Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Για τον Ουάρντα θα πω. Τον έκαψε τον παίκτη ο Λουτσέσκου. Δε ξέρω τι συμβαίνει στα εντός της ομάδας αλλά αυτό το πράγμα κάνει κακό και στον παίκτη και στον ΠΑΟΚ. Αφού δε τον θέλει ο Λουτσέσκου ας τον δώσει δανεικό με όψιον αγοράς η διοίκηση ή ας τον πουλήσει. Να τον κρατάει με το ζόρι γιατί έτσι ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω...Σε μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος ο Ουάρντα θα μας χάριζε πάλι στιγμές μαγείας (και είμαι και ΑΕΚ και ας με γάζωσε πέρσι) συν ότι στον Ατρόμητο πχ θα έδινε άλλη ποιότητα
τον ουαρντα φιλε τον εκαψε ο ανυπαρκτος εγκεφαλος του.. το παιδι ειναι χαζο γιαυτο δεν θα κανει καριερα

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλο και περηφανο σωματιο και δεν πρεπει να παρακαλαει κανενα να μεινει με το ζορι.Εμεις θα του πουμε ενα ευχαριστω για οσα προσφερε και καλη συνεχεια εκει που θα παει αυτο και τελος.Παμε γερα για το νταμπλ!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
berg116391.jpg
:rockon:

Ελα να τα σηκώσουμε ΟΛΑ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ελα μωρε ποδοσφαιρο ειναι....δεν εγινε και τιποτα....δεν ειναι δα και εθνικο θεμα....και να τα μυρια τα ωραια στις τσεπαρες....και ταισμα στα μμε να δειχνουν τα παντα χαβαη....και μολις καπου ζορισουν τα πραγματα,πιανουμε τα επιστημονικα κολπα......απο λουμπεν ,μεχρι μπατσους,ομοσπονδιες,δικαστες ολοι παρεουλα.....ελα μωρε ποδοσφαιρο ειναι...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εγώ ρε άσχετες μπούφος,οπαδε του καναπέ ούτε για πρωτάθλημα πάω,ούτε δηλώσεις μεγάλης ομάδας κάνω,σταμάτα να καταπίνεις το σανό αμάσητο  :uglystupid:
ρε χαζοερπετο πριν αρχισεις τα μπουκια, μολις κερδισες τις πρωτες3 αγωνιστικες κατι λιμα, αυτα λεγατε τα ξεχασες? ησουν για 3 βδομαδες πανω απο τον αιωνιο γαμια σου και εβγαζες γλωσσα, τωρα λες οτι δεν εεκανες δηλωσεις για πρωταθλημα και τετοια ρε αστειε κωλοτουμπα? δηλωσεις μεγαλης ομαδας δεν κανεις που μας εσπασες ταρχιδια για το big 5 να σε χωσουνε κ σενα μεσα που τιτλο στη ζωη σου αν εισαι κατω απο 70 δεν εχεις δει (εδω γκολ σε τελικο κυπελλου δν εχεις δει τι να λεμε τωρα)? ποσο σκουληκια ειστε ρε τυπε ονομα και πραμα. και το ποιος τρωει σανο με γαβρο δηλωμενο προεδρο (και ξερεις απο που τα βρισκει τα φραγκα για τις πληρωμες γελοιο ερπετο αλλα δεν το λες), ενω εγω ειμαι 1ος και ακομα και με την χτεσινη ηττα ειμαι και μεσα στο στοχο του κυπελλου κ εσυ εισαι ενας πουθενας σε ολους τους θεσμους, ειναι ξεκαθαρο. δν ειναι τυχαιο οτι σκας εδω μονο μετα απο ηττα του αιωνιου γαμια σου κομπλεξαρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Για μένα ο Καρέλης είναι 100 φορές καλύτερος από τον Πρίγιο.

Ραζβάν 2019.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ......Τοσοι μισθοι στην διοικηση της ομαδας για τμημα σκαουτινγκ,για τεχνικο διευθυντη για μεταγραφικο σχεδιασμο και μου αραδιαζουν στα μεσα φωτο του μπεργκ,που μοιραζε μπουνιες στον κρεσπο και μας εδειχνε τα παπαρια του....θα του δωσουν 6 μυρια λεει να ερθει στα ασπρομαυρα αποδυτηρια....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
ρε χαζοερπετο πριν αρχισεις τα μπουκια, μολις κερδισες τις πρωτες3 αγωνιστικες κατι λιμα, αυτα λεγατε τα ξεχασες? ησουν για 3 βδομαδες πανω απο τον αιωνιο γαμια σου και εβγαζες γλωσσα, τωρα λες οτι δεν εεκανες δηλωσεις για πρωταθλημα και τετοια ρε αστειε κωλοτουμπα? δηλωσεις μεγαλης ομαδας δεν κανεις που μας εσπασες ταρχιδια για το big 5 να σε χωσουνε κ σενα μεσα που τιτλο στη ζωη σου αν εισαι κατω απο 70 δεν εχεις δει (εδω γκολ σε τελικο κυπελλου δν εχεις δει τι να λεμε τωρα)? ποσο σκουληκια ειστε ρε τυπε ονομα και πραμα. και το ποιος τρωει σανο με γαβρο δηλωμενο προεδρο (και ξερεις απο που τα βρισκει τα φραγκα για τις πληρωμες γελοιο ερπετο αλλα δεν το λες), ενω εγω ειμαι 1ος και ακομα και με την χτεσινη ηττα ειμαι και μεσα στο στοχο του κυπελλου κ εσυ εισαι ενας πουθενας σε ολους τους θεσμους, ειναι ξεκαθαρο. δν ειναι τυχαιο οτι σκας εδω μονο μετα απο ηττα του αιωνιου γαμια σου κομπλεξαρα
για την αζαζου μιλαμε παιδια?? :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ......Τοσοι μισθοι στην διοικηση της ομαδας για τμημα σκαουτινγκ,για τεχνικο διευθυντη για μεταγραφικο σχεδιασμο και μου αραδιαζουν στα μεσα φωτο του μπεργκ,που μοιραζε μπουνιες στον κρεσπο και μας εδειχνε τα παπαρια του....θα του δωσουν 6 μυρια λεει να ερθει στα ασπρομαυρα αποδυτηρια....

Τυπε ακριβώς αυτό. Αν η ομαδα θέλει να μεγαλωσει πρέπει αυτο να γινει σε ολα τα επίπεδα. Γινεται πολυ προχειροδουλεια σε διοικητικο επιπεδο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
και τα αλλά 4 στον Ζεκα !!!  :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
κοιτα ισχυουν 100% που λες αλλα αυτη τη στιγμη θελεις παικτη να τον παρει σημερα και να σου παιξει χτες! στην ελλαδα ο μπεργκ πιστευω μπορει να το κανει και να σου φερει οσα γκολ θα σου εβαζε ο πριγιο. δεν εισαι για πειραματα τωρα. αυτο που καιει πιο πολυ και αν δεν το ειδανε και χτες τοτε τι να πω ειναι ΕΝΑ ΧΑΦ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. τι στον πουτσο κανουνε εκει στην παε δεν μπορω να καταλαβω ρε φιλε τοσα ατομα που λες και 3 χρονια εναν αντιτσιμιροτ δν φερανε. τον παιζουνε ολημερα τι κανουνε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ρε μαλακα ενας μεσα στην παε ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?????Ενας που να βγει να πει πως διοικητικα παμε με σπασμενα φρενα, πουθενα ρε πουστη μου?9ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΦ ΠΟΥΘΕΝΑ,ο χατσεριδης 3μυρια για να πινει φρεντο και η μιση ομαδα στον αερα(ανανεωσεις) και ολα αυτα οταν οι επιστημονες παιζουν τα ρεστα τους?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Κοιταξτε εσεις που θελετε τον μπεργκ, μην στο τελος δειτε κανα κλαους πισω με τα σαινια που μπλεξαμε εκει στην παε. :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ρε μαλακα ενας μεσα στην παε ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?????Ενας που να βγει να πει πως διοικητικα παμε με σπασμενα φρενα, πουθενα ρε πουστη μου?9ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΦ ΠΟΥΘΕΝΑ,ο χατσεριδης 3μυρια για να πινει φρεντο και η μιση ομαδα στον αερα(ανανεωσεις) και ολα αυτα οταν οι επιστημονες παιζουν τα ρεστα τους?
ειναι καλα τα λεφτα τυπε μου.. ασε που πηρε το αυτι μου οτι τον δαγκωνουνε ακομα και "δικοι" του εκει μεσα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
γελαγανε και οι πετρες χτες στην Πατρα....κατεβηκαμε με αμυντικο τον στελαρα και δεξια τον κιτσιου και μας γλεντησε ο μπαστακος και ο λουμπαρδιαρης....κατεβαινανε οι παναχες τον αξονα και ο σαχωβ ακολουθουσε απο ασφαλη αποσταση ενω καντουρι εκανε τσιμπλα αν θα τρακαρουν μεταξυ τους?....μιλαμε για χοντρα γελια!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Με Νίκη στην Τρίπολη ολα σβηνονται! :dancing:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
γελαγανε και οι πετρες χτες στην Πατρα....κατεβηκαμε με αμυντικο τον στελαρα και δεξια τον κιτσιου και μας γλεντησε ο μπαστακος και ο λουμπαρδιαρης....κατεβαινανε οι παναχες τον αξονα και ο σαχωβ ακολουθουσε απο ασφαλη αποσταση ενω καντουρι εκανε τσιμπλα αν θα τρακαρουν μεταξυ τους?....μιλαμε για χοντρα γελια!
τυπε χτες ημουν ετοιμος να σπασω την τηλεοραση. οχι γιατι χασαμε αλλα γιατι βαρεθηκα να βλεπω αυτη τη τρυπα στα χαφ και οι τρομπες της παε να πετανε αετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom