Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι λες να παιζει μεγαλυτερο ρολο τυπε εσυ που εισαι και ξυπνιος πολιτικα και καλα.. μια κουβεντα η αυτο :

;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
τι λες να παιζει μεγαλυτερο ρολο τυπε εσυ που εισαι και ξυπνιος πολιτικα και καλα.. μια κουβεντα η αυτο :

;;;

Προφανώς η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από μια ιδιωτική στιγμή που όλοι (έχουν δικαίωμα να) έχουν.

Τότε γι αυτό τι να πούμε; Εγώ λέω οτι δεν πρέπει να μας απασχολεί.

tsak708ivan_s.jpg

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Προφανώς η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από μια ιδιωτική στιγμή που όλοι (έχουν δικαίωμα να) έχουν.

Τότε γι αυτό τι να πούμε; Εγώ λέω οτι δεν πρέπει να μας απασχολεί.

https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/tsak708ivan_s.jpg?itok=3NUljq0K[/img[/URL]]
[/quote]
χαχα ρε τυπε εισαι επαγγελματιας ηλιθιος δεν παιζει κατι αλλο. απο τη μια εχουμε γλεντι (σε πιο "προσωπικες" και χαλαρες στιγμες δηλαδη) και με τη μιση νδ να τσιμπουκωνει τον κουμπαρο και απο την αλλη εχουμε εναν υπουργο που ειναι δηλωμενος παοκτσης και ηρθε να δει ενα ματς στην Τουμπα (σε πιο δημοσιο χωρο) . θελεις να σου θυμησω ποσοι υπουργοι ειδικα επι κοκκαλη και πασοκ ητανε ΤΑΚΤΙΚΟΙ θαμωνες του καραισκακης γιατι μαλλον εχεις ξεχασει? ρε τυπε μου πραγματικα εισαι ο τερμα ηλιθιος που δεν ξερει τιποτα και εχει αποψη για ολα σε βαρεθηκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
χαχα ρε τυπε εισαι επαγγελματιας ηλιθιος δεν παιζει κατι αλλο. απο τη μια εχουμε γλεντι (σε πιο "προσωπικες" και χαλαρες στιγμες δηλαδη) και με τη μιση νδ να τσιμπουκωνει τον κουμπαρο και απο την αλλη εχουμε εναν υπουργο που ειναι δηλωμενος παοκτσης και ηρθε να δει ενα ματς στην Τουμπα (σε πιο δημοσιο χωρο) . θελεις να σου θυμησω ποσοι υπουργοι ειδικα επι κοκκαλη και πασοκ ητανε ΤΑΚΤΙΚΟΙ θαμωνες του καραισκακης γιατι μαλλον εχεις ξεχασει? ρε τυπε μου πραγματικα εισαι ο τερμα ηλιθιος που δεν ξερει τιποτα και εχει αποψη για ολα σε βαρεθηκα

Η είσαι βλαμμένος ή τσιμπουκώθηκες και σκούζεις. Αντε γεια.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Η είσαι βλαμμένος ή τσιμπουκώθηκες και σκούζεις. Αντε γεια.
χαααχαχ εγω σκουζω βρε καθυστερημενε που ηρθες εδω και πασχιζεις να αποδειξεις τις πιπες σου με τα πιο ηλιθια "επιχειρηματα" που ξεστομιζει ανθρωπος? σε καθε ποστ σου γινεσαι ρομπα απο μονος σου. τσιμπουκια ειναι η σπεσιαλιτε σου μια στον κουλη μια στο βαγγελα εγω δεν στηνω κωλο σε κανεναν. αντε γεια επιτελους ,  παρε το μπουλο λοιπον αφου σε εχω κανει ρομπα σε ο,τι εχεις πει και κανε καμια συζητηση με τη ροζα για τον αρχηγο σας . ταγαρι ολκης

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
αρχισαν οι τσιμπουκαρες γαμιολαρες
πληρες ξεβρακωμα της πλεον αντιποδοσφαιρικης ομαδας
χωρις συστημα χωρις τιποτα
σας ξελάσπωσε σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του 1ου γυρου ο πριγιο
μπασταρδοι ετοιμαστειτε για καταπωση σπερματος
[move][size=80pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ!!![/size][/move]

Είμαι ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ!!! :grin:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
https://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main-photo/public/article/2017/8/31/21267550_2017807871784120_1610215240_o_0.jpg?itok=C0GvE7b4[/img[/URL]] :headbang3:

[b][size=40pt]ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΓΕ!!![/size][/b] :wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Ας δουμε τώρα κ την μεγάλη ομάδα της πόλης με το μεγαθήριο που λέγεται Λαμία!!! :tooth: :tooth: :tooth:

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΛΟΣΕΡ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΕΣ) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΩ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΕΣΥ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? Ο ΣΑΝΙΜ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ Ε-Σ-Υ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΥΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ "ΟΠΑΔΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ.

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αχ ντινε ντινε....σε παράτησε ο Μπόικο και σου έχει σαλεψει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
14 ΓΕΝΑΡΗ.....ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ....Το τριμπαλο στη τριπολη μας  εδωσε ηρεμια -ο χρονος ομως περναει- και η ομαδα εκτος απο ταχυδυναμη στα χαφ,πλεον εχει και αριθμητικο προβλημα....λειψανδρια και τιποτα, καμια προεργασια δεν εχει γινει,ολοι λεει περιμεναν να ερθει ο ΙΒΑΝ να παρθουν αποφασεις......Δηλαδη για να καταλαβω.....τηλεφωνα,βιντεοκλησεις και αλλα τετοια τεχνολογικα οι αρμοδιοι δεν??..Kαι ηρθε ο ΙΒΑΝ..ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ 6 ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ κουλα και θρηνο,ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!!
Στα αλλα μετωπα ,καποιος τους εβαλε κωλοχερο μυαλο και μαλλον κανουν επιτελους αυτα που λεει η λογικη.....επιστροφη ενρικε  και επιστροφη γιαννουλη....αμεσως με αυτη την κινηση ο βιερι μπορει να παει εξτρεμ και δεξι μπακ οταν χρειαστει χωρις να πρεπει να παει ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ο τοσκα,ο οποιος αν μεινει ,ΑΝΕΤΑ παιζει σαν τριτο σεντερ μπακ αφου ο ουκρανος ειναι ξενο σωμα και τσιμπαει 1,5 μυριακια ακοπα....ξεκαθαρα λοιπον.....ενρικε -γιαννουλης-χαφαρος.....και να γλυτωσουμε απο τον μπεργκ....αν σωνει και  ντε πρεπει να ρθει καποιος επιθετικος ,1000φορες καλυτερα παικτης εξελιξιμος με μεταπωλητικη αξια.....1τσουβαλι λεφτα για τον μπεργκ -ουτε στο ονειρο του!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
πουστρακι τρολ, εισαι και δασκαλεμενο....Φανταζομαι την ατακα αυτη την εχεις κανει μεροκαματο σε οποιο σαιτ σχετικο με τον ΠΑΟΚ υπαρχει στο διαδικτυο....γαμιωλη αλλοθρησκε!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μη μου στεναχώρεις είπαμε τον Ντινακο!!! Έχει τον καημό του,αφησε τον να ξεδωσει λιγάκι...αχ ντινε ντινε,μόνο εγώ σε συμποναω!!! Μην ενοχλείς όμως τον Μπόικο,έχει κάνει άλλο δεσμό τώρα,σε ξεπέρασε!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.533
Πόντοι
5.006
Έλα ρε Μαλέα ΜΠΟΥΧΟ φοβερό μπαμ κανατε έχεις πάει αεροδρόμιο για υποδοχή  :tooth: :new_shocked: :piss:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Όπως φαίνεται Σβιντερσκι (Φορ),
Μισιτς (Μέσος),
Ενρικε (Εξτρεμ) κ Γιαννούλης (Αρ. Μπακ) θα είναι το ΙΠΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟΥ!!! :grin:

Δεν αποκλείω κ κάνα κερασάκι από τον Προεδρα (Επίσημος Βιαστής τους)! :rockon:

[size=50pt]ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε!
Ο σβιντερσκι 22 ειναι και τον πηραν για ταλεντο που θα ειναι ετοιμος την επομενη χρονια.Κατο βρωμαει εδω..μακαρι να βγω λαθος.
Μισιτς: Ταλεντο καποτε, αλλα στην σπορτινγκ δεν ακουμπησε μπαλα.
Γιαννουλης:Ο μεγαλος του αδερφος ειναι καλυτερος αλλα τον πηραν τα χρονια για να παιξει σ'εμας
Ενρικε:Ξανα ζεσταμενο φαι που δεν ειχε πολυ επιτυχια,αφου και ο ρουμανος το εβλεπε αυτο.
Με τετοιες μεταγραφες δεν πας μπροστα αλλα κοιτας πισω.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Όπως φαίνεται Σβιντερσκι (Φορ),
Μισιτς (Μέσος),
Ενρικε (Εξτρεμ) κ Γιαννούλης (Αρ. Μπακ) θα είναι το ΙΠΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟΥ!!! :grin:

Δεν αποκλείω κ κάνα κερασάκι από τον Προεδρα (Επίσημος Βιαστής τους)! :rockon:

[size=50pt]ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!![/size] :wanker: :wanker: :wanker:
οι γαυροι που ειναι στο -8 φερνουν παιχταραδες ρε μπουχο ναουμ κ εμεις παιρνουμε ολα τα παλτα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε!
Ο σβιντερσκι 22 ειναι και τον πηραν για ταλεντο που θα ειναι ετοιμος την επομενη χρονια.Κατο βρωμαει εδω..μακαρι να βγω λαθος.
Μισιτς: Ταλεντο καποτε, αλλα στην σπορτινγκ δεν ακουμπησε μπαλα.
Γιαννουλης:Ο μεγαλος του αδερφος ειναι καλυτερος αλλα τον πηραν τα χρονια για να παιξει σ'εμας
Ενρικε:Ξανα ζεσταμενο φαι που δεν ειχε πολυ επιτυχια,αφου και ο ρουμανος το εβλεπε αυτο.
Με τετοιες μεταγραφες δεν πας μπροστα αλλα κοιτας πισω.
Στο χορτάρι θα κριθούν!  :rockon:
Και εγώ ήθελα Μπεργκ κ Ζεκα αλλά... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom