barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Τι σας λένε ρε αρχηγέ μπούξο, μούφα πέναλτυ πήρατε; πάλι;
μλκ μου αν δεν αντεχουν το 50-50 ας αφησουν τον Μεγαλο ΠΡΟΕΔΡΑ(Επίσημος Βιαστής τους) να πληρωσει το VAR ή ας αλλαξουν Λίγκα!Τι σας λένε ρε αρχηγέ μπούξο, μούφα πέναλτυ πήρατε; πάλι;
μλκ μου αν δεν αντεχουν το 50-50 ας αφησουν τον Μεγαλο ΠΡΟΕΔΡΑ(Επίσημος Βιαστής τους) να πληρωσει το VAR ή ας αλλαξουν Λίγκα!
μλκ μου αν δεν αντεχουν το 50-50 ας αφησουν τον Μεγαλο ΠΡΟΕΔΡΑ(Επίσημος Βιαστής τους) να πληρωσει το VAR ή ας αλλαξουν Λίγκα!
χαχααχα ναι το ειδα. η γελοιοτητα τους δεν σταματαει να με εκπλησσει. συμφωνα με τα λεγομενα τους φετος δεν εχουνε παρει καμια 100αρια πεναλτυ. μαλλον εχουνε μπερδεψει τα αθληματα, τημπαλα με το μπασκετ δεν εξηγειται αλλιως εκτος αν ειναι οντως τοσο εγκεφαλικα νεκροι
που το ειδατε το μουφα αναρωτιεμαι. ουτε ο κουγιας δεν μιλησε για μουφα πεναλτυ50 είναι το μούφα πέναλτυ και άλλα 50 το γκολ-οφσαιντ καντοοπωςοπελκας;
Να τα λέμε όλα παίζουν εξαιρετική μπάλα φέτος! 10 πόντους στο 90+ πήραν!χαχααχα ναι το ειδα. η γελοιοτητα τους δεν σταματαει να με εκπλησσει. συμφωνα με τα λεγομενα τους φετος δεν εχουνε παρει καμια 100αρια πεναλτυ. μαλλον εχουνε μπερδεψει τα αθληματα, τημπαλα με το μπασκετ δεν εξηγειται αλλιως εκτος αν ειναι οντως τοσο εγκεφαλικα νεκροι
που το ειδατε το μουφα αναρωτιεμαι. ουτε ο κουγιας δεν μιλησε για μουφα πεναλτυ
για να δείξει το καινούργιο του μποτοξ!!Και γιατί τα έβαλε με την επο και πήγε τα δελτία να τα καταθέσει ρε τύπε;
για να δείξει το καινούργιο του μποτοξ!!
γνωριζοντας το ποιος και τι ειναι ο κουγιας αληθεια τωρα κανεις αυτη την ερωτηση? παντως για μουφα πεναλτυ μιλησανε η οι στημενοι για να δημιουργησουν κλιμα (παλι) ειτε οι αμπαλοι ειτε αυτοι που δεν ειδανε την φαση αλλα τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και της χανουμοφυλαδας. ο κουγιας παντως δεν μιλησε για μουφα πεναλτυ. ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα δεν χρειαζεται ομως να το τερματισετε τυπε μουΚαι γιατί τα έβαλε με την επο και πήγε τα δελτία να τα καταθέσει ρε τύπε;
εξωπραγματικη μπαλα, τετοια εξτρεμ που μαλλον νομιζουνε οτι εχει πιρανχας και κροκοδειλους η περιοχη γιαυτο δεν την πολυπατανε δεν εχω ξαναδει! τετοιο πλανο για επιθεσεις (φουλ στη γιομα καισ τη σεντρα) δεν εχω ξαναδει. τετοια δολοφονικα φορ φυσικα δεν υπαρχουνε.. αλλα φταινε τα κορακια γιατι τους αφησανε να βαλουνε μονο 3 γκολ οφσαιντ μπας και σωσουνε τα ματς στο 90φευγα, κοψανε μονο 10 τετ α τετ αντιπαλων ως οφσαιντ (και πισω απο το κεντρο μαλιστα!). αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κωλοφαρδοι που δεν βλεπεται η ομαδαΝα τα λέμε όλα παίζουν εξαιρετική μπάλα φέτος! 10 πόντους στο 90+ πήραν!
γνωριζοντας το ποιος και τι ειναι ο κουγιας αληθεια τωρα κανεις αυτη την ερωτηση? παντως για μουφα πεναλτυ μιλησανε η οι στημενοι για να δημιουργησουν κλιμα (παλι) ειτε οι αμπαλοι ειτε αυτοι που δεν ειδανε την φαση αλλα τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και της χανουμοφυλαδας. ο κουγιας παντως δεν μιλησε για μουφα πεναλτυ. ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα δεν χρειαζεται ομως να το τερματισετε τυπε μου
χαχααχα μαλλον δεν νιωθεις καθολου μπαλα τυπε μου τοτε. και πεναλτυ ειναι και κιτρινη ειναι τωρα τι να κανουμε αμα δεν σαρεσει εσενα να σε κερασουμε μια σουρωτη η να κανεις αιτηση στην φιφα να αλλαξει τους κανονισμους. δεν ειναι ΚΑΝ αμφισβητουμενη φαση τυπε μην γινεσαι τοσο γραφικος και κολλημενος. τωρα επισης αν παλι δεν μπορεις να βρεις τον λογο που ο γραφικος δικηγορος τα εκανε σε αυτο το ματς και οχι σε προηγουμενο η επομενο, ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ειναι η φαση που μας το παιζεις και "αγαθος" τωρα που σου φανηκε και περιεργο.Ο Κούγιας είναι αυτός που είναι, το γιατί τα έκανε σε αυτό το ματς και όχι στο προηγούμενο ή το επόμενο είναι περίεργο. Και για μένα, όση μπάλα νιώθω, αυτό το πέναλτυ και η 2η κίτρινη, δε δίνονται.
Πάμε παρακάτω.
τσιμπισανε και κατι ρουβλιαΜπουχο μαλεα εντάξει με τζουριτς και Φιλιποφ, πήρατε και σετ κάτι είναι και αυτο
και αυτά μαζιτσιμπισανε και κατι ρουβλια