Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Έλα ρε καταφέρατε να κάμψετε την αντίσταση ενός αγάλματος;;; Είστε παληκάρια. Δείρατε 50 άτομα γαμήσατε στο σεφ. ¨Ομως το 86 στο μπουρδέλο απ'έξω θυμάσαι την επιχείρηση αστραπή;;;; Στην Μαδρίτη πριν καμιά δεκαριά χρόνια;;;;; Μια ζωή αδελφές είστε.
πες σ αυτους που σου λενε τα σαλια,να μην υπερβαλλουν τοσο...πολλα παραμυθακια σας διαβαζουν εκει πανω..φαε τωρα μια πουτσα με μπουγατσα και πεσε για υπνο

ΥΓ.σε παρακαλω ρε φιλε μην μας δειρετε πολυ την κυριακη,εχουμε χεστει πανω μας :birdman: :birdman:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γαυράκια σας περιμένουμε με τις καλύτερες εκπλήξεις. Τέτοιες προκρίσεις στα παπάρια μας. Να τις χαρείτε. Εξάλλου εγώ χάρηκα με την πούτσα της σεντ ετιέν. Κυριακή όμως έχει τρομοκρατία..

Καλά εντάξει αλλά προς το παρόν ...

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big9827.jpg[/img[/URL]]

[IMG]http://i264.photobucket.com/albums/ii184/koproni/rollss.gif
rollss.gif

rollss.gif

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αλλη μπαλα βλεπουμε μεγαλε, εσυ κοιτας τη μπαλα των σπορ του βορρα, "τα δικα μας-δικα μας και τα δικα σας-ΠΑΛΙ δικα μας"!!!!!!!

Αν στροφαρεις λιγο θα με καταλαβεις... αλλιως.... ΚΑΤΣΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΣΑΝ ΚΟΥΡΚΟΣ!!!!!!

μια ζωή άμπαλος θα είσαι ρε καημένε. Άντε τώρα πάρε μας καμιά πίπα να κερδίσουμε λάρισα και μετά παίξε κανένα μπάσκετ.

Ο κόκε έπρεπε να φάει κίτρινη για θέατρο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.396
Πόντοι
17.885
Μη στενοχωριέστε! Την Κυριακή το ματς δικό σας, να μείνει ο Βαζελάκος τρίτος!  :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ δεν ήσουν εξαφανισμένος τόσες μέρες που η ομαδούλα σου έσφαξε λάρισα και θρασύμβουλο...??? ενω πριν μας έλεγες για διαιτησίες και για το άδικο ελληνικο ποδόσφαιρο.
Τώρα εμφανίστηκες που έχασε ο ΠΑΟΚ??
Απο αυτό και μόνο φαίνεται πόσο κομπλεξικός και ρουφιάνος είσαι.

Ποιον "εσφαξα"????? Το βουλη που επαιζα με 10 παικτες απο το 60φευγα?????? ΟΚ, ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ..... ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗ!!!!!! Και αντε το κομπλεξικος το καταλαβαινω, το ρουφιανος ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ που κολλαει????????? :jerking: :jerking: :jerking:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Καλα ρε Ποακτσηδες ποιοι ηρθανε με iq ραδικιου στο Καραισκακη απο σας?Διαβασα οτι φαγανε πολυ ξυλο και εναν τον πεταξανε εξω σηκωτο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πες σ αυτους που σου λενε τα σαλια,να μην υπερβαλλουν τοσο...πολλα παραμυθακια σας διαβαζουν εκει πανω..φαε τωρα μια πουτσα με μπουγατσα και πεσε για υπνο

ΥΓ.σε παρακαλω ρε φιλε μην μας δειρετε πολυ την κυριακη,εχουμε χεστει πανω μας :birdman: :birdman:

Στα παπάρια μου. Εγώ τουλάχιστον θα κοιμηθώ ήσυχος χωρίς να έχω έστω και έναν να τολμήσει να μου πει για πουστικη πρόκριση. Ενώ η δική σας συνείδηση .......

ΥΓ Όσο και αν παρακαλάς το ξύλο θα το τρως όπου σε βρίσκω

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ε οχι και να μιλανε για ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ τα μπαοκακια...
ΘΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλά εντάξει αλλά προς το παρόν ...

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_big9827.jpg[/img[/URL]]

[IMG]http://i264.photobucket.com/albums/ii184/koproni/rollss.gif
rollss.gif

rollss.gif

Κατι τετοιες μαλακιες εγραφε αυτη η ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ και ΕΚΛΕΙΣΕ σε 16 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο τεραστιος λαος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τη στηριξε οοοοσοοοο μπορουσε!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στα παπάρια μου. Εγώ τουλάχιστον θα κοιμηθώ ήσυχος χωρίς να έχω έστω και έναν να τολμήσει να μου πει για πουστικη πρόκριση. Ενώ η δική σας συνείδηση .......

ναι ναι να σαι σιγουρος η συνειδηση μου ειναι βαρια τωρα...ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ρε μην δερνετε πολυ εσεις οι μπουγατσαδες

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ε οχι και να μιλανε για ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ τα μπαοκακια...
ΘΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Τι λες ρε φιλε, εσυ τι ομαδα εισαι???? Αυτοι ειναι οι "μακεδονομαχοι,επαναστατες,γροθια στο κατεστημενο" και εσυ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ και τους αποκαλεις ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ????????? ΤΣΤΣΤΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
ΘΑ ΡΘΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΩ
ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!!

Αν δωσεις ποτε εισητηρια..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τρελο σφαξιμο απο διαιτησια για ΠΑΟΚ.... α ρε τι κι'αν ο Ψυχομανης εφυγε... τα ιδια σκατα.. :headbang:

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι λες ρε φιλε, εσυ τι ομαδα εισαι???? Αυτοι ειναι οι "μακεδονομαχοι,επαναστατες,γροθια στο κατεστημενο" και εσυ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ και τους αποκαλεις ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ????????? ΤΣΤΣΤΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
ΘΑ ΡΘΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΩ
ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!!

Αν δωσεις ποτε εισητηρια..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
η ντροπη των μαδενομαχων ειναι αυτοι,και τα τσιρακια των βαζελων

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: οπως κοιμηθηκες ησυχος μετα το μπαοκ-πανιωνιος στο πρωταθλημα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ. Οσο κι αν παρακαλας ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ θα τα δερνω οπου τα βρισκω, αντε και καμια ΒΙΤΡΙΝΑ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ποιον "εσφαξα"????? Το βουλη που επαιζα με 10 παικτες απο το 60φευγα?????? ΟΚ, ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ..... ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗ!!!!!! Και αντε το κομπλεξικος το καταλαβαινω, το ρουφιανος ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ που κολλαει????????? :jerking: :jerking: :jerking:

Αντε να σου μάθω και τι είναι ρουφιάνος γιατι το έχετε στο αίμα σας....
Οταν γίνεται ότι έγινε σήμερα στο παιχνίδι και μπαίνεις να υποστηρίξεις τις θέσεις του ολυμπιακού με τόσο φανατισμό, αυτο λέγεται ρουφιανιά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το μονο θετικο σημερα ηταν οτι στο συγκεκριμενο ματς εγινε μια ιστορικη ανασκοπηση των 2 συλλογων
πουτσα εντος-ξυλο εκτος και τα μπαοκια πανε για συλλαλητηριο

πουτανα αθηνα

τον πειραια
προσκυνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
η ντροπη των μαδενομαχων ειναι αυτοι,και τα τσιρακια των βαζελων

Αυτα τα λεμε εμεις που ειμαστε προπαγανδιστες, γκεμπελισκοι και παιρνουμε γραμμη απο τα κεντρικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom