leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
τι λες να παιζει μεγαλυτερο ρολο τυπε εσυ που εισαι και ξυπνιος πολιτικα και καλα.. μια κουβεντα η αυτο :
;;;
;;;
τι λες να παιζει μεγαλυτερο ρολο τυπε εσυ που εισαι και ξυπνιος πολιτικα και καλα.. μια κουβεντα η αυτο :
;;;
Προφανώς η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από μια ιδιωτική στιγμή που όλοι (έχουν δικαίωμα να) έχουν.
Τότε γι αυτό τι να πούμε; Εγώ λέω οτι δεν πρέπει να μας απασχολεί.
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/tsak708ivan_s.jpg?itok=3NUljq0K[/img[/URL]]
[/quote]
χαχα ρε τυπε εισαι επαγγελματιας ηλιθιος δεν παιζει κατι αλλο. απο τη μια εχουμε γλεντι (σε πιο "προσωπικες" και χαλαρες στιγμες δηλαδη) και με τη μιση νδ να τσιμπουκωνει τον κουμπαρο και απο την αλλη εχουμε εναν υπουργο που ειναι δηλωμενος παοκτσης και ηρθε να δει ενα ματς στην Τουμπα (σε πιο δημοσιο χωρο) . θελεις να σου θυμησω ποσοι υπουργοι ειδικα επι κοκκαλη και πασοκ ητανε ΤΑΚΤΙΚΟΙ θαμωνες του καραισκακης γιατι μαλλον εχεις ξεχασει? ρε τυπε μου πραγματικα εισαι ο τερμα ηλιθιος που δεν ξερει τιποτα και εχει αποψη για ολα σε βαρεθηκα
χαχα ρε τυπε εισαι επαγγελματιας ηλιθιος δεν παιζει κατι αλλο. απο τη μια εχουμε γλεντι (σε πιο "προσωπικες" και χαλαρες στιγμες δηλαδη) και με τη μιση νδ να τσιμπουκωνει τον κουμπαρο και απο την αλλη εχουμε εναν υπουργο που ειναι δηλωμενος παοκτσης και ηρθε να δει ενα ματς στην Τουμπα (σε πιο δημοσιο χωρο) . θελεις να σου θυμησω ποσοι υπουργοι ειδικα επι κοκκαλη και πασοκ ητανε ΤΑΚΤΙΚΟΙ θαμωνες του καραισκακης γιατι μαλλον εχεις ξεχασει? ρε τυπε μου πραγματικα εισαι ο τερμα ηλιθιος που δεν ξερει τιποτα και εχει αποψη για ολα σε βαρεθηκα
χαααχαχ εγω σκουζω βρε καθυστερημενε που ηρθες εδω και πασχιζεις να αποδειξεις τις πιπες σου με τα πιο ηλιθια "επιχειρηματα" που ξεστομιζει ανθρωπος? σε καθε ποστ σου γινεσαι ρομπα απο μονος σου. τσιμπουκια ειναι η σπεσιαλιτε σου μια στον κουλη μια στο βαγγελα εγω δεν στηνω κωλο σε κανεναν. αντε γεια επιτελους , παρε το μπουλο λοιπον αφου σε εχω κανει ρομπα σε ο,τι εχεις πει και κανε καμια συζητηση με τη ροζα για τον αρχηγο σας . ταγαρι ολκηςΗ είσαι βλαμμένος ή τσιμπουκώθηκες και σκούζεις. Αντε γεια.
[move][size=80pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ!!![/size][/move]αρχισαν οι τσιμπουκαρες γαμιολαρες
πληρες ξεβρακωμα της πλεον αντιποδοσφαιρικης ομαδας
χωρις συστημα χωρις τιποτα
σας ξελάσπωσε σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του 1ου γυρου ο πριγιο
μπασταρδοι ετοιμαστειτε για καταπωση σπερματος
πουστρακι τρολ, εισαι και δασκαλεμενο....Φανταζομαι την ατακα αυτη την εχεις κανει μεροκαματο σε οποιο σαιτ σχετικο με τον ΠΑΟΚ υπαρχει στο διαδικτυο....γαμιωλη αλλοθρησκε!ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
οι γαυροι που ειναι στο -8 φερνουν παιχταραδες ρε μπουχο ναουμ κ εμεις παιρνουμε ολα τα παλταΌπως φαίνεται Σβιντερσκι (Φορ),
Μισιτς (Μέσος),
Ενρικε (Εξτρεμ) κ Γιαννούλης (Αρ. Μπακ) θα είναι το ΙΠΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟΥ!!!
Δεν αποκλείω κ κάνα κερασάκι από τον Προεδρα (Επίσημος Βιαστής τους)!
[size=50pt]ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!![/size]
σοβαρά το είπες? Ή για πλάκα?οι γαυροι που ειναι στο -8 φερνουν παιχταραδες ρε μπουχο ναουμ κ εμεις παιρνουμε ολα τα παλτα
Στο χορτάρι θα κριθούν!Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε!
Ο σβιντερσκι 22 ειναι και τον πηραν για ταλεντο που θα ειναι ετοιμος την επομενη χρονια.Κατο βρωμαει εδω..μακαρι να βγω λαθος.
Μισιτς: Ταλεντο καποτε, αλλα στην σπορτινγκ δεν ακουμπησε μπαλα.
Γιαννουλης:Ο μεγαλος του αδερφος ειναι καλυτερος αλλα τον πηραν τα χρονια για να παιξει σ'εμας
Ενρικε:Ξανα ζεσταμενο φαι που δεν ειχε πολυ επιτυχια,αφου και ο ρουμανος το εβλεπε αυτο.
Με τετοιες μεταγραφες δεν πας μπροστα αλλα κοιτας πισω.
πως με κοβεις ??σοβαρά το είπες? Ή για πλάκα?