Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
να σου παρουμε καμια καλυτερη τηλεοραση ρε παπαραου μπας και βλεπεις καλυτερα? αλλα δωρο αδωρο θα ειναι με τοσα φλοκια που σου πεταξα στη μαπα φετος  σε επιασε καταρρακτης. εγω λεωω ν απαρουμε παραδειγμα απο τον πυρινο λαο του θρηνου που για να κανει κερκιδα θελει μικροφωνα, πιατα, και γαρυφαλα. λογικο αφου πιο πολυ σε μπουζουκια γ διαλογης φερνουνε παρα σε ομαδα ποδοσφαιρου

όταν καταφερεις να με περασεις στα εισητηρια μια μονο χρονια στην ιστορια σου, τοτε θα εχεις το δικαίωμα να μιλας για την κερκιδα μας...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
όταν καταφερεις να με περασεις στα εισητηρια μια μονο χρονια στην ιστορια σου, τοτε θα εχεις το δικαίωμα να μιλας για την κερκιδα μας...
βρε παπαραο το μονο δικαιωμα μου για το οποιο ισως να σε ρωτησω ειναι ποτε να βγαλω το καβλι μου απο το στομα σου. οταν μας το παιζεις η κερκιδαρα και τααρχιδια μου τα 2 ρε παπαραο αλλα στο γηπεδο σου κανεις κερκιδα με μεγαφωνο και ειναι κλασσικο γεγονος να βγαζουν οι παικτες σας φωτογραφιες την Τουμπα οταν ερχονται και αποφασιζουν να κατσουν για πανω απο μιση ωρα, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος παραπανω να συζηταμε για εδρα και κερκιδα.. για καμια πιπα ομαδικη στο βαγγελα καλοι ειστε, για τιποτα παραπανω.βρε κερκιδα με μικροφωνο βρε μονο στα μπουζουκια γινετε ρε τελειωμενοι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
ξερει κανεις αν κινδυνευουμε με αφαιρεση βαθμων επειδη δεν καναμε σολντουτ σε ολα τα ματς?  :pipa2:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ξερει κανεις αν κινδυνευουμε με αφαιρεση βαθμων επειδη δεν καναμε σολντουτ σε ολα τα ματς?  :pipa2:
ναι και μερικοι θα αφαιρεθουνε γιατι καναμε λιγοτερες τελικες απο τον ολυπιακο σε καποια ματς

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.830
Πόντοι
736
Δεν νομιζω ρε ψηλε,ενημερωσε μας ομως αν με την κουπα του πρωταθλητη θα αφαιρεθει η τρομπετα που εχεις στην τροπαιοθηκη σου,περιμενουμε με αγωνια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-στη μπαντα ρε τραμπουκοι....ο ολυμπιλαγος θα ναι για παντα ο ισοβιος πρωταθλητης ευστοχων μεταβιβασεων στα μυαλα μας.....δεν ειναι λιγο αυτο...
-επισης ,αν ποτε συσταθει πρωταθλημα 1000cc αυτοκινητων ,τα λευκα πολο θα το σηκωσουν για πλακα....οι ανθρωπες ειναι επιστημονες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
βρε παπαραο το μονο δικαιωμα μου για το οποιο ισως να σε ρωτησω ειναι ποτε να βγαλω το καβλι μου απο το στομα σου. οταν μας το παιζεις η κερκιδαρα και τααρχιδια μου τα 2 ρε παπαραο αλλα στο γηπεδο σου κανεις κερκιδα με μεγαφωνο και ειναι κλασσικο γεγονος να βγαζουν οι παικτες σας φωτογραφιες την Τουμπα οταν ερχονται και αποφασιζουν να κατσουν για πανω απο μιση ωρα, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος παραπανω να συζηταμε για εδρα και κερκιδα.. για καμια πιπα ομαδικη στο βαγγελα καλοι ειστε, για τιποτα παραπανω.βρε κερκιδα με μικροφωνο βρε μονο στα μπουζουκια γινετε ρε τελειωμενοι

τυπε τουλάχιστον στην φιεστα θα το γεμισετε το τζαμι σας ή θα βαλετε πλαστικες κουκλες από μαγαζια για να φαινεται γεματο? :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: μεγαλη καβλα παντως....δεν ειναι και λιγο αυτο που εφτιαξαν οι γαυροι 2σερι χρονιες.......εκτος στοχων απο αρχες φλεβαρη ΠΑΝΤΟΥ ,τα δωματια στη μυκονο ρωτανε και ανησυχουν απο τελη φλεβαρη και τα τραγογιδα οπαδοι τους πιστευουν οτι εχουν ομαδα που γαζωνει...... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: ρησπεκτ κυριοι γκεμπελ στα μμε.....αξιος ο μισθος σας!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: μεγαλη καβλα παντως....δεν ειναι και λιγο αυτο που εφτιαξαν οι γαυροι 2σερι χρονιες.......εκτος στοχων απο αρχες φλεβαρη ΠΑΝΤΟΥ ,τα δωματια στη μυκονο ρωτανε και ανησυχουν απο τελη φλεβαρη και τα τραγογιδα οπαδοι τους πιστευουν οτι εχουν ομαδα που γαζωνει...... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: ρησπεκτ κυριοι γκεμπελ στα μμε.....αξιος ο μισθος σας!

τυπε λες να φτασουμε 34 χρονια εκτος στοχων από φλεβαρη???αρχιζω να ανησυχω...κοντευουμε... :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Δεν νομιζω ρε ψηλε,ενημερωσε μας ομως αν με την κουπα του πρωταθλητη θα αφαιρεθει η τρομπετα που εχεις στην τροπαιοθηκη σου,περιμενουμε με αγωνια.
νομιζω την εβγαλαν τυπε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος ..μην σε παρω στο λαιμο μου
γιατι τοση αγωνια για την τρομπετα μαν?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.265
Πόντοι
5.506
νομιζω την εβγαλαν τυπε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος ..μην σε παρω στο λαιμο μου
γιατι τοση αγωνια για την τρομπετα μαν?

Εντάξει ρε τύπε, όσο να πεις, η τρομπέτα και τα δυο κεφάλια είναι σήμα κατατεθέν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για να γνωρίζεις πως κ στο επόμενο οι μπουκ πρώτο φαβορί μας δίνουν...οπότε άστοχο το ερώτημα σου!
Για βάλε ένα λινκ που να δείχνει κάτι τέτοιο; Από περιέργεια. Όχι τίποτε άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom