Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οταν κουραστεις να τρως σφαλιαρες για τα fake news που λες πες μου να σταματησω

Επιστολή της Ένωσης Ναυπηγοεπισκευαστών Πειραιά προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με την οποία hητά να μη γίνει δεκτή η παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη από τη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας

Εντάξυ πρέπει να στο κάνω πενηνταράκια. ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ = ΠΝΟ.
Καμία σχέση με την Ένωση Ναυπηγοεπισκευαστών Πειραιά.

ΟΚ;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ποσο πιο χαμηλα να τον χυνει ακομα και ο παπαδακης

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εντάξυ πρέπει να στο κάνω πενηνταράκια. ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ = ΠΝΟ.
Καμία σχέση με την Ένωση Ναυπηγοεπισκευαστών Πειραιά.

ΟΚ;
η πνο ειναι κομμουνια
και χρυσες ραβδους να τους χαριζε στον καθενα, δε θα εβγαζαν ανακοινωση υπερ γεωργιαδη
εσυ εχεις ξανακουσει 30 χρονια μεταπολιτευσης να στελνουν επαγγελματικοι παραγοντες επιστολες στον πρωθυπουργο να κρατησει τον υπουργο του;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
Για πες μου το λοιπόν εσύ σα τέτοιο τρολ πόσα τσιμπάς την ώρα;

Εσυ δεν εισαι μεθυσμενος, χαζουλης και εμπαθης εισαι. Ειπαμε, οπαδος του ΚΑΝΕΝΑΣ. Και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
Ενώ ας πούμε ΨΕΥΤΙΚΟ δεν είναι το "Υπουργός Ναυτιλίας" σε μια εποχή ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ; ΟΚ. Ότι πεις και εσύ. ΆΡΙΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ...... (που για να πούμε και κάτι πρέπει να είναι ΤΟΠ υπουργείο ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αν αναλογιστεί κανείς τι εστί εμπορική ναυτιλία και επιβατική ναυτιλία για την Ελλάδα)

Νομιζω οτι απο το πολυ κατουρημα ειναι ωρα να πας για πλυσιμο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
ποσο πιο χαμηλα να τον χυνει ακομα και ο παπαδακης

Εσυ εισαι τοσο βλαξ που δε μπορεις να καταλαβεις οτι στο συγκεκριμενο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (ω τι τυχαιο να κοπηκε παλι οπως θελετε) ο Παπαδακης κανει πλακα και γελαει ολο το πανελ.

Μη ζητησεις και συ το αυθεντικο βιντεο, ψαξε βρες το μονος σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
τυπε μου γιατι τριγγαρεσαι? αφου πουλας ακραιο κομματιλικι εμεις φταιμε? οσο για την μεθη μεσα πεφτεις

Δεν πουλαω ακραιο κομματιλικι, την πραγματικοτητα γραφω. Οποιος θελει να απαλλαγουμε απο τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ψηφιζει δαγκωτο νδ. Οποιος θελει ειτε να παραμεινουν ή να εχουν ακομα λογο στα πραγματα ψηφιζει οτιδηποτε αλλο. &-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ειναι σιγουρα εδω το νημα του ΠΑΟΚ???

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν πουλαω ακραιο κομματιλικι, την πραγματικοτητα γραφω. Οποιος θελει να απαλλαγουμε απο τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ψηφιζει δαγκωτο νδ. Οποιος θελει ειτε να παραμεινουν ή να εχουν ακομα λογο στα πραγματα ψηφιζει οτιδηποτε αλλο. &-
χαχαχαχαχ ενταξει οκ. παραεξω μη τα λες αυτα ομως και σε παρεξηγησουνε τυπε μου. για σενα το λεω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ εσυ δε μας ειπες τι σου εχουν ταξει οι φασιστες.
κρεμμυδια μονο για ελληνες
οι λαθρομεταναστες τα τρωνε πολυ
δεν εχεις δει τους πακιστανους εδω που γυρνανε απο τη λαικη με τσανταρες με 20 κιλα κρεμμυδια ο καθενας;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οχι απλως δαγκωτο ΝΔ
ξερεις πως θα ριξω κυριακο στην καλπη;

giphy.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
χαχαχαχαχ ενταξει οκ. παραεξω μη τα λες αυτα ομως και σε παρεξηγησουνε τυπε μου. για σενα το λεω.

Κοιτα τι παιζει, εγω τα λεω παντου αυτα, οπως και παντου λεω οτι οποιος ειναι αξιος, εξυπνος και δουλευταρας μονο τοτε παει μπροστα. Και πιστεψε με συμφωνουν οσοι τα λεω στο τελος, εχω την τυχη και τη χαρα να μη συναναστρεφομαι ηλιθιους.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κοιτα τι παιζει, εγω τα λεω παντου αυτα, οπως και παντου λεω οτι οποιος ειναι αξιος, εξυπνος και δουλευταρας μονο τοτε παει μπροστα. Και πιστεψε με συμφωνουν οσοι τα λεω στο τελος, εχω την τυχη και τη χαρα να μη συναναστρεφομαι ηλιθιους.
χωρις να μπεις σε συγκρισεις με τα ταγαρια του συριζισταν τυπε, πες αληθεια ποιος ειναι αξιος με αποδειξεις απο τη νδ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom