Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Ο ακπομ επαιξε βασικος σε 4 αγωνες και έβαλε 7 γκολ, του ακυρωσαν αδικα τα 2 , λειπει ο πριγιοβιτς , σιγουρα χασαμε το πρωταθλημα , κλαψ κλαψ γαμαϊκανε
ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ.....Εξεταζανε να φερουνε μπεργκ λεει......Καμια κοπρια δε μυρισε τυπε....ο τσουμπα εχει ολο τα πακετο να ξεκωλιασει αρκετες αμυνες....ταχυτητα,κοντρολ,δυναμη,εκτελεση,οξυδερκεια....το κακο ηταν οτι ολο τον καιρο ηταν στην σκια του πριγιο επειδη η ομαδα επαιζε συστημα με ενα φουνταριστο.....ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ αν η μπαλα πηγαινει σωστα σε αυτον!
εσύ ρε[size=60pt]Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!!![/size]
Στην Αίγλη είμαι στο Αιγάλεω ! Από εκεί ποστάρω!εσύ ρε
μορή καργιολαΣτην Αίγλη είμαι στο Αιγάλεω ! Από εκεί ποστάρω!
...O δημητρακης ηταν αυτος που την πουλησε....σημερα η ομαδα δεν ειχε κανενα προβλημα παντως....τα γιαννενα ειχαν μια τελικη οφσαιντ-γκολ και μετα επεφταν κατω σαν τις μυγες ξεροι....εκαναν τους πεθαμενους απο το55' περιπου...εγιναν 4 κραυγαλεα πεναλντι,χαριστηκε η δευτερη κιτρινη στον ευαγγελου,εβαλαν γκολ οφσαιντ ,χασαμε πεναλντι και κανα πενταρι εξι αχαστα.......καπως ετσι συμβαινουν ομως οι γκελες οταν η διαφορα δυναμικοτητας ειναι χαοτικη....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ...Διωξτε Μαου επιτελους.... ειναι αμπαλος ο ανθρωπος... στρωμενη μπαλα 2 φορες,και την εστειλε στην Παπαφη...
εχασε και την μπαλα στο 94 εξω απο την μεγαλη περιοχη,παραλιγο να γινει η μαλακια,καλα που ηταν ο Κρεσπο κοντα...
Επιτελους ο Καντουρι στην φυσικη του θεση....8αρι...
3 αγωνες με Μπισε 10αρι καναμε παπαδες...οποτε ειπε ο Ρουμανος "ας τον βαλω στην πτερυγα,να τα γαμησω ολα..."
ο Πελκας ηταν σε αλλο γηπεδο...
Θα παθουμε πλακα απο οτι φαινεται,με το εξωγαμο του Κοστιν Λαζαρ,ο μικρος φαινεται ταλεντο...
ο Ακπομ απιαστος...
Ωραιος ο Μισιτς που εδωσε σωστες πασες,εκανε φαουλ οταν επρεπε...
Αναμενουμε Ολιβειρα...ο τυπος θα δωσει πολλα σε μια θεση που ο Παοκ ποναει...
αυτή η πληρωμένη αδερφή ξημεροβραδιαζεται στο νήμα του Πουστη! Ρωτώντας τους αν έχουν ελπίδες να πάρουν το πρωτάθλημα!εγω περιμενω πότε θα κανουμε το στραβοπατημα να βγει ο γαμαϊκανος να πανηγυρισει την ελλειψη του πριγιοβιτς και οτι αντι να παρουμε το πρωταθλημα με 8 βαθμους διαφορα , να το παρουμε με 5