Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τι σας λένε ρε αρχηγέ μπούξο, μούφα πέναλτυ πήρατε; πάλι;
μλκ μου αν δεν αντεχουν το 50-50 ας αφησουν τον Μεγαλο ΠΡΟΕΔΡΑ(Επίσημος Βιαστής τους) να πληρωσει το VAR ή ας αλλαξουν Λίγκα! :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
μλκ μου αν δεν αντεχουν το 50-50 ας αφησουν τον Μεγαλο ΠΡΟΕΔΡΑ(Επίσημος Βιαστής τους) να πληρωσει το VAR ή ας αλλαξουν Λίγκα! :rockon:

50 είναι το μούφα πέναλτυ και άλλα 50 το γκολ-οφσαιντ καντοοπωςοπελκας;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
protathlitis_1.jpg
:rockon:
χαχααχα ναι το ειδα. η γελοιοτητα τους δεν σταματαει να με εκπλησσει. συμφωνα με τα λεγομενα τους φετος δεν εχουνε παρει καμια 100αρια πεναλτυ. μαλλον εχουνε μπερδεψει τα αθληματα, τημπαλα με το μπασκετ δεν εξηγειται αλλιως εκτος αν ειναι οντως τοσο εγκεφαλικα νεκροι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
χαχααχα ναι το ειδα. η γελοιοτητα τους δεν σταματαει να με εκπλησσει. συμφωνα με τα λεγομενα τους φετος δεν εχουνε παρει καμια 100αρια πεναλτυ. μαλλον εχουνε μπερδεψει τα αθληματα, τημπαλα με το μπασκετ δεν εξηγειται αλλιως εκτος αν ειναι οντως τοσο εγκεφαλικα νεκροι
Να τα λέμε όλα παίζουν εξαιρετική μπάλα φέτος! :2funny:  :2funny: 10 πόντους στο 90+ πήραν! :rockon:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Και γιατί τα έβαλε με την επο και πήγε τα δελτία να τα καταθέσει ρε τύπε;
γνωριζοντας το ποιος και τι ειναι ο κουγιας αληθεια τωρα κανεις αυτη την ερωτηση? παντως για μουφα πεναλτυ μιλησανε η οι στημενοι για να δημιουργησουν κλιμα (παλι) ειτε οι αμπαλοι ειτε αυτοι που δεν ειδανε την φαση αλλα τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και της χανουμοφυλαδας. ο κουγιας παντως δεν μιλησε για μουφα πεναλτυ. ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα δεν χρειαζεται ομως να το τερματισετε τυπε μου

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Να τα λέμε όλα παίζουν εξαιρετική μπάλα φέτος! :2funny:  :2funny: 10 πόντους στο 90+ πήραν! :rockon:
εξωπραγματικη μπαλα, τετοια εξτρεμ που μαλλον νομιζουνε οτι εχει πιρανχας και κροκοδειλους η περιοχη γιαυτο δεν την πολυπατανε δεν εχω ξαναδει! τετοιο πλανο για επιθεσεις (φουλ στη γιομα καισ τη σεντρα) δεν εχω ξαναδει. τετοια δολοφονικα φορ φυσικα δεν υπαρχουνε.. αλλα φταινε τα κορακια γιατι τους αφησανε να βαλουνε μονο 3 γκολ οφσαιντ μπας και σωσουνε τα ματς στο 90φευγα, κοψανε μονο 10 τετ α τετ αντιπαλων ως οφσαιντ (και πισω απο το κεντρο μαλιστα!). αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κωλοφαρδοι που δεν βλεπεται η ομαδα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
γνωριζοντας το ποιος και τι ειναι ο κουγιας αληθεια τωρα κανεις αυτη την ερωτηση? παντως για μουφα πεναλτυ μιλησανε η οι στημενοι για να δημιουργησουν κλιμα (παλι) ειτε οι αμπαλοι ειτε αυτοι που δεν ειδανε την φαση αλλα τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και της χανουμοφυλαδας. ο κουγιας παντως δεν μιλησε για μουφα πεναλτυ. ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα δεν χρειαζεται ομως να το τερματισετε τυπε μου

Ο Κούγιας είναι αυτός που είναι, το γιατί τα έκανε σε αυτό το ματς και όχι στο προηγούμενο ή το επόμενο είναι περίεργο. Και για μένα, όση μπάλα νιώθω, αυτό το πέναλτυ και η 2η κίτρινη, δε δίνονται.

Πάμε παρακάτω.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ο Κούγιας είναι αυτός που είναι, το γιατί τα έκανε σε αυτό το ματς και όχι στο προηγούμενο ή το επόμενο είναι περίεργο. Και για μένα, όση μπάλα νιώθω, αυτό το πέναλτυ και η 2η κίτρινη, δε δίνονται.

Πάμε παρακάτω.
χαχααχα μαλλον δεν νιωθεις καθολου μπαλα τυπε μου τοτε. και πεναλτυ ειναι και κιτρινη ειναι τωρα τι να κανουμε αμα δεν σαρεσει εσενα να σε κερασουμε μια σουρωτη η να κανεις αιτηση στην φιφα να αλλαξει τους κανονισμους. δεν ειναι ΚΑΝ αμφισβητουμενη φαση τυπε μην γινεσαι τοσο γραφικος και κολλημενος. τωρα επισης αν παλι δεν μπορεις να βρεις τον λογο που ο γραφικος δικηγορος τα εκανε σε αυτο το ματς και οχι σε προηγουμενο η επομενο, ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ειναι η φαση που μας το παιζεις και "αγαθος" τωρα που σου φανηκε και περιεργο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.319
Πόντοι
5.006
Μπουχο μαλεα εντάξει με τζουριτς και Φιλιποφ, πήρατε και σετ κάτι είναι και αυτο :boobies: :boobies:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Πουτσα κ ξυλο στην πουστροουκρανα

Συνημμένα

• 4651198.jpg
    4651198.jpg
    222,6 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 4651199_0.jpg
    4651199_0.jpg
    208,2 KB · Εμφανίσεις: 17

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.319
Πόντοι
5.006
ΡΕ ΜΠΟΥΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Για εμένα το σκορ είναι 1-0.

Ραζβαν-4.

Stories

Νέο!