SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
το πλάγιο ποιανού ήταν ρε?Συγνωμη. Αν πω ηταν πεναλτυ εξιλεωνομαι;
το πλάγιο ποιανού ήταν ρε?Συγνωμη. Αν πω ηταν πεναλτυ εξιλεωνομαι;
Γιατι τι θα με κανει ρε συ? το πολυ-πολυ να μου κλεισει το τηλεφωνο....αλανι μην απαντας στο βαγονι ρε συ ,ειναι βλαμενο!
ότι έδωσε ΔΥΟ πλάγια ανάποδα...Ο Ραπτόπουλος τι λέει?
αντικειμενικε μου του Κανιας ήταν πέναλντι?Τιναφτο ρε...[facebook]]
Δεν ειναι κοκκινη....
ακομα και στην Αργεντινη που παιζουν okinawa karate και οχι ποδοσφαιρο θα ηταν απευθειας κοκκινη καρταΒαλε τους να δουν και αυτο ρε κρυφογαυρε γρηγορη....
αντικειμενικε μου του Κανιας ήταν πέναλντι?
Του Μπαραλες(δολοφονε γάμω το σπιτάκι σου) ηταν κοκκινη??
Εσύ να δούμε που θα κρυφτείς σε μια εβδομάδα Όταν περάσω με 6 βαθμούς!!!Κανιας δεν ξέρω τι λες,γιατί έκανα μπάνιο και έχασα τα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου,για τον μπαραλες συμφωνώ για την απευθείας κόκκινη,φυσικά στην Αργεντινή δεν θα σφυριζε τίποτα ο διαιτητής
Υ.γ 3 μέρες που είσαι χαμένος?
Κάτι έλεγες για χ2 στο Λονδίνο αλλά δεν βγήκες ποτέ από το λαγούμι σου να μας πεις την συνέχεια του ονείρου που είδες...
Υ.γ2 αυτός ο ρουμανοπωλητης ακινήτων τι εμπνεύσεις έχει ώρες ώρες με τους ξυλοκοπους
Εσύ να δούμε που θα κρυφτείς σε μια εβδομάδα Όταν περάσω με 6 βαθμούς!!!
Ο Ρουμάνος είναι Mr.85% σε νικηφόρα αποτελέσματα οπότε όλοι μόκο!!!
Σ'ωραίος!
Μόνο ΠΑΟΚ ρεεέεεεε μουνιά!
Με ανακάλυψες ρε κιρατα. Έχω σπίτι μου, ενα κρυφό δωμάτιο με τη φωτογραφία του χοντρού και κάθε μέρα ανάβω λαμπάδα οσο το μπόι μουΒαλε τους να δουν και αυτο ρε κρυφογαυρε γρηγορη....
Προς το παρόν βάζω τα περσινα οφσάιντ του Πελκα. Για κανένα 6μηνο θα κλαίνε από τα γέλια...και που σαι αεχαρα ,εκει στη μπραζιλ....βαλε τους και το περσινο πετσινο που σου σφυριξε ο τρυπιος 5μετρα εξω απο τη γραμμη στο ιδιο γηπεδο.......να γελασει λιγο το χειλακι τους εκει στο μπραζιλ γιατι τωρα με τον φασιστα θα φανε πολυ γαμησι!
Δεν υπήρξε χέρι του βιερίνια! ήταν φωτομοντάζ!παντως να πουμε και ένα μπραβο στον σχολιαστη της ερτ που αγανακτησε μεχρι και αυτος για το χερι του βιερινια...
[facebook]]