότε επιθετικός του πρωταθλήματος στη μέση του πρωταθλήματος όσο και να μουλάρωνε ο Ιβάν αν ο Λοτσε δεν έβρισκε τρόπο να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα στο γκολ η ομάδα δε θα γινόταν τίποτα

Αυτά περι συμφωνίας τα θεωρώ μαλακίες (κυριώς) των γαυρων. Γραφικότητες. Όσο γραφικά είναι και αυτά που γίνονται τώρα με την ΕΡΤ

ΑΝ πάντως εσύ θεωρείς ότι να σου φεύγει ο προπονητής (που ξαφνικά τον βγάζετε του πεταματού, που αν σας διάβαζαν οι εαυτοί σας 3-4 μήνες πριν θα αυτοκτονούσαν) 2 μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία πως δε τρέχει τίποτα, πάσο. Αλλά να θεωρείς ότι θα πάρεις μεγάλο όνομα ΤΩΡΑ είναι ανωμαλία. Οτιδήποτε άλλο προπονητή φέρετε όπως πχ έκανε η Ξάνθη με τον Λουτσέ όταν τον έφερε, θα είναι στοίχημα και το οποίο μάλλον δε θα σας βγει

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
αν φερουν κανενα ουζουνιδη κλπ χαριζω διαρκειας

Αν φέρουν Ουζουνίδη μιλάμε για έγκλημα!
Θα γυρίσουμε χρόνια πίσω...
Προσωπικά η μοναδική λύση Έλληνα προπονητή που ΔΕΝ θα με χάλαγε.. θα ήτο ο Αναστασίου.. οποιοσδήποτε άλλος θεωρώ πως ΔΕΝ θα είχε τύχει την δεδομένη χρονική στιγμή..

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.....Στο καλο λουτσε....ηρθες απο μια μικρομεσαια επαρχιακη ομαδα στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και πηρες με αυτη 2 νταμπλ σερι...εφτιαξες ενα καλο ονομα στην πιατσα και λογικα και σωστα για μενα το εξαργυρωσες με 4μυρια τον χρονο σε καποια πλουσια ομαδα της σουηδικης αραβιας...αυτο φιλε ηταν το ταβανι σου και σωστα διαλεξες να φυγεις τωρα που το επιασες....ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΛΑ....
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
[move][size=50pt]CHARRUA5 ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ [/size][/move]
Φιλε μου εγω που βλεπω τα αθλητικα καναλια της Ρουμανιας το θεμα το παρουσιάζουν πολυ διαφορετικα.Ο Ιβαν ειχε υποσχεθεί στον Ραζβαν οτι θα ρίξει οσο χρημα χρειάζεται στις μεταγραφές για να μπορεσει η ομαδα να μπει στους ομιλους του Τσου Λου.Οταν καταλαβε οτι κατι τετοιο δεν πρόκειται να γίνει προτίμησε να φυγει.Η μεγαλη του φιλοδοξία ηταν να οδηγησει τον ΠΑΟΚ στις ανωτερες φάσεις του Τσου Λου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Φιλε μου εγω που βλεπω τα αθλητικα καναλια της Ρουμανιας το θεμα το παρουσιάζουν πολυ διαφορετικα.Ο Ιβαν ειχε υποσχεθεί στον Ραζβαν οτι θα ρίξει οσο χρημα χρειάζεται στις μεταγραφές για να μπορεσει η ομαδα να μπει στους ομιλους του Τσου Λου.Οταν καταλαβε οτι κατι τετοιο δεν πρόκειται να γίνει προτίμησε να φυγει.Η μεγαλη του φιλοδοξία ηταν να οδηγησει τον ΠΑΟΚ στις ανωτερες φάσεις του Τσου Λου.

Είναι ένα πιθανό σενάριο αυτό

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αν φέρουν Ουζουνίδη μιλάμε για έγκλημα!
Θα γυρίσουμε χρόνια πίσω...
Προσωπικά η μοναδική λύση Έλληνα προπονητή που ΔΕΝ θα με χάλαγε.. θα ήτο ο Αναστασίου.. οποιοσδήποτε άλλος θεωρώ πως ΔΕΝ θα είχε τύχει την δεδομένη χρονική στιγμή..

Από τον υπερεκτιμημένο Ουζουνίδη που ξεγυμνώθηκε πέρσι στην ΑΕΚ θα προτιμούσα κι εγώ τον Αναστασίου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτο παλι, που ψαχνετε να βρειτε ανωτερη και πιο ψαγμενη αιτια, απο το προφανεστατο οτι εφυγε για να παιρνει 4 εκατομμυρια ευρω το χρονο αντι για 1 εκατομμυριο το χρονο, με ξεπερνα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από τον υπερεκτιμημένο Ουζουνίδη που ξεγυμνώθηκε πέρσι στην ΑΕΚ θα προτιμούσα κι εγώ τον Αναστασίου
  :headbang: :headbang: :headbang:

Έλληνας προπονητής για να αναλάβει πάγκο μεγάλης ομάδας δεν υπάρχει σήμερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
  :headbang: :headbang: :headbang:

Έλληνας προπονητής για να αναλάβει πάγκο μεγάλης ομάδας δεν υπάρχει σήμερα.

Αμφιβάλλω αν υπήρχε και ποτέ... Αλλά σου θυμίζω ότι είμαστε στο τέλος Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι μιλάμε μόνο για λύσεις ανάγκης

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Φυσικά και ασχολήθήκατε πέρσι που έφυγε ο Μανόλο. Και ακόμα πιο πολύ όταν πήγε στη Λας Πάλμας
Και ο Ιβάν και ο Λουτσε. Γιατί όταν σου φεύγει ο καλύτερος μέχρι τότε επιθετικός του πρωταθλήματος στη μέση του πρωταθλήματος όσο και να μουλάρωνε ο Ιβάν αν ο Λοτσε δεν έβρισκε τρόπο να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα στο γκολ η ομάδα δε θα γινόταν τίποτα

Αυτά περι συμφωνίας τα θεωρώ μαλακίες (κυριώς) των γαυρων. Γραφικότητες. Όσο γραφικά είναι και αυτά που γίνονται τώρα με την ΕΡΤ

ΑΝ πάντως εσύ θεωρείς ότι να σου φεύγει ο προπονητής (που ξαφνικά τον βγάζετε του πεταματού, που αν σας διάβαζαν οι εαυτοί σας 3-4 μήνες πριν θα αυτοκτονούσαν) 2 μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία πως δε τρέχει τίποτα, πάσο. Αλλά να θεωρείς ότι θα πάρεις μεγάλο όνομα ΤΩΡΑ είναι ανωμαλία. Οτιδήποτε άλλο προπονητή φέρετε όπως πχ έκανε η Ξάνθη με τον Λουτσέ όταν τον έφερε, θα είναι στοίχημα και το οποίο μάλλον δε θα σας βγει
οκ...
σιγουρα κανεις δεν χαρηκε που εφυγε ο λουτσε μην τρελαθουμε
και ποσο μαλλον ετσι και τωρα

στα υπολοιπα  συμφωνω 100% με το ποστ του κλοζερ οτι ο τυπος βρηκε ταβανι με τη πλατη του ιβαν
το εξαργυρωσε τωρα που ηταν "ζεστο" και φερθηκε σαν τις συμπατριωτισσες του

τα αλλα περι κανιας ισμαελ κλπ ειναι να χαμε να λεγαμε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
στα ευχαριστα της ημερας:δεν ακουστηκε καθολου ο ουζουνιδης  :boff:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ,τί μανία είναι αυτή με τους Πορτογάλους;Μάρτινς ο γαύρος,Καρντόσο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θέλει τον Φερέιρα.Σε λίγο πιο πολλοί θα δουλεύουν εδώ παρά στην Πορτογαλία

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Abel Ferreira!!! Ο Εκλεκτός για τον πάγκο! Αύριο αναχωρεί κι αυτός για Ολλανδία!

DeHvSuGW0AAKNNj.jpg

Καλωσηρθες στον ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Abel Ferreira!!! Ο Εκλεκτός για τον πάγκο! Αύριο αναχωρεί κι αυτός για Ολλανδία!

DeHvSuGW0AAKNNj.jpg

Καλωσηρθες στον ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ.....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΒΡΗ .....ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom