Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:wanker: :wanker: :wanker: ω ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας για του χρόνου!
δεν πειραζει θα μαθουν κ γεωγραφια οι αποφοιτοι δημοτικου γαυροι. θα μαθουν ολες τις λιμνες της ελλαδας τωρα. και με αλεξη και με κουλη στα τσιμπουκια τον εχω τον ολυμπιακουλη !

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
ρε μαγκα για ποιες επιτυχιες μιαλνε στην ευρωπη? για τηνσυμμετοχη? η για το οτι μετα τα πρωτα 15 χρονια σταματησανε να τρωνε γαμησια απο τυχαρπαστες ομαδες και αρχισανε να τρωνε μονο απο σοβαρες? πραγματικα σε ποιο κοσμο ζουνε τα παιδια

τυπε αν μπορεις πες μου την μεγαλυτερη επιτυχια του παοκ στην ευρωπη, να δω κατι.. :hi:

υγ: εκτος αν στην ευρωπη εισαι βάζελος, οποτε παω πασο...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τυπε αν μπορεις πες μου την μεγαλυτερη επιτυχια του παοκ στην ευρωπη, να δω κατι.. :hi:

τυπε εσυ μιλας για την ευρωπη τοση ωρα. εγω απλα ρωτησα ποια ειναι η επιτυχια σου εκτος της απλης συμμετοχης σου. για πες μας λοιπον . γιατι οντως για επιτυχιες στην ευρωπη μονο ο ζελος δυναται να μιλαει.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
χαχαχαχ τι να ξεκωλιασεις βρε πουταναρα της ευρωπης. εκανες 5 νικες χωρις αντικρισμα ρε φαντασμενε και μας τις παρουσιαζεις ως επιτυχιες. καμια φορα απο αυτες που κερδισες καποιον σοβαρο δν περασες απο τους ομιλους, πηγες στην καλυτερη γιουροπα ως 3ος οπου σε γαμησανε ΚΑΙ εκει. εγω ενα ματς θυμαμαι τωρα στα γρηγορα που επρεπε να χασεις μεχρι και 1-2 με την αρσεναλ (η οποια ηρθε με την β ομαδα) για να περασεις, και στηθηκες ως συνηθως στην φυσικη σου θεση στα τεσσερα και εφαγες ενα χαλαρο 3μπαλο απο τα παιδακια . καθυστερημενοι ειστε ρε μαλακες τελειως?
Ρε βρωμιαρη γυφτο 4ταρτος τελειωσες στον ομιλο φετος με ομαδες που δεν εχει φτασει ακομα ο ηλεκτρισμος,τη Βιντι μεχρι και η κουλα την νικησε και εσενα απο το ξεκωλιασμα σου φανηκαν οι αιμοροιδες και το παχυ εντερο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε βρωμιαρη γυφτο 4ταρτος τελειωσες στον ομιλο φετος με ομαδες που δεν εχει φτασει ακομα ο ηλεκτρισμος,τη Βιντι μεχρι και η κουλα την νικησε και εσενα απο το ξεκωλιασμα σου φανηκαν οι αιμοροιδες και το παχυ εντερο
παψε ρε τσιμπουκι εσυ μας ζαλισες. σαν ενοχλητικο κανις εισαι που ερχεται και μπλεκεται στα ποδια σου. παρε μπουλο ρε βαρετε καραγκιοζακο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
τυπε εσυ μιλας για την ευρωπη τοση ωρα. εγω απλα ρωτησα ποια ειναι η επιτυχια σου εκτος της απλης συμμετοχης σου. για πες μας λοιπον . γιατι οντως για επιτυχιες στην ευρωπη μονο ο ζελος δυναται να μιλαει.

όχι τυπε, δεν μιλησες απλα..ειρωνεύτηκες...αφου προς στιγμη νομιζα ότι εγινες βάζελος...

να σου πω και 1 επιτυχια του ολυμπιακου προσφατη στην ευρωπη :
φετος αποκλειστηκαμε στους 32 του γιουροπα….με την πορεια μας αυτή ισοφαρίσαμε την καλυτερη πορεια που εχει κανει ποτε η παοκαρα στις ευρωπαικες διοργανώσεις από το 1965 που συμμετειχε για πρωτη φορα μεχρι και σημερα…

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
παψε ρε τσιμπουκι εσυ μας ζαλισες. σαν ενοχλητικο κανις εισαι που ερχεται και μπλεκεται στα ποδια σου. παρε μπουλο ρε βαρετε καραγκιοζακο
Γυφτο αν δεν αντεχεις το γαμησι μην μπουρδουκλωνεσε με τους μεγαλους,κανε την λεζαντα σου στο χωριο σου σε κατι Καλαμαριες και Γριες

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
όχι τυπε, δεν μιλησες απλα..ειρωνεύτηκες...αφου προς στιγμη νομιζα ότι εγινες βάζελος...

να σου πω και 1 επιτυχια του ολυμπιακου προσφατη στην ευρωπη :
φετος αποκλειστηκαμε στους 32 του γιουροπα….με την πορεια μας αυτή ισοφαρίσαμε την καλυτερη πορεια που εχει κανει ποτε η παοκαρα στις ευρωπαικες διοργανώσεις από το 1965 που συμμετειχε για πρωτη φορα μεχρι και σημερα…
ουαου τρελε μου ανατριχιασαμε! 20 χρονια παιζεις τσαμπιονς λιγκ και μου λες για τον αποκλεισμο σου στους 32 του γιουροπα κατι που προσφατα κ εγω εχω κανει. μιλαμε για θωρηκτο της ευρωπης ο τρυλος! αυτο που εχεις καταφερει παντως σιγουρα ειναι να εχεις σχεδον ολα τα αρνητικα ρεκορ που μπορεις να εχεις (το 0 βαθμους στο ψειρισε η χαρτινη φετος αλλα θα υπαρξουν κ αλλες ευκαιριες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Γυφτο αν δεν αντεχεις το γαμησι μην μπουρδουκλωνεσε με τους μεγαλους,κανε την λεζαντα σου στο χωριο σου σε κατι Καλαμαριες και Γριες
παψε ρε κανισακι να μας ζαλιζεις. εσυ ηρθες εδω δν σε καλεσε κανεις. παρε την ξεχαρβαλωμενη σουφρα σου και τα χυμενα μουτρακια σου και τραβα στο μαντρι σου αντε. παιδακι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
παψε ρε κανισακι να μας ζαλιζεις. εσυ ηρθες εδω δν σε καλεσε κανεις. παρε την ξεχαρβαλωμενη σουφρα σου και τα χυμενα μουτρακια σου και τραβα στο μαντρι σου αντε. παιδακι
ειδες τι καναμε στην θυγατρικη σου
ετοιμασου του χρονου για διπλοτσιμπουκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ενταξει οτι εισαι πανχαζος ρε τυπε το ξερουμε μην το επιβεβαιωνεις συνεχεια. το οτι μετρουσατε γκολ και επιθεση και τελικες το κανετε γιατι ειστε γελοιοι και δεν μπορειτε να δεχτειτε οτι σας στησαμε στα 4 και σας ξεκωλιασαμε αγριως και ευκολα (το πιο ευκολο 3ποντο στην τουμπα φετος) στο ματς που ερχοσασταν και καλα να μας γαμησετε. επρεπε να βρειτε ενα αφηγημα για τα πανηλιθια ερυθρολευκα προβατα σαν εσενα. το αηττητο θα μεινει στην ιστορια γαυρακο κατι που εσυ δν καταφερες ποτε ουτε οταν ειχες στημενες μεχρι και τις γραμμες του γηπεδου, με αναφορες ακομα και απο τη φιφα. εμεις αναφορα στη φιφα εσεις για μια ακμοα φορα στην πιπα.

Φαντασου τι ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΠΡΑΚΤΩΡ για να περεις αηττητο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
ουαου τρελε μου ανατριχιασαμε! 20 χρονια παιζεις τσαμπιονς λιγκ και μου λες για τον αποκλεισμο σου στους 32 του γιουροπα κατι που προσφατα κ εγω εχω κανει. μιλαμε για θωρηκτο της ευρωπης ο τρυλος! αυτο που εχεις καταφερει παντως σιγουρα ειναι να εχεις σχεδον ολα τα αρνητικα ρεκορ που μπορεις να εχεις (το 0 βαθμους στο ψειρισε η χαρτινη φετος αλλα θα υπαρξουν κ αλλες ευκαιριες)

Σε μια από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας μας χωρίς τίτλο καί με 20 καινούργιους παικτες καταφέραμε για πλάκα να ισοφαρισουμε την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία του μπαοκ σε όλη την ιστορία του...τους 32 του ουεφα...για τόσο μπουρδελο και ανύπαρκτη ιστορία μιλάμε οι μπουγαστες...
Πρόπερσι δηλαδή που φτάσαμε στους 16 του γιουροπα με τον τουρίστα τον σαβιολα ξεπεράσαμε όλη την ευρωπαικη ιστορία του μπαοκ.... Κλαμαααα :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Τυπε απεκλεισαν την Αρσεναλ πριν 30 χρονια, εχουν γυρισει και ταινια.  :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξυ για το αθλημα της πετοσφαιρισης θα μιλησουμε καθολου;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
φαντασου τη κωλαρα εστησες εσυ να σε εχω το πιο ευκολο τριμπαλο φετος που και καλα ελεγες ερχομαστε να σας κανουμε και να σας ρανουμε. ανοιξατε πολυ το στομα και σας το γεμισαμε αναλογως φιλααρακο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σε μια από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας μας χωρίς τίτλο καί με 20 καινούργιους παικτες καταφέραμε για πλάκα να ισοφαρισουμε την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία του μπαοκ σε όλη την ιστορία του...τους 32 του ουεφα...για τόσο μπουρδελο και ανύπαρκτη ιστορία μιλάμε οι μπουγαστες...
Πρόπερσι δηλαδή που φτάσαμε στους 16 του γιουροπα με τον τουρίστα τον σαβιολα ξεπεράσαμε όλη την ευρωπαικη ιστορία του μπαοκ.... Κλαμαααα :2funny:
κατσε λιγο ρε αμοιβαδακο. χειροτερη χρονιες τις ιστοριας σας η φετεινη?? που απο την αρχη μας λετε τι μπαλαρα παιζετε και τι ομδαρα ειστε και ποσες παραπανω τελικες , πασες, δοκαρια, κεφαλιες, σουτ, ασσιστ εχετε σε σχεση με εμας? που μας λετε οτι μονο εσεις και η σιτυ κανατε τετοιο μεγαλο σερι νικων (φυσικα μετα τον ξυλοδαρμο του τζηλου πηρατε μπρος). η ειστε μαλακες και δεν ξερετε τι λετε, η ειστε τερμα μαλακες και τα εχετε χαμενα τελειως. αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ για το αθλημα της πετοσφαιρισης θα μιλησουμε καθολου;
ναι ρε τυπε να πουμε για ο,τι γουσταρεις, και για μπασκετ να πουμε για την αδριατικη θελεις μηπως? που σε φτυσανε τα "αδερφια" σας κ απο εκει ? και για ταβλι για πολο για χαντμπολ για ο,τι σε γεμιζει χαρα να πουμε. απλα μιλα λιγο απο μακρια βρωμανε τα χνωτα σας πουτσιλα μαγκες

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36

Φυσικό ήταν να πάρει το πρωτάθλημα μετα απο τόσα χρόνια και με τοσα χρήματα που έχει επενδύσει ο ρωσος .....

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Φυσικό ήταν να πάρει το πρωτάθλημα μετα απο τόσα χρόνια και με τοσα χρήματα που έχει επενδύσει ο ρωσος .....
οχι τυπε ητανε στη συμφωνια των πρεσπων ασουμε. αφοου η γαυριελλα ειχε πιο πολλες πασες και τελικες απο τον ΠΑΟΚ αρα το αξιζε. για το πρωταθλημα του βολλευ που θα παρουνε οι γαυριελλες δωσανε την αθηνα στους πακιστανους και το λιμανι στους κινεζους λενε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
κατσε λιγο ρε αμοιβαδακο. χειροτερη χρονιες τις ιστοριας σας η φετεινη?? που απο την αρχη μας λετε τι μπαλαρα παιζετε και τι ομδαρα ειστε και ποσες παραπανω τελικες , πασες, δοκαρια, κεφαλιες, σουτ, ασσιστ εχετε σε σχεση με εμας? που μας λετε οτι μονο εσεις και η σιτυ κανατε τετοιο μεγαλο σερι νικων (φυσικα μετα τον ξυλοδαρμο του τζηλου πηρατε μπρος). η ειστε μαλακες και δεν ξερετε τι λετε, η ειστε τερμα μαλακες και τα εχετε χαμενα τελειως. αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο???εννοειται οτι παιξαμε την καλυτερη μπαλα στην ελλαδα, αλλα αφου δεν πηραμε πρωταθλημα, η χρονια ειναι αποτυχημενη...ειναι μεσα στις 3 χειροτερες χρονιες των τελευταιων 25 ετων αφου δεν πηραμε τιτλο...και με 29 νικες σε 30 ματς να τελειωνα, αν παλι δεν παιρναμε τον τιτλο, παλι αποτυχημενη θα ηταν η χρονια...
Εμεις δεν ειμαστε μπουγατσες να χαιρομαστε που κερδισαμε τον ολυμπιακο στην τουμπα σε χρονιες που βγαινατε 8οι ουτε να χαιρομαστε που αντι για 7oι βγηκατε 6οι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom