Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ναι σιγουρα οι ομαδες δεν φταινε.Αλλα οσοι οπαδοι ξεφευγουν πρεπει να συλλαμβανονται και να τιμωρουνται με ποινες φυλακισης, αλλιως μυαλο δεν βαζουν.Δεν φταιει ο καθε υγιεις φιλαθλος που παει στο γηπεδο να φοβαται μην του ερθει καμια μολοτωφ στο κεφαλι.Ελεος πια με τα μπερδεμενα πρεζακια που μονο την ομαδα τους δεν αγαπανε.
τυπε μου δικιο εχεις γενικως. αυτη την ηλιθια πατεντα με αφαιρεσεις βαθμων απο μια ομαδα σιγουρα την ανακαλυψαμε στην ελλαδα και αν δεν κανω λαθος ανακαλυφθηκε απο την περιοδο των επιστημονων του θειου σωκρατη για ευνοητους λογους. ειναι γελοιο παντως επειδη ενας καμμενος κανει ο,τι του καυλωσει να την πληρωνει το ποδοσφαιρικο τμημα στην ουσια. τι φταιει δηλαδη ο πριγιοβιτς να του αφαιρεσουν 3 βαθμους απο τον κοπο του (ισχυει για ολους τους ποδοσφαιριστες ολων των ομαδων) επειδη ενας βλαμμενος την ειδε καπως μπερδεμενος. παντως για τις μολοτοφ κατω στο οακα τα ξερουνε τα χανουμια για ποιο λογο γινανε αλλα δεν τα λενε. βολευει να το παιζουν αδικημενοι απο το συστημα και να ζητανε ξενους δικαστες και διαιτητες (εδω γελαμε.. τοσο αχαριστοι που βγαζουν σεντρα τους 2 πυλωνες που τους δωσανε το περσινο πρωταθλημα). εδω ρεπορτερ τους τους κατηγορουνε για την ηττα απο τον ατρομητο και αυτοι το καταπινουν ετσι μιλαμε αξιοπρεπεια 0. ας κοιταξουνε την κοντρα που εχει το κλαμπ τους των εξαρχειων με τον μαφιοζο και για ποιο λογο και ας αφησουν τον ΠΑΟΚ ησυχο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.433
Πόντοι
266
τυπε μου δικιο εχεις γενικως. αυτη την ηλιθια πατεντα με αφαιρεσεις βαθμων απο μια ομαδα σιγουρα την ανακαλυψαμε στην ελλαδα και αν δεν κανω λαθος ανακαλυφθηκε απο την περιοδο των επιστημονων του θειου σωκρατη για ευνοητους λογους. ειναι γελοιο παντως επειδη ενας καμμενος κανει ο,τι του καυλωσει να την πληρωνει το ποδοσφαιρικο τμημα στην ουσια. τι φταιει δηλαδη ο πριγιοβιτς να του αφαιρεσουν 3 βαθμους απο τον κοπο του (ισχυει για ολους τους ποδοσφαιριστες ολων των ομαδων) επειδη ενας βλαμμενος την ειδε καπως μπερδεμενος. παντως για τις μολοτοφ κατω στο οακα τα ξερουνε τα χανουμια για ποιο λογο γινανε αλλα δεν τα λενε. βολευει να το παιζουν αδικημενοι απο το συστημα και να ζητανε ξενους δικαστες και διαιτητες (εδω γελαμε.. τοσο αχαριστοι που βγαζουν σεντρα τους 2 πυλωνες που τους δωσανε το περσινο πρωταθλημα). εδω ρεπορτερ τους τους κατηγορουνε για την ηττα απο τον ατρομητο και αυτοι το καταπινουν ετσι μιλαμε αξιοπρεπεια 0. ας κοιταξουνε την κοντρα που εχει το κλαμπ τους των εξαρχειων με τον μαφιοζο και για ποιο λογο και ας αφησουν τον ΠΑΟΚ ησυχο
τι εγινε πουτανακι
θα βγει η αγγλια απο ευρωπη και θα πεινασεις ε;
ελα να σε κοψω μεροκαματο αμα θες
ειμαι μεγαλοψυχος

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι εγινε πουτανακι
θα βγει η αγγλια απο ευρωπη και θα πεινασεις ε;
ελα να σε κοψω μεροκαματο αμα θες
ειμαι μεγαλοψυχος
καλως τον αυτιστικο της γειτονιας μας. κρατα το ταληρο σου θα σου χρειαστει. αφου δεν τα κατεχεις τα θεματα αυτα μην λες βλακειες και γελοιοποιεισαι. κατι αχρηστα σκουπιδια με 0 ικανοτητες θα επηρεασει η εξοδος εγω καβατζωμενος μεχρι τα μπουνια ειμαι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για να το ποσταρεις παντου σημαινει οτι νομιζεις οτι σκεφτηκες κατι πολυ γαματο...
ποσταρε το και στο νημα του ατρομητου τοτε και μετα μιλαμε ξανα
Μπράβο μαλακα μου. Το έπιασες. Πες μας τώρα για τον Τουρε που θα μας μαγέψει και θα πάρει το πρωτάθλημα μόνος του.
Έχεις δυο επιλογές. Ή να βρασεις μια μπάλα του ποδοσφαίρου για να πάρεις μυρωδιά ή να ασχοληθείς με το θαλάσσιο γκολφ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
προεδρε ιβαν :hi:  φερε μας τον κωστα  σλουκα και τον νικο  παπα στο μπασκετ  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.817
Πόντοι
10.326
Λόγω του Τέλους Εποχής του μιλάω για τον ΜΕΓΑΛΟ Μπανε Πρελεβιτς σαν παιχτη παντοτε, γιατι σαν προπονητης κ παραγοντας ηταν απειροελάχιστος έως ανύπαρκτος! Τον ευχαριστούμε κ δεν θα σας [size=40pt]ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΠΏΣ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΧΩΡΊΣ ΤΊΤΛΟ ΑΠΌ ΤΟ 1999!!![/size]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.222
Πόντοι
2.606
MPOYXE ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΣ......Ο ΜΠΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΜΕΓΕΘΟΣ....ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ....Η ομαδα στο μπασκετ εμεινε τελειως μονη της να παλευει ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ....Με 6000 διαρκειας μεσο ορο 150ε +χορηγιες+δικαιωματα τηλεοπτικα,θα φταναμε ενα μπατζετ 2μυρια και θα μπορουσαμε να μιλαμε αλλιως......οταν ομως στην εξεδρα ειναι 200ατομα αντε γεια!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
MPOYXE ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΣ......Ο ΜΠΑΝΕ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΜΕΓΕΘΟΣ....ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ....Η ομαδα στο μπασκετ εμεινε τελειως μονη της να παλευει ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ....Με 6000 διαρκειας μεσο ορο 150ε +χορηγιες+δικαιωματα τηλεοπτικα,θα φταναμε ενα μπατζετ 2μυρια και θα μπορουσαμε να μιλαμε αλλιως......οταν ομως στην εξεδρα ειναι 200ατομα αντε γεια!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλος!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
ας πιω ενα καφεδακι σαν πρωταθλητης ελλαδος 2018-2019 ψιλοσταυροποδι οχι τελειως σταυροποδι για να περνουν αερα τα κατς  τα παοκτσηδικα :hi:  :hi:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.817
Πόντοι
10.326
ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΛΕΜΕ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Στο ΕΞΟΧΙΚΟ την Πέμπτη  Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!!! :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τι ειναι τη Πεμπτη ρε? Πρωταθλημα γυνακων?

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Σσσσσσσ. Υπομονή μάγκες. Αυτοί είναι φίδια κολοβα. Ψάχνουν να μας την κάνουν. Ελπίζω να πήρε το μάθημα ο πρόεδρος. Απλά υπομονη και θα μιλήσουμε μετά. Θα καεί το πελεκουδι

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
Σσσσσσσ. Υπομονή μάγκες. Αυτοί είναι φίδια κολοβα. Ψάχνουν να μας την κάνουν. Ελπίζω να πήρε το μάθημα ο πρόεδρος. Απλά υπομονη και θα μιλήσουμε μετά. Θα καεί το πελεκουδι

Κι εγώ κρατάω μικρό καλάθι αδερφέ μου!
Αλλά θεωρώ πως μονάχα εάν "αυτοκτονήσουμε" όπως πέρυσι θα το χάσουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom